Ben telefondan giriyorum tablet var aslında yapabilirim o dahamı iyi olur hangisini yapayım spora alışık vücudumAma ben gelip senin ağzını bantlıyamamki
Insan gerçekten beynini şartlandırırsa oluyor cnm
Eminim başarıcaksın inşallah yaza hedefe ulaşacan
Evde leslie falan yapamıyomusun
Eğer eliptik dizlerini zorlamıyorsa güzel bi alet bütün vücudu çalıştırıyorBen telefondan giriyorum tablet var aslında yapabilirim o dahamı iyi olur hangisini yapayım spora alışık vücudum
Tamam ablam leslienin hangini yapayımEğer eliptik dizlerini zorlamıyorsa güzel bi alet bütün vücudu çalıştırıyor
Bence bigün onu diğer gün leslie yapabilirsin
Cnm sen zaten spora alışkın olduğun için 3 den başlayabilirsinTamam ablam leslienin hangini yapayım
Dolunaydanmış..Selam kızlar sabah bildirim yapamadım geç uyandım annem rahatsızlanmış hemen oraya gittim şimdi biraz daha iyi şükür yeni geldim eve
Cuma :85.9
Bugün:86.2
300 gr fazla çıktım daha çok bekliyordum bugün tam hız devam daha birşey yiyemedim
Çook geçmiş olsun canımmm...Annem meme kanseri atlattı şükür halâ hapla kemoterapi alıyor metastazı vardı ilaçlarla kayboldu şükür ama hasta falan olmaması gerekiyor birde yazın ayağı kırıldı bizlere yük olmamak için kalmak istrmiyor iki senedir hep bizlerde kaldı bizimde aklımız onda dünden beri uyuyordu her aradığımda belli de etmek istemiyor merak ettim biraz soğuk algınlığı gibi olmuş şimdi iyi görünce rahatladım bende
Ben döverim....Mefkurem Ablacım bugünden itibaren sıkı yapmaya çalışıcam beslenmemi ve eliptik yapıcam hergün dışarısı çok soğuk artık yürüyemiyorum nolur kaçamak yaparsam kızın bana artık tekrar kilo almak istemiyorum
Sağol canım benim döv vallaDolunaydanmış..
Biz cahiller bilemedik..
Çook geçmiş olsun canımmm...
Ben döverim....
Tamam menülerini kıskaca alıyorum..Sağol canım benim döv valla
GeCmis olsun canimm allah acil sifa versinAnnem meme kanseri atlattı şükür halâ hapla kemoterapi alıyor metastazı vardı ilaçlarla kayboldu şükür ama hasta falan olmaması gerekiyor birde yazın ayağı kırıldı bizlere yük olmamak için kalmak istrmiyor iki senedir hep bizlerde kaldı bizimde aklımız onda dünden beri uyuyordu her aradığımda belli de etmek istemiyor merak ettim biraz soğuk algınlığı gibi olmuş şimdi iyi görünce rahatladım bende
Afiyet olsun çok güzel menuYeme işlemi bitti.
11,00
2 poğaça/ 1 kk peynir
16,00
1 kepçe taze fasulye/3 kaşık yoğurt
Su 2 olur
Spor
15 dk yürüyüş (koridorda bu kadar sabredebildim başım döndü bi o yana bi bu yana)
100 zıp zıp zıplama
Sağolda poğaçalara rağmenmi...Afiyet olsun çok güzel menu
Güzel olmuş valla.Bende verıyım menumu :)
Sabah 11:00 kfelks yarım yaglı süt çeyrek elma ,tarcın,
14:15 sade türk kahvesi,yarım böğurtlenli stıks
15:30 1 kepce mercimek corbası
18:00 2 haslama yumurta,yarim kk peynir ,maydanoz kivircik
Su 2,5 lt
Haftasonunu atlatığımıza göre artık cıss olmasın cnmYeme işlemi bitti.
11,00
2 poğaça/ 1 kk peynir
16,00
1 kepçe taze fasulye/3 kaşık yoğurt
Su 2 olur
Spor
15 dk yürüyüş (koridorda bu kadar sabredebildim başım döndü bi o yana bi bu yana)
100 zıp zıp zıplama
Stick hariç güzel cnmBende verıyım menumu :)
Sabah 11:00 kfelks yarım yaglı süt çeyrek elma ,tarcın,
14:15 sade türk kahvesi,yarım böğurtlenli stıks
15:30 1 kepce mercimek corbası
18:00 2 haslama yumurta,yarim kk peynir ,maydanoz kivircik
Su 2,5 lt
Tamam menülerini kıskaca alıyorum..
Buradamı düveyim takımdamı sen karar ver..
Amannnn her zamanmi yiyosun sefan olsun ohhh ohhhSağolda poğaçalara rağmenmi...
Bizde öyle yok şekercimAmannnn her zamanmi yiyosun sefan olsun ohhh ohhhsen telafi edersin defnem skma canini
Sabah geç kalktığın içinmi bişey yemedin tatlımMenümü vereyim bende
Sabah goji suyum ve meyveleri
Ara çay
Öğlen beyaz peynirli domatesli iki dilim ekmekten tost
Akşam iki kase kıymalı tarhana çorbası
Salata
Acıkırsam yoğurt
Su 2 litreye tamamlarım
Spor yarım saat eliptik
200 ip atlama 200 daha atlıycam
Ev halkına ekmek pizzası yaptım yemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?