Bugun.kendime dilimlibcavdar ejmegi aldim. Hakkaten.ozlemimm yaaa migdwmde bulaniyi ageimda varrr di sukur hallettim
İnsallah canisiii
m
Kizzzz asya bi kivilcim.olurr sonra sarmasik olursunuz takma guzelimm
X xDerinMavix bende sosisciyim.kuzusuuuu
badem000 cananimmm sen gitne.balimmm
@dunyadamisafir ozlemm g.olsun canimm sen de rahatlikla atlatitlrsin.sikintini insallah.
Afiyet olsun canım guzel olmuş.
yatana kadar suyu arttir. Gayet iyi bir menu
Gayet güzel Mavişim
Pazar menüm
Bugün çok artı olduğum için böyle oldu
12.00 __2 yumurta 1 kş yulaf kepeğiyle krep, peynir
16.00 __1 bar kefir
20.30 __ 1 bar kefir
Dayanamazsam 1 bar süt içerim
Su 2 lt
Bugün dışardaydık başsağlığına gittik spor yok
Menum
Sbh
Bi yumrta
Peynr
Bi dilim borek
Yarim poaca
Bi yas hurma
Oglen
Yarm elma
Bi mandalina
Aksam
Bi tabak nohut
Bi kase sehriye corbasi
Iki kasik bulgr pilavi
Bi kurabiye.
Coook asiri sistim. Keske yarn tarti gnu olmasaydi
Kizlar benim hiç şevkim kalmadi yaa gecn hafta kuzendeydim yedikte yedik +oldm simdide hastaligmdan dolayi yenek yapamyorum kacgundur pazara ckamadgm icn hep hazr yedim yemek hep karbon bide deli gibi ac dolasyorum cok moralim bozuldu sanki verdigim butun kilolari geri alms gibi hissediyorum kendimi
motive denen birsey kalmadi bende artik ye ic yat
Gunaydinnn herkeeslere..
Dogum gunu dilekleri yapanlra teskr ediyorum..
Dün aksam esimle yemegi abarttim sanirim.. yani yedimo yuzden tartilmicam bugun..
Bugun spora ve menume baslayabiliiirm..
Abla walla uyku duzenm filan cok bozuldu. E annemlerle yasama faktoru de devrede:) eski duzenmde kafama gore az yoyebiliodm. Du bak sen bu hafta gor beniiiiKız bunu senmi söylüyon
Hadi bakalım inşallah, bu hafta şaşırt bizi
kızlarrrrrr günaydınnnnnn
cuma;70
bugün;69,5
yaşasııııııııınnnnnnnnnnnn sonunda gördüm 69 u
cuma;70
bugün;69,5
Bebis yatana kdr huzursuz. Iki gndr binuykuya dalnca ii uyuyo ama cnmcim. Hala dis fln yok piyasada. Esim de sali gelick insallah. Yarin yaniay ne bilyim dün artı çıktım yine. bi an kendimi de sizi de boşa yoruyorum gibi hissettim.ama aklım hep burda oluyor işte.dayanamadın geri geldim.
senin beb iş nasıl oldu.eşin nezsmn geleck
Cnmcim muhtemeln wc etkilemiste bu kdr. Hareketwiz kalnca 100 200 gr alsan anlicam da 1 kg iyi menuye cok. Wc isi cozulnce rahatlarsin. Aksatma ceviz suyunuKızlar yaaa ben cumaya göre 1 kg artıdayım.
Kaçamak da yapmadım menülerim ortada.
Neden böyle oldu anlamadım.
Hastalandığımdan beri ceviz suyu yapmadım.
Haliyle yine wc çıkamıyorum.
Onun etkisi var sanırım.
Bir de ders çalışıyorum hareketsiz kaldım.
Cumaya sınavım var o zamana kadar böyle gidecek.
Cuma sınavı atlatınca artık spora başlamak istiyorum ben de, olmuyor böyle çünkü
Utku tulumu fayda eder mi acaba?Canim benim ki yazin klima acik olmasina ragmen gidersi beton neresi var orada yuz üstüne yatardi.simdi de üstü hep avik. Derin uykuda orteyim diyorum. Nerden biliyor orttugumu aninda ciglik çığlığa
Cnmcim muhtemeln wc etkilemiste bu kdr. Hareketwiz kalnca 100 200 gr alsan anlicam da 1 kg iyi menuye cok. Wc isi cozulnce rahatlarsin. Aksatma ceviz suyunu
Abla sn aglattklari metodu mu denedn? Sahsen bn oglumu uyku knsnda bi duzene otrtamadm. 9 bck gbi uyurdu kendi kendine. Snra o saat olsu 11 11 bck. Smdi de mizmizlana mizmizlana 2ye kdr ayakta. Bn aglasn brak bakmayin metodunu denemeye calstm da icim gidio cnku 1 saat agladktan snra artk aldm icini cekiodu. Daha da denemedm. Baska etkili bi yontem varsa aydinlat bizi abla alamanlar ii bilio bu isi.Ben ozamanları atlatalı çok oldu cnm
Ama benimkiler küçükken 8 de yatırırdım en geç 9 -10
Netten uyku eğitimiyle ilgili bişeyler oku belki faydası olur
Emelcan glba bz de artk dier arkdslarmz gbi guzelGunaydin.
Kizlar cok kotu yaaa gecen hafta +500 du bugun +1.1
Cuma 77.5
Bugun 78.6
Tartilcm brDan kuzucm gec yatnca anca kalkabldm bebenin altni degstr filan bu saat oldu:)
cuma;70
bugün;69,5
Gunaydin.
Kizlar cok kotu yaaa gecen hafta +500 du bugun +1.1
Cuma 77.5
Bugun 78.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?