Canım tam olarak ne ameliyatı dizden olduğunu biliyorum ama...Alla alla ben sezeryandada belden oldum uyaniktim hicte korkmadim ama bu baska sesli islem matkaplarla caliscaklar allahhhhhh
yaparsın güven kendineeBnm de hedefim tatilim bitene kdr 15 subata kdr yani 75 olmak. Cok mu iddialii bilemedm ama elmden geleni yapicam:))
Kız senin aç kalman gerekmiyomuyduBende yazayim menumu bari
Sabah
3 catal patates kizartma
3 catal biber
1 yumurta
Cay
Salam yok
Aksam
4 te demin yani
4 kofte 1 çicek haslama brokoli 3 kasik plav 4 elma dilim patates
Ayran
Tabah porsiyondu hepsini yidim mis gibi.
Yarisini doymustum zorla yedim eskiden ustune bir porsiyon daha cekerdi cnm he
Var gelisme vaaarrrre
Evet ya buz gibi dondum bende..30 dk yürüdüm bende buzzz gibi hava ancak o kadar yürüyebildim hava normale dönse biraz eski yürüyüşümü özledim ya 1 buçuk saat yürürdüm falan soğuktan spor yapasım gelmiyor
Karbonlarla vedalaşırsan olur tabi birgülcüm..Bnm de hedefim tatilim bitene kdr 15 subata kdr yani 75 olmak. Cok mu iddialii bilemedm ama elmden geleni yapicam:))
Elinden geleni yaparsan emin ol olursun cnmBnm de hedefim tatilim bitene kdr 15 subata kdr yani 75 olmak. Cok mu iddialii bilemedm ama elmden geleni yapicam:))
10 tanesi 27 kalori mi ciddimisin sen o supermisss yaaaa hemen yeşil zeytin alaliyim ;-) ziyah zeytin tanesi o kadar calori
Aksamki firindi kiz cok az sabahta yedim oyle moral bozuk zaten aksam yemiycem saniyodum o yuzden sabah canimin istedigini yedimkız bu
patates ne hem sabah hem akşam
Sağol Şef.....Bugün daha güzel olmuş cnm
Aksamki firindi kiz cok az sabahta yedim oyle moral bozuk zaten aksam yemiycem saniyodum o yuzden sabah canimin istedigini yedim
Bu hangi site cnm çoğu farklı gösteriyorEvet canımcım hatta 27 değil 21 kaloriymiş :)
Zuhal abla gelmissssTabiki Dr karar versin cnm
Ben son ameliyatımda genel istemiştim ama astımım olduğu için bölgesel yaptılar
Tutarım tabi şirinemZuhal abla gelmissss
Gelde elimi tut yarin oyle uzakta durma kiz
Merakla menüyü bekliyorum avuçlarım kaşınıyor ilkaySelam kızlarrr seminere gittim geldim bende çok acıkmışım 3kaşık yoğurt yedim bastırdı
Evet yarin olcam bayrami bekleyen koyun psikolojisindeyim suanTutarım tabi şirinem
Sen yarınmı olcan amrlşyatı
O nasıl benzetme kız dua et. Şifa bekle allahtan.. Deliiii...Evet yarin olcam bayrami bekleyen koyun psikolojisindeyim suan
Ha ha haa bak akşamı daha yemedim söyle ona göre ayarlama yapayım:)Merakla menüyü bekliyorum avuçlarım kaşınıyor ilkay
Gece 12 den sonra yemicekmisimKız senin aç kalman gerekmiyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?