- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Çok göze batmiyo yarım kase pilav yanında ekmek falan da yememissin ben çok sakıncası olacağını sanmıyorum afiyet olsun akşam ki ekmek olmasaymis daha da güzel olurmuş ama olsun güzel geneli menununMenunu paylasiyim
10:00 patates li yumurta
4 zeytin
Biraz peynir
14:00 1/2 kase bulgur pilavı dünden kaldiydi ya ama yapmicam bir daha
1 kase yoğurt
18:00 1 tbk ıspanak
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 olmuştur
Gozum meyve aradi fusun abla arada falan bi meyve yesen iyiymis kis gunu:)
Oyy az olmamismi ablm.. gecmis olsun bu arada sen hastamisin?
Canim simdiden gecmis olsun tekrardan insallah kazasiz belasiz atlatrsn. Sagligna bak smdi menuye donersn yine.
Füsunum Allah yardımcınız olsun
Menüde güzel cnm Ama kısır salata ve ayranla daha güzel olurdu
Canımm çok geçmiş olsun artık dikkat etmelisin basma diyorsa basma bir yardımcı şart sanaBen geldimmmmameliyt tamam
Bencede en doğrusunu yapıyorsun ablacımTeşekkür ederim canlarım sonuçta benim yaşında 40 bedende kötü sayılmaz
Herhafta gr gr versemde çok sıkmıcam kendimi
Kendimi sıkınca patlama daha fazla oluyor
Benim özellikle akşam yemeklerini çok erken ve az yememem lazım çünkü geç yatıyorum
Zaten yatmadan 4 saat öncesinde bştirmek yeterli olur
Şu yarınıda atlatayım belki bu hafta sabit kalmayı başarırsam sonra normal menü yapıcam
Canım dra gittinizmi aman yüksek ateş iyi değilBenim kizin atesi cok pis. Yuksel di mi dusurmek cok zor. 39 larda mubarek ilac duş kar etmiyor. Anne gozlerim dalgali goruyor diyor
Canım çok geçmiş olsun iyiki çabuk farkedilmiş canım hiç korkma tek yumurtayla hamile kalan çok tanıdıklarım var sen içini ferah tutuzun zaman sonra herkese merhaba.
sınavlarımın bı kısmına gıremedım. burda pko over kıst hastasıyım dıyenlerın neoldugunu anlamıyordum cok fazla.
yaklasık 3-4 gundur hastanede yatıyorum bobrek tası teshısı tamamen yanlısmıs.
10 cm buyuklugunde yaklasık bı yumruk kadar kıst varmıs sol yumurtalıkklarımda.
kangrene cevırmıs 3 kez dolanmıs sag tarafa kaymıs.
acıl amelıyata aldılar patlama rıskıne karsı 4 gun once sol yumurtalıkla bırlıkte kıst alındı.
bugun daha ıyıym. cuma gunu bı sınavım var ona gırebılıcem sadece.
bu kadar buyuk bı amelıyattan sonra o da pek umrumda degıl gercı.
hepınızı ozledımm kılo suan dusunecegm en son sey. bıran once ıyılesıp gelıcem aranıza.
bu tıp bı amelıyat gecıren yada tek yumurtalıkla hamıle kalan tanıdgınz varmı.. ccok buyuk korkular yasıyorum
sızlerden de bılgı almak ıstedım bu sekılde.
sımdılık ıyı aksamlar herkese
Kısırla niye galeta yedşinki tatlım..
Allah yar ve yardımcın olsun bitanem acil şifa bul inşallah.
Tatildeyiz ya kııız uyuyoruz biraz..
İyiyim şükür...Sağol bacım.
Evet canım doktorda verirken uyarmıştı...
Ayyy aklına gelmem bile yeter kız severim ben seni..
Feyzammmm çok geçmiş olsun bitanemuzun zaman sonra herkese merhaba.
sınavlarımın bı kısmına gıremedım. burda pko over kıst hastasıyım dıyenlerın neoldugunu anlamıyordum cok fazla.
yaklasık 3-4 gundur hastanede yatıyorum bobrek tası teshısı tamamen yanlısmıs.
10 cm buyuklugunde yaklasık bı yumruk kadar kıst varmıs sol yumurtalıkklarımda.
kangrene cevırmıs 3 kez dolanmıs sag tarafa kaymıs.
acıl amelıyata aldılar patlama rıskıne karsı 4 gun once sol yumurtalıkla bırlıkte kıst alındı.
bugun daha ıyıym. cuma gunu bı sınavım var ona gırebılıcem sadece.
bu kadar buyuk bı amelıyattan sonra o da pek umrumda degıl gercı.
hepınızı ozledımm kılo suan dusunecegm en son sey. bıran once ıyılesıp gelıcem aranıza.
bu tıp bı amelıyat gecıren yada tek yumurtalıkla hamıle kalan tanıdgınz varmı.. ccok buyuk korkular yasıyorum
sızlerden de bılgı almak ıstedım bu sekılde.
sımdılık ıyı aksamlar herkese
Daha Marta kadar çok var cnmKizlar ben marta kadar burdayim sonra.. yrgenlerim dogacak insallah.. misafirler vs. Derken kismetse martta tam takipte olamicam.. annem bacagndan biraz rahatsiz annemde kalicak buyuk gelin balikesirde oturdugu icin dogumu burda yapacak. Kucuk gelinde ev sebebiyle dogumda annemde kalir annesi kanser rahatsiz..anneme yardim ederim surekli o yuzden..iş güc zaman birakmaz. Marta kadar verdim verdim sora korumaya gecerim nisan da yegen geliyo bidene daha ksmtse.. nisan dan sora insallah marta kadar 65 64 olursam soraki 2 3 kiloyuda kisa yolla hallederim. Gecen 1 hafta spora gidememem bu hafta kaslarimi şişirdi karnim acayip şisti heryerim.hissediorum ve bariiz belliii... neyse duzene girer onumuzdeki hafta insallah
Inşallah herşey yolunda gider tatlımSonda taktilar tuvaletimi yapamadim.
Ondan kurtulunca bacagimin agrisi yeni basladi cok fena.
Aksi bi durum olmassa yarin cikarim heralde
Menün çok güzel olmuşBu arada menumu vereyim kizlar
Dun 4 te yemistim enson hatirlarsaniz.
Bugun
Sabah yok
Ögle yok
Aksam da suan yok
Ne yapacan dikkat edecen güzellikBu arada kizlar doktor ameliyattan sonra esimle gorusmus.
Emarda menuskus bukadar gorunmuyodu demis
Cok kotuydu toparladim ama demis 3 hafta basmak yok iyimi ne halt yiceksem
Kız Birgül bu senin menünmü yoksa başka biri senin hesabını elemi geçirdiBu menu sana gelsn zuhal ablaaMefkurem
Sabah
Domates
Peynit
Yumurta
Bi dilim tb ekmegi
Ara
Yarim yas hurma
Ceyrek muz
Bi kase yogurt
Aksam
Bi dolu tabak kabak yemegi
Iki kasik taze fasulye
Bunkac kasik yogurt
Hoşgeldin bilgemmmMerhabalar herkeseMefkurem Abla beni tanıdın mı ? Ben 7.takımdayım ve bir ara jıllıan grubundaydık birlikte Ben de aranıza katılabilir miyim Genelde hasta sonu çok kaçırıyorum belki pazartesi de bildirim yaparsam toparlarım
Çok kötü değil cnmMenunu paylasiyim
10:00 patates li yumurta
4 zeytin
Biraz peynir
14:00 1/2 kase bulgur pilavı dünden kaldiydi ya ama yapmicam bir daha
1 kase yoğurt
18:00 1 tbk ıspanak
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 olmuştur
Menü güzel cnm tarçınlı yoğurt yada koyu bi cacık ye acıkırsanmerhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay
ara
mevlütteydim ikramlıklara elimi sürmedim sadece şekersiz çay içtim 1 bardak(millet bir yedi bir yedi)
ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt
ara
1 havuç
akşam
1 tabak kadar karnabahara yoğurt ve üzerine pulbiber
salata
su 1,5
spor yok..ama acıkırım gibime geliyor şu an canım bişey istemiyor halsiz keyifsizim acıkırsam naparım bilmiyorum
Spor tabiki güzel cnmBugün ki menüm
Sabah11:30
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı 12:30
1 h.yumurta
1 h.patates
Maydonoz-roka
Yeşil cay
Akşam 16:30
5 tane mercimek köfte
Baya marul
1 bardak ayran
Su
3 litre
Spor
1 saat bisiklet
1 saat plates
Olmuşla ölmüşe çare yok tatlım Sen yarın dengelersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?