Ben sarma sarmasını hiç sevmem oyüzden bayramdan bayrama yaparımBiraz bel agrim var regliden ötürü iyiyim şükür ablacim pazar oğlanın 3. Yaş gününü kutlu caz inşallah sarma falan sarıçam bugün dolaba atip pazar çıkarır pisiririm dedim onun telaşı var eve baya kalabalık gelecek ya kontrolünden çıktı artıkallah sonunuzu hayır etsin
Sabah sabah iyi canın istiyor tatlımkızlarr günaydınn herkese şimdi napıcam biliyormusunuzz eşimden izni kopardımyanıma yiğenimi alıp eve en az 1 buçuk saat uzaklıkta bir park var oraya yürüyerek gidip gelicem ve parkta aletlerde var onlarıda kullanıcam baya uzak ama olsun o tatlıyı eritmek lazımm yengemlede görüşeyimde tek izin vermedi yiğenim içinde izin alayım gelince inş grşrz kızlarr
Kolay gelsin cnmGünaydınnn akşama kayınvalide ve görümcemler gelecek öğleden sonrada sohbete gidicem çok işim var çokkk bugün uğrayamam gece bildirimimi yapmaya gelirim öpüyorum hepiniziiii
İnşallah ablacım nereden başlasam acaba:)Kolay gelsin cnm
Önce evin işini bitirİnşallah ablacım nereden başlasam acaba:)
Ben cok seviorum ya bizdede aynen var kayinpeder kafile goturuyor gorevli oluyor genelde biz dede oluurAfiyet olsun keşke hurmayi yiyebilsem bizde bol bol bulunuyo amcamlar arabistan da yaşıyor devamlı yolluyolar ama Allah günah yazmasin hiç sevmiyorum böyle söylemek de gunahmis ama
Yemek yapıcam aslında ana menü gelince şimdi çorba tavuk suyum var mercimek çorbasına olurmu katsamÖnce evin işini bitir
Gidene kadar da hazırlığını yaparsın
Gelince rahat olur
Yemekmi hamurişimi yapıcan
Yani işte gorumcem mozaik pasta yapcak bir arkadaş cup cake yapicak 1 tepsi borek hazır alınacak bende poğaça sarma .Mercimek köftesi. Makarna salatası. Havuçlu ve kakaolu top bide şeker hamurundan kurabiye yapicamBen sarma sarmasını hiç sevmem oyüzden bayramdan bayrama yaparım
Kız niye okadar kişi çağırdın
O zaman yakınlarına söyle herkes bişey yapıp getirsin
Sağol cnm iyi diyelim iyi olalım inşallah
Bz erkn yatmiorz ondan oyle ypio cocuk blki bilemedm. Babasi glnce gce rahat uyudu bu arada:)Kız daha kimse kalkmadımı
Tembeller sizi
Bizim karşı komşu bile sabah koşusunu yaptı geldi
Geçen yazacaktım unuttum
BBD Ekim85
Kızlar bana çocukları nasıl alıştırdığımı sormuştunuz
Valla hiç hatırlamıyorum ama çocuklar geç yatıyor diye hiç şikayetim olmadı
Ben hep kolsuz uyku tulumu giydirirdim
5-6 yaşına kadarda Öğle uykusu olurdu
Birgül biliyosun almanlar çok disiplinli
Evde bi kural varsa zaten çocuk onu görerek büyüdüğü için kural dışına çıkmazlar
Bizim gibi tavizkar değiller
Aa cok kucukms daha ndnse buyuk bsey canlandi gozumde. Bi de dut kaynatip icireblrsnz tatlim. Denemekten zararr gelmez. Bi de buyuklermz caresiz kaldklarnda sabunu fitil gbi kullanrlarms cocuklara.Yok denemedık armut kayısı hasladım yedırdım salatalık hakıkı zaytınyag hurmayı nasıl vercez 21 aylık daha
Aa cok kucukms daha ndnse buyuk bsey canlandi gozumde. Bi de dut kaynatip icireblrsnz tatlim. Denemekten zararr gelmez. Bi de buyuklermz caresiz kaldklarnda sabunu fitil gbi kullanrlarms cocuklara.
Gunaydinnnn.
Ozlem cok zor durumdaysa yavru duphalac versenya guzelim
Şimdiye yapmışındır heralde cnm Bence neden olmasınkiYemek yapıcam aslında ana menü gelince şimdi çorba tavuk suyum var mercimek çorbasına olurmu katsam
Esra yoksa safra kesesinde taş olmasınSlm tünaydn kzlar ben iyi e kotu oldum karin ve migde agrs dan kzrandm gece agladm o nasl bir agrydi anlatamam yaaa ilk defa boyle agri cektm randevu aldm dr ye gdcm annemde grp olms bebisi brakamyorum kv dede annesiyle pazara gidicekmis napcam bilmyrm bu soguktada cocukla gdemm acayip sinirim bozuldu yaaa :-(
Evet canım yaptım çık güzel oldu hiç denememiştim tavuk suyuyla şimdi sohbete gidiyorum:)Şimdiye yapmışındır heralde cnm Bence neden olmasınki
Canım yaa böyle lazımken ortada olmuyorlar bugün benimde midem çok ağrıyor ve taş gibi nedenseSlm tünaydn kzlar ben iyi e kotu oldum karin ve migde agrs dan kzrandm gece agladm o nasl bir agrydi anlatamam yaaa ilk defa boyle agri cektm randevu aldm dr ye gdcm annemde grp olms bebisi brakamyorum kv dede annesiyle pazara gidicekmis napcam bilmyrm bu soguktada cocukla gdemm acayip sinirim bozuldu yaaa :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?