💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben sarma sarmasını hiç sevmem oyüzden bayramdan bayrama yaparım

Kız niye okadar kişi çağırdın
O zaman yakınlarına söyle herkes bişey yapıp getirsin

Sağol cnm iyi diyelim iyi olalım inşallah

Sabah sabah iyi canın istiyor tatlım

Günaydınnn akşama kayınvalide ve görümcemler gelecek öğleden sonrada sohbete gidicem çok işim var çokkk bugün uğrayamam gece bildirimimi yapmaya gelirim öpüyorum hepiniziiii
Kolay gelsin cnm

Afiyet olsun keşke hurmayi yiyebilsem bizde bol bol bulunuyo amcamlar arabistan da yaşıyor devamlı yolluyolar ama Allah günah yazmasin hiç sevmiyorum böyle söylemek de gunahmis ama
Ben cok seviorum ya bizdede aynen var kayinpeder kafile goturuyor gorevli oluyor genelde biz dede oluur

Ben sarma sarmasını hiç sevmem oyüzden bayramdan bayrama yaparım

Kız niye okadar kişi çağırdın
O zaman yakınlarına söyle herkes bişey yapıp getirsin

Sağol cnm iyi diyelim iyi olalım inşallah
Yani işte gorumcem mozaik pasta yapcak bir arkadaş cup cake yapicak 1 tepsi borek hazır alınacak bende poğaça sarma .Mercimek köftesi. Makarna salatası. Havuçlu ve kakaolu top bide şeker hamurundan kurabiye yapicam inşallah yanı pratik şeyler ya yapılır yanı planını yaptım
Abla benim karşıda 2 halam var uzak ole çok gorusemioz 10 kişi onlar zaten e 10 biz gorumcemler falan e univteden arkadaşları mi cagirmasam olmaz e onları cagirirdam eşimin arkadaş larini cagirmasam olmaz derken çoluk çocuk 40 kişi falan

Bz erkn yatmiorz ondan oyle ypio cocuk blki bilemedm. Babasi glnce gce rahat uyudu bu arada:)

Yok denemedık armut kayısı hasladım yedırdım salatalık hakıkı zaytınyag hurmayı nasıl vercez 21 aylık daha
Aa cok kucukms daha ndnse buyuk bsey canlandi gozumde. Bi de dut kaynatip icireblrsnz tatlim. Denemekten zararr gelmez. Bi de buyuklermz caresiz kaldklarnda sabunu fitil gbi kullanrlarms cocuklara.

Aa cok kucukms daha ndnse buyuk bsey canlandi gozumde. Bi de dut kaynatip icireblrsnz tatlim. Denemekten zararr gelmez. Bi de buyuklermz caresiz kaldklarnda sabunu fitil gbi kullanrlarms cocuklara.

Denemısler doktor ılac vermıs pek ıse yaramamıs devam ederse yıne gıdıcez artık uyandı salatalık rendeledım hakıkı yag koydum yedırdım ıns ıse yarar alırım dut yaparız tesekkur ederız canım

Reactions: BBD
Slm tünaydn kzlar ben iyi e kotu oldum karin ve migde agrs dan kzrandm gece agladm o nasl bir agrydi anlatamam yaaa ilk defa boyle agri cektm randevu aldm dr ye gdcm annemde grp olms bebisi brakamyorum kv dede annesiyle pazara gidicekmis napcam bilmyrm bu soguktada cocukla gdemm acayip sinirim bozuldu yaaa :-(

Esra yoksa safra kesesinde taş olmasın
Eğer normal bi ağrı değilse buda olabilir

Canım yaa böyle lazımken ortada olmuyorlar bugün benimde midem çok ağrıyor ve taş gibi nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…