💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kuzum gcms olsn ya. Anacigina brak bebeni bsey olmaz sapir supur opmez olur biter:) git doktoruma aksatma

Esra yoksa safra kesesinde taş olmasın
Eğer normal bi ağrı değilse buda olabilir
Bilmiyorum ki abla olabilirmi ki ara ara agri oldu 1hafta boyunca snrada gece cok sancili gecti sabaha kadar sonra yine normale dondu hafif agryo arada bide hastalandm ustune fena oldu dryede gidemdm saat 15:00daydi randevm saatm geldi nerdeyse kv hala gelmedi yetisirm dedi ortada yok arayp iptal edicem mecburen randevuyu

önceden bazen midem çok ağrırdı ama normal bi mide ağrısı değil ne oturabiliyodum nede yatabiliyodum
Bikaç seferde boşluğumda çok şiddetli ağrı oldu ölücem sandım
O zaman hastanede Ultrason yaptılar safra kesesinde taş varmış
Senin ağrın ne şekilde bilemiyorum o yüzden Dr a gitsen iyi olurdu

Aynn yatym olmuyo oturuym olmuyo kalkyrm olmuyo evn icnde dolandm durdm dolandkca usuyo gibi oldum bide karn ve migde agrsyla beraber srtmda hissettim hep agryi

Daha yeni geldi kv gidip geldnmi diyo bide seni dusundum hep diyo naptb diye yaa gulsemmi aglasammi ona baktk buna baktlar diyo bende biliyodum zatn yetisemiycegini dedim

Mefkurem bugun ayran yapıyormusn
Tatlım sabah çok erken kalktım
Midemde yanma vardı 1 bar ılık süt içtim
Öğlende tavada 1 yumurta bşraz lor yedim
Şimdi bi ayran yada kefir içerim akşamda ayran
Ben bikaç gündür pek dikkat etmedim Zaten artıydım iyice artmıştır
Sabah erken kalkınca tartılmadım
Yarında muhtemelen artı çıkarım
Ama Allah izin verirse cumartesi 5 de 5 diyetine başlıcam
Belki kendime bi düzen oturtabilirim
Haftaya iddalı olmak istiyorum

Sen ne yaptın

Daha yeni geldi kv gidip geldnmi diyo bide seni dusundum hep diyo naptb diye yaa gulsemmi aglasammi ona baktk buna baktlar diyo bende biliyodum zatn yetisemiycegini dedim
Ne diyebilirsin tatlım
Keşke çocuğu alıp gitseydin
Ağrın hafifledimi biraz
Bide haftasonu geldi

. Sabah bende dun sabaha gore artı uyandım neden anlamadım sabah yarım yumurta az peynır gobek yedım nedensr zor yedım ayran az ıctım yarın da devam etcem netten baktım bıselerle destekleyıp yapabılırım.

ben de yapıcaktım detoks ama takım kaptanları izin vermiyor takımdan çıkarıyorlar o yüzden iptal oldu bende ama bünyem nasıl tepki verirdi diye merakta etmiyor değilim

ben de yapıcaktım detoks ama takım kaptanları izin vermiyor takımdan çıkarıyorlar o yüzden iptal oldu bende ama bünyem nasıl tepki verirdi diye merakta etmiyor değilim
Sen tekrar vermeye başladın cnm şu anda detoksa ihtiyacın yokki
Sizin takımda nasıl oluyor bilmiyorum ama 1-3 günlük detokslar arada yapılabilir yoksa sağlıksız beslenmeye bende izin vermiyorum

Sen tekrar vermeye başladın cnm şu anda detoksa ihtiyacın yokki
Sizin takımda nasıl oluyor bilmiyorum ama 1-3 günlük detokslar arada yapılabilir yoksa sağlıksız beslenmeye bende izin vermiyorum
evet abla takıldığım dönemdi yapayım dedim hiç izin yok takımda neyseki azar azar gidiyor...az olsun öz olsunsende hadi birr atak yap abliş yaa meton maşallahı var tetikle onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…