Kuzum gcms olsn ya. Anacigina brak bebeni bsey olmaz sapir supur opmez olur biter:) git doktoruma aksatmaSlm tünaydn kzlar ben iyi e kotu oldum karin ve migde agrs dan kzrandm gece agladm o nasl bir agrydi anlatamam yaaa ilk defa boyle agri cektm randevu aldm dr ye gdcm annemde grp olms bebisi brakamyorum kv dede annesiyle pazara gidicekmis napcam bilmyrm bu soguktada cocukla gdemm acayip sinirim bozuldu yaaa :-(
kahvaltı bile etmeden çıktım abla canım istemedi ayy çok iyi geldi temiz havaaSabah sabah iyi canın istiyor tatlım
Hosgeldin cnn , masallah diyorum enerjine:)slm kızlarr ben geldimmmm
Bilmiyorum ki abla olabilirmi ki ara ara agri oldu 1hafta boyunca snrada gece cok sancili gecti sabaha kadar sonra yine normale dondu hafif agryo arada bide hastalandm ustune fena oldu dryede gidemdm saat 15:00daydi randevm saatm geldi nerdeyse kv hala gelmedi yetisirm dedi ortada yok arayp iptal edicem mecburen randevuyuEsra yoksa safra kesesinde taş olmasın
Eğer normal bi ağrı değilse buda olabilir
Sanada gecms olsn cnmCanım yaa böyle lazımken ortada olmuyorlar bugün benimde midem çok ağrıyor ve taş gibi nedense
Hosgeldin cnn , masallah diyorum enerjine:)
önceden bazen midem çok ağrırdı ama normal bi mide ağrısı değil ne oturabiliyodum nede yatabiliyodumBilmiyorum ki abla olabilirmi ki ara ara agri oldu 1hafta boyunca snrada gece cok sancili gecti sabaha kadar sonra yine normale dondu hafif agryo arada bide hastalandm ustune fena oldu dryede gidemdm saat 15:00daydi randevm saatm geldi nerdeyse kv hala gelmedi yetisirm dedi ortada yok arayp iptal edicem mecburen randevuyu
Aynn yatym olmuyo oturuym olmuyo kalkyrm olmuyo evn icnde dolandm durdm dolandkca usuyo gibi oldum bide karn ve migde agrsyla beraber srtmda hissettim hep agryiönceden bazen midem çok ağrırdı ama normal bi mide ağrısı değil ne oturabiliyodum nede yatabiliyodum
Bikaç seferde boşluğumda çok şiddetli ağrı oldu ölücem sandım
O zaman hastanede Ultrason yaptılar safra kesesinde taş varmış
Senin ağrın ne şekilde bilemiyorum o yüzden Dr a gitsen iyi olurdu
Cnm bnce erteleme doktr isiniAynn yatym olmuyo oturuym olmuyo kalkyrm olmuyo evn icnde dolandm durdm dolandkca usuyo gibi oldum bide karn ve migde agrsyla beraber srtmda hissettim hep agryi
Tatlım sabah çok erken kalktımMefkurem bugun ayran yapıyormusn
Ne diyebilirsin tatlımDaha yeni geldi kv gidip geldnmi diyo bide seni dusundum hep diyo naptb diye yaa gulsemmi aglasammi ona baktk buna baktlar diyo bende biliyodum zatn yetisemiycegini dedim
Simdi daha az agryo zatn ama regli olnca bide ikisi karsti hava soguk bide saga sola gnderirlerdi tahlil icn falan olmazdi cocuklaNe diyebilirsin tatlım
Keşke çocuğu alıp gitseydin
Ağrın hafifledimi biraz
Bide haftasonu geldi
. Sabah bende dun sabaha gore artı uyandım neden anlamadım sabah yarım yumurta az peynır gobek yedım nedensr zor yedım ayran az ıctım yarın da devam etcem netten baktım bıselerle destekleyıp yapabılırım.Tatlım sabah çok erken kalktım
Midemde yanma vardı 1 bar ılık süt içtim
Öğlende tavada 1 yumurta bşraz lor yedim
Şimdi bi ayran yada kefir içerim akşamda ayran
Ben bikaç gündür pek dikkat etmedim Zaten artıydım iyice artmıştır
Sabah erken kalkınca tartılmadım
Yarında muhtemelen artı çıkarım
Ama Allah izin verirse cumartesi 5 de 5 diyetine başlıcam
Belki kendime bi düzen oturtabilirim
Haftaya iddalı olmak istiyorum
Sen ne yaptın
ben de yapıcaktım detoks ama takım kaptanları izin vermiyor takımdan çıkarıyorlar o yüzden iptal oldu bende ama bünyem nasıl tepki verirdi diye merakta etmiyor değilimTatlım sabah çok erken kalktım
Midemde yanma vardı 1 bar ılık süt içtim
Öğlende tavada 1 yumurta bşraz lor yedim
Şimdi bi ayran yada kefir içerim akşamda ayran
Ben bikaç gündür pek dikkat etmedim Zaten artıydım iyice artmıştır
Sabah erken kalkınca tartılmadım
Yarında muhtemelen artı çıkarım
Ama Allah izin verirse cumartesi 5 de 5 diyetine başlıcam
Belki kendime bi düzen oturtabilirim
Haftaya iddalı olmak istiyorum
Sen ne yaptın
Sen tekrar vermeye başladın cnm şu anda detoksa ihtiyacın yokkiben de yapıcaktım detoks ama takım kaptanları izin vermiyor takımdan çıkarıyorlar o yüzden iptal oldu bende ama bünyem nasıl tepki verirdi diye merakta etmiyor değilim
evet abla takıldığım dönemdi yapayım dedim hiç izin yok takımda neyseki azar azar gidiyor...az olsun öz olsunSen tekrar vermeye başladın cnm şu anda detoksa ihtiyacın yokki
Sizin takımda nasıl oluyor bilmiyorum ama 1-3 günlük detokslar arada yapılabilir yoksa sağlıksız beslenmeye bende izin vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?