- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
ay evet ya bizim kızlar çok boş bırakır oldu burayı
annesi falan yok mu şu an yanında gülüm ilgilense dr a götürseydiniz keşkeBen yigenle ugrasiyirum bu kabizlik olaylari sinirimi bozdu
İnşallah ya 2 haftadır sınır oldum vermeyi de geçtim alıyorum bideumarım gülümm her gün tartılmadan yana değilim kontrol amaçlı haftada 2 kafii diye düşünüyorum cuma mübarek gün inş güzel sonuç alırız
Yarın bu boş bırakmaları tartıda çıkmaz insallahay evet ya bizim kızlar çok boş bırakır oldu burayı
gülüm ödem olabiliyor mübarek bazen şaşırtıyor bu menülerle artı çıkıyoz ya hayretbişeyİnşallah ya 2 haftadır sınır oldum vermeyi de geçtim alıyorum bide
umarımmm zuhal abla yolar vallahi hepimiziYarın bu boş bırakmaları tartıda çıkmaz insallah
Aynen öyle 2 hafta önce yediğim 1 paket bisküvi başka büyük kacamakta yoktu +1 oldum hala veremedim bu hafta 2 gün kötü gitti ama diğer günler toparlamaya çalıştım bakalım ne olacakgülüm ödem olabiliyor mübarek bazen şaşırtıyor bu menülerle artı çıkıyoz ya hayretbişey
umarımmm zuhal abla yolar vallahi hepimizi
beni de tatlı ters köşe yapmasa iyi bir o kaçamak oldu bu hafta bugün sporumu yaptım ama yine de tırsıyorumAynen öyle 2 hafta önce yediğim 1 paket bisküvi başka büyük kacamakta yoktu +1 oldum hala veremedim bu hafta 2 gün kötü gitti ama diğer günler toparlamaya çalıştım bakalım ne olacak
ya yaaaKıyamaz o bize azcik kulaklarimizi çeker sadece
annesi falan yok mu şu an yanında gülüm ilgilense dr a götürseydiniz keşke
Allah sni ii etsn bi de dnyayi yemis gbiym dio:) bu cok az cnm. Bn sana az demektem yoruldm walla:) sen az yemekten bikmadin:)11:00 yarım kase gobek,yarım haşlama yumurt,az peynır
Toplamda 3 bardak ayran saatlerıne bakamadım duzensız olduyarında yapıcam daha duzenlı
Sankı dunyayı yedım
Allah sni ii etsn bi de dnyayi yemis gbiym dio:) bu cok az cnm. Bn sana az demektem yoruldm walla:) sen az yemekten bikmadin:)
Emel Hadi sen gezmedesin bana ne oluyorsa salıdan sonra sapıtıyorumMefkurem zuhal abla nasilsin? Amannn kendimi cok sisko ve.cirkin hissediyorum.
Ablam bana bi haller oldu ben.kendimi begenmiyorum
Ya auran gzl ztn de onu bile az icmissin bacim:)Kız mıgde kuculdu bazen gozum dönuyor ama tıkanıyom :) suan acım ama yemem yıyemem yarın tartı varama yarında yapcam hatta 5 gun ayran agırlıklı beslencem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?