💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

gülüm ödem olabiliyor mübarek bazen şaşırtıyor bu menülerle artı çıkıyoz ya hayretbişey
Aynen öyle 2 hafta önce yediğim 1 paket bisküvi başka büyük kacamakta yoktu +1 oldum hala veremedim bu hafta 2 gün kötü gitti ama diğer günler toparlamaya çalıştım bakalım ne olacak

Aynen öyle 2 hafta önce yediğim 1 paket bisküvi başka büyük kacamakta yoktu +1 oldum hala veremedim bu hafta 2 gün kötü gitti ama diğer günler toparlamaya çalıştım bakalım ne olacak
beni de tatlı ters köşe yapmasa iyi bir o kaçamak oldu bu hafta bugün sporumu yaptım ama yine de tırsıyorum

Bacilar gene yogun bingundu. Ders calis bebekle ilgilen derken, bi de dissri cikmca gun bitti.

Menumu de vereym gelmisken
Sabah
Bi bardak sut
Peynir
Domates
Iki ymrta

Oglen
Bi avuc findik

Aksam
Bi tabak kabak yemegi
Iki kasik taze faslye
Bi kase mercimek corbasi
Yogurt

Erken yiyince cook aciktm. E annemler de kestane yapinca dayanamadim ye nolcak sbha hemen + olmazsn die kandirdilar bni 6-7 tane yedim. Kayinvalidem mmeleketten gondermis, lezzetli oluyo oraninki. Kacirmak istemedim:)

11:00 yarım kase gobek,yarım haşlama yumurt,az peynır

Toplamda 3 bardak ayran saatlerıne bakamadım duzensız oldu yarında yapıcam daha duzenlı

Sankı dunyayı yedım
Allah sni ii etsn bi de dnyayi yemis gbiym dio:) bu cok az cnm. Bn sana az demektem yoruldm walla:) sen az yemekten bikmadin:)

Allah sni ii etsn bi de dnyayi yemis gbiym dio:) bu cok az cnm. Bn sana az demektem yoruldm walla:) sen az yemekten bikmadin:)

Kız mıgde kuculdu bazen gozum dönuyor ama tıkanıyom :) suan acım ama yemem yıyemem yarın tartı varama yarında yapcam hatta 5 gun ayran agırlıklı beslencem bakalım

Selamlar fıstıklar

Kızlar Zühal ablanız sizden önce kendini bi yola getiremedi

Emel hiç korkma güzelim yarın artıda seni yalnız bırakmıcam çünkü bende bikaç gündür dikkat etmedim ve benim bünyeyi biliyosun
Almakta seni 2-3 katlar

benita_ask
Özlem ayranı uzun süreli yapmak iyi değil cnm metonu iyice yavaşlatırsın

X xDerinMavix
Reyhan hoşgeldin fıstığım. Allahtan mapusluğun uzun sürmemiş
Kuzum girme bdv ye falan
Hem zamanına yazık hemde başkasının dertlerinden sanane

dunyadamisafir
Özlemim daha iyimisin cnm

Mefkurem zuhal abla nasilsin? Amannn kendimi cok sisko ve.cirkin hissediyorum.

Ablam bana bi haller oldu ben.kendimi begenmiyorum
Emel Hadi sen gezmedesin bana ne oluyorsa salıdan sonra sapıtıyorum

Bende inan bunalımdayım cnm şu düzenimi bi oturtamıyorumya bu yüzden kendimden nefret ediyorum. Artık çok sıkıldım

Sen evine gelince bismillah de tekrar başla cnm
Bende inşallah cumartesi 5 de 5 yapıcam
benita_ask Özlem beraber yapalımmı
Bide pazartesi ayın 1 i
Herkes aylık hedefini belirlrsin
Bu ayı çok iyi geçirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…