Selamm ben geldimmm canım mesajını görünce dayanamadım önce sana yazayım dedimKuzum keşke olsam.
Daha önce hiç olmadı bilemedim ki.
Hamilelik de yaşamadım ki.
Daha adetime 8 gün var o kadar erken belirti olur mu?
Canım benim çok yoğun geçti benim günler menüler düzensiz oldu gelemedim annem bendeydi akşam götürdük evine artık benimde toparlanmam lazımNapyonuz niye kimse gelmiyo konusmuyonuz niye susuyonuz niye heh niye
Orguyemi baslasam yaw
Geçmiş olsun canım neyin varrKiz ben col hastayim yatiyomm baygin.baygin
Reyhan adetin.yaklasiyosa ondandir agri canisi
Gorusurz canlarrrrr
Canım çok sevindim ne mutlu sana :)inanmazsınız belk biraz önce ne yaşadım eski çalıştığım yerde arkadaşım başka bir arkadaştan telefon numaramı bulmuş aradı beni bugün yolda görmüş sen misin dedi evet dedim yemin ederim acaba mı ayıp olurmu diye sen o musun diye sormaya utandım dedi ne kadar zayıflamışsın harika olmuşsun falan dedi yemin ederim kızla konuşuorum ama böyle kaldımkız diyor eski haline göre manken olmuşsun ben konuyu değiştirmeye çalıştım o tekrar tekrar kilo konusunu açtı ay ne mutlu oldum ama
bazen olabiliyor gülüm bende olmuştu mesela iç çamaşırı bile acıtırdı çok...Kuzum keşke olsam.
Daha önce hiç olmadı bilemedim ki.
Hamilelik de yaşamadım ki.
Daha adetime 8 gün var o kadar erken belirti olur mu?
bazen olabiliyor gülüm bende olmuştu mesela iç çamaşırı bile acıtırdı çok...doğum günüm bugün halbuki ama o kadar zor geçiyorki o kaadar ağır ki bu konular bilmiyorum napıcam eşim içine etti doğum günümün çocuk konusunu açtı sanırım kendi ailesine duyuracak artık
Kıyamam canım üzülme aılesı bılmıyormukı
hayır canım bilmiyorlar söyleyelim arkamızdan konuşuyordur onlar şimdi bilsinler bari diyor ya eltimgil dedikodu makinası ben napıcam şimdi
söyliyelim diyor diretiyor gülüm bu aralar söyler bende dedim söylüyosan söyle ama olacaklarada katlanırsın lafını sözünü bilmez konuşurlar can sıkarlar sanki şimdi arkandan konuşmadığını ne biliyon diyorHerseyıde bılmesınler senden onay almadan yapmaz boyle bıse heralde
söyliyelim diyor diretiyor gülüm bu aralar söyler bende dedim söylüyosan söyle ama olacaklarada katlanırsın lafını sözünü bilmez konuşurlar can sıkarlar sanki şimdi arkandan konuşmadığını ne biliyon diyorgörümcemde tedavi gördü eşi 2. evliliğdi adamın ilk karısından 2 çocuğu vardı eltim kalkıp diyorki bize aptal niye sorun bende diyorki adamın üstüne atsın sorun onda desin ben olsam kocamda sorun derim niye kendi üstüme alimki sorumluluğu dedi al işte git böylle insanlara laf anlat
bu günümü böyle rezil etti yaa...söylicekk...söylesinde görsün gününü git de şimdi uğraş onlarlaDegısık ınsanlarmıs zor valla bencede soylemesın senın strese gelmemen lazım
bu günümü böyle rezil etti yaa...söylicekk...söylesinde görsün gününü git de şimdi uğraş onlarla
bende öyle söyledim dedim benim yüküm bana yeter yükümü daha da ağırlaştırmaAllah yardımcın olsun canım bırak krndı aılesı kendı cevap versın
Canım daha ne kadarlık evlisiniz ki onlar arkamızdan konuşuyo diye anlatılmazki hiçbirşey belli etmiyceksin sen düşünmüyoruz daha deyin yoksa bir ömür tedaviyle oldu lafıno duyarsınız daha kötü bu şimdi bilip bilmeden ko uşsunlar boşver hiç takma daha düşünmüyorum debende öyle söyledim dedim benim yüküm bana yeter yükümü daha da ağırlaştırma
Canım bende senin gibiyim ama napıyoruz toparlanıyoruz hemen önümüze bakıyoruz emekşerimizi çöpe atmıyoruz :)Selam kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama Malesef ben şu tatil bitmeden menü paylaşamicm galiba çünkü menüler rezalet tam kendimi toparlıyorum biri geliyo hamur işleri tatlılar yemekler derken Bi bakıyorum gün boyu yemişimama kararlıyım şu misafirlik Bi bitsin hemen eski halime dönücem sizde dua edin en az artıyla kapatayım şu tatil sezonunu
bende öyle söyledim dedim benim yüküm bana yeter yükümü daha da ağırlaştırma
Canım benimde ilk çocuğum tedaviyle oldu bir sene her ay çatlatma iğneleri falan sağolsın eşim hiç ailesine yansıtmadı öncrsinde zaten düşünmüyorduk konu açıldıkça düşünmüyoruz daha erken diyorduk birşey diyemiyorlardı yüzümize arkamızdan diyorlardı mutlaka kulağımızo tıkadık stresi oluyordu tedavinin oldumu olmadımı bekşemek çok stresli en sonunda artık ümidim iyice gitti bıraktım herşeyi rahatladım sanırım iki üç ay sonra hamike kaldım şimdi 13 yaşında oğlum:) bence aileleri hiç sokmayın şu durumda inşallah Rabbimin hazinesi bol inşallah verir stres yapma kendine dua etbende öyle söyledim dedim benim yüküm bana yeter yükümü daha da ağırlaştırma
Asya hastayken spor yapma demedimmi kuzum hele boğaz için daha kötükızlar ben menümü vereyim hemen hastayım sabahtandır çok ötü üşütmüşüm
sabah boğazımın ağrısından yanmasından kahvaltı edemedim ağzımın içi zehir gibiydi kalktım çektim eşofmanımı yürüyüşe gittim 20 bin adım olmuş telde adım sayarda
saat 11,30 yarım simit
öğlen
az balık vardı onu yedim
çeyrek de pide eşim ısıtmıştı onu yedim
ara
1 elma
1 havuç
akşam
5 köfte et
bolllllca salata
yarım kase kadar yoğurt
su boğazımın ağrısından 1 lt ancak olmuştur
Eeee okadar kilo gitmiş heralde şok olucaklar bebişiminanmazsınız belk biraz önce ne yaşadım eski çalıştığım yerde arkadaşım başka bir arkadaştan telefon numaramı bulmuş aradı beni bugün yolda görmüş sen misin dedi evet dedim yemin ederim acaba mı ayıp olurmu diye sen o musun diye sormaya utandım dedi ne kadar zayıflamışsın harika olmuşsun falan dedi yemin ederim kızla konuşuorum ama böyle kaldımkız diyor eski haline göre manken olmuşsun ben konuyu değiştirmeye çalıştım o tekrar tekrar kilo konusunu açtı ay ne mutlu oldum ama
Ayyy Reyhanım sürekli üşüyen biri olarak güneşi öyle özledimkiSelamlar...
Bahar sadece buraya mı geldi yani :)
İşte benim hayalim de bu.
İnşallah olur.
Bu arada seni izliyorum izle beni :)
O kadar yani
Menü güzel tatlım Sadece su az birazMenüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal (10:00)
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, marul salatası (13:30)
Ara: 2 kuru kayısı (15:30)
Akşam: 3-4 parça fırında tavuk göğsü, salata (18:00)
Su: 1.5 lt olmuştur ölçmedim.
Bazılarında regli önceside ağrı olabiliyormuş tatlımBugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya.
Kafam bir tuhaf sanki çok uyumuşum da sersemlemişim gibi.
Ama 12 gibi uyuyup 8.30 kalktım yani
Bir de birkaç gündür göğüslerim çok acıyor.
Ne yüz üstü yatabiliyorum ne kollarımı bağlayabiliyorum.
Dokununca sızlıyor.
Korktum
Kuzum 4 patates çok az değilmi tüm gün içinIyı akşamlar bende menumu verıyım
Sabah gojı berry ve suyu
Gun içinde toplamda 4 orta boy haşlama patates
1 yk yogurt doktum üstüne bol baharat ve tuzsuz
Su 2,5 lt
1 fıncan yesıl cay
Adım 5.966
Özlem hanım sabah bana cevap yazmamışınNapyonuz niye kimse gelmiyo konusmuyonuz niye susuyonuz niye heh niye
Orguyemi baslasam yaw
Güzelim hergeçen gün zarardasınSelam kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama Malesef ben şu tatil bitmeden menü paylaşamicm galiba çünkü menüler rezalet tam kendimi toparlıyorum biri geliyo hamur işleri tatlılar yemekler derken Bi bakıyorum gün boyu yemişimama kararlıyım şu misafirlik Bi bitsin hemen eski halime dönücem sizde dua edin en az artıyla kapatayım şu tatil sezonunu
Ben bunu hiç anlamadım cnmbazen olabiliyor gülüm bende olmuştu mesela iç çamaşırı bile acıtırdı çok...doğum günüm bugün halbuki ama o kadar zor geçiyorki o kaadar ağır ki bu konular bilmiyorum napıcam eşim içine etti doğum günümün çocuk konusunu açtı sanırım kendi ailesine duyuracak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?