Abla aslonda 1le 6arası avmdeydim hep ayakta hep yürüdüm ama yavaş arasıra hızlı:)Bu yürüyüş spor yürüyüşümü yoksa çarşı gezmesimi tatlım
Akşam fasülyeyi daha fazla yiyip bulgur yemesen daha iyiymiş
Senin bide liste sorumluluğun varki daha dikkat etmek zorundasın
Zaten başka türlü kendine sayısı kalmazdı
Teyzen kilolumu
Tartıldım cnm iyi gidiyorMefkurem zuhal abla bugun tartildinmi durum ne
Keşke tartılsaydın ona göre sana neyin iyi geldiğini daha iyi test edebilşrdinWc cıkmadıö dıye tartılmadımyarın tartılırım meyve ye pek duskun degılım menulerımde cok az gormussunuzdur ananas alırım kıvı ben yumurta gununden umutluyum :)
Ben onun için sormadım zaten cnmEvet kilolu ama enistemde kilolu ayriyeten kiloya bağlaması yanı kiloluyum DİE bana bunu yaptı DİE dusunmuo dusunmemelide ama.smdi.bir.hırsla verir o kilo.smdi
Sen nasılsın tatlım birazdaha iyimisinGunaydin.
Muge cok uzuldum namus parayla satilmiyo canim. Pis serefsiz
Günaydın hanımlar halam için uzulurken teyzemin 20 yıllık eşinin 2 yıldır oğullarından 1 yaş büyük bir kızla teyzemi aldattığını öğrendik ailecek soktayiz :-(
Benim.artım çok fena sabah tartildim rezalet bir durumdayım hemen bugün kahvaltimi yaptım öğle ve akşamı hurma ve yoğurt yapicam
Bu arada teyzem gelebilir belki 6 yaşındaki kızıyla kafa dağıtmak icin
Zuhal ablam bi gecmedi korolasi yapisti kaldi kulagimda tikaliymis damla verdi kullanip yikaticakmisim sinuzit bas dis kulak agrim var hala devammm
Bende ole dedim gek dedim yuruyus yaparız diet yaparızBen onun için sormadım zaten cnm
Senin yanına gelecekya beraber diyet yaparsınız hem böyle kendini daha iyi hissetmeye başlar
Keşke tartılsaydın ona göre sana neyin iyi geldiğini daha iyi test edebilşrdin
Tatlım zaten bu sene herkes zor atlatıyorZuhal ablam bi gecmedi korolasi yapisti kaldi kulagimda tikaliymis damla verdi kullanip yikaticakmisim sinuzit bas dis kulak agrim var hala devammm
Ahhh güzelim keşke bende aynı şeyi söyleyebilsemKizlar neler yapiyorsunuzben birazdan yürüyüşe çıkacağım hava burda bugün güzel
Cnm Sadece akşamları bile dikkat edebilsen en azından daha fazla almadan dönersin evineZuhal abla kahvaltiyi 12 debyaptik insan acilinca tika basa yiyor bi duzenime doneydim hakkaten.cok sıkıldım yaaa bunaldim vallaa
sağol gülümmmGeçmiş doğum günün kutlu olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?