- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
bende onu demeye çalıştım gülüm bende eşimde üniverite mezunuyuz eşim serbest meslekte ben ev hanımı oldum etrafımda orta okul mezunlrı kadrolu işlerde hep torpille çalışıyor eşini başka türlü ikna edmezmisin gülüm mesela yapamm orda falan desen
psikoloji okudum gülüm bende bu sene mezun oldum kpss ye hazırlanayım diyorum ama etraftaki torpilleri görünce çalışsanki nolacak asya diyorumÇok ilginç kuzum.
Akşam olması kötü.
Hadi gün içinde yine bir şekilde az da olsa yenir ama.
Ne okudun canım sen?
Umrunda olacağını sanmam eşimin.
Yani büyük ihtimalle ben senin memleketinde kaç yıldır nasıl yapıyorum der.
kullanan arkadaşlar var onlard fikir verir ama ben dilek koçak dı sanırım diyetisyen şekeri tansiyonu düzenler ama öyle zayıflamaya pek etkisi yok hep ticari şeyler demiştiSelamm kizlarr bende 1sene once diyete baslamistim 102kilodan 71e indim ama 5ay once evlendim ve tam 6kilo aldim 77 oldum 31inde diyete basladim 3gundur devam ediyorum ama zorlaniyrum ozaman nasil yaptim diye sasiriyorum vucudum kilo cok elverisli boyumda 170 okadar kotu durmuyo ama kiyafetlerimin icine zorgiriyorum artik gaju berry diye bisey varmis aktarlarda satilan onu deniycem sizce etkilimi kullanan varmi tokluk hissi veriyomus
kız özlem sorma adam azıttı iyice allık makyaj pantolon herrşeye karışır oldu yiceksin diye emir vereek konuşuyor ben her türlü yememek için direnicem çünkü biliyorsunuz ben ödül öğünü bile yapmıyorum yicek olsam cuma günleri bir öğünümü tatlı öğünü yaparım ama hani menümde görürseniz bilinki tartışma falan oldu da yedim
psikoloji okudum gülüm bende bu sene mezun oldum kpss ye hazırlanayım diyorum ama etraftaki torpilleri görünce çalışsanki nolacak asya diyorum
hemde ne abartıyorr özlem hemde ne herşeye karrışır oldu yarın sinemaya gidip gelicem bugün diyor alıştın gezmeye yarında git bir süre gezme falan yok sana haberin olsunTaktı sana kafayı kıskanıyor bellıkı abartıyor ama
yok gülüm yok bizim arkamız yok ikimizde okumuş işsiziz psikolojininde ataması yok denecek kadar az baya iyi puan almak lazımPsikoloji süper bölüm ya.
Burada o bölüm olsaydı o bölümde yüksek lisans istiyordum ama yok malesef.
Kuzum KPSS yine iyi, torpil var ama akademikteki kadar değil.
Bilmiyorum ne yapıcam artık.
hemde ne abartıyorr özlem hemde ne herşeye karrışır oldu yarın sinemaya gidip gelicem bugün diyor alıştın gezmeye yarında git bir süre gezme falan yok sana haberin olsun
Tartıldım cnm iyi gidiyor
Inşallah cuma süpriz yapacam
erkek olmak öyle bişey kadın olmakta böyle bişey işte özlemŞaşırdım bu nasıl tavır Allah yardımcın olsun
erkek olmak öyle bişey kadın olmakta böyle bişey işte özlemkadın genelde baskı altında
benim taban puan 85 gülüm o yüzdenn çok çok zor o puanı almamBen formasyon alsam KPSS den bir 70 alsam atanıyorum, atamalar çok fazla bizde ama gel gör ki ben öğretmenlik yapamam hiç istemiyorum o yüzden.
hemde ne abartıyorr özlem hemde ne herşeye karrışır oldu yarın sinemaya gidip gelicem bugün diyor alıştın gezmeye yarında git bir süre gezme falan yok sana haberin olsun
benim taban puan 85 gülüm o yüzdenn çok çok zor o puanı almam
aslında böyle bir adam değildi psikolojim iyi değil alttan al beni dedi bugün bende onu yapıyorum şimdiBu kadarı fazla ama canım senın soz hakkın yok sankı yemene karısıyor gezmene karısıyor yoj aıleme soylıycem bıraz abartmıs senı bu kadar uzmesın
gülüm sık dişini durumun o kadar zor değilmiş yaparsın 70 te yalnız asıl biraz derslereTaban 85'se zormuş kuzum.
Bizim 68 alanlar bile atandı.
aslında böyle bir adam değildi psikolojim iyi değil alttan al beni dedi bugün bende onu yapıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?