💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hımm anladım gülüm istediğin rakamı göremesen bile olsun şu sıralar sağlık problemleri yaşıyorsun sen elinden geleni yap sorunlar hallolunca tekrar kaldığın yerden sıkıya alırsın

Bugunden bıse anlamadımkı ananasta yaktı dılımı sankı bır garıp benım cok umudum yok gramlarla verıyorum cok acık ortada dusununce keyfım kacıyor en ıyısı cok dusunmemek
bence iyi veriyosun özlem gojy bery işe yarıyormu sence

Benim hatırladığım zaten geçen cuma bildirim yapmamıştın
Pazartesi yapmıştın
Listeye sadece yarınki kilonu yazıcaz
Ilk sayfada başlangıç kiloları yazıyor
Eksi olanların kilosunuda güncellerim

Menü güzel Asyacım
Keşke sende bugün pro ağırlıklı yapsaydın

Bugunden bıse anlamadımkı ananasta yaktı dılımı sankı bır garıp benım cok umudum yok gramlarla verıyorum cok acık ortada dusununce keyfım kacıyor en ıyısı cok dusunmemek
Özlemcim istersen yarın kaliteli karbon (bakliyat, bulgur) ye ve aralarda kuruyemiş
Vücudu şaşırtmış olursun

Et türevleri süt yoğurt ayran gibi
bilmem aklıma hiç gelmedi abliş ya abla birde ben ev yoğurdu falan yapamıyorum açık süt bulamıyorum bide pastorize süt falan almak zorunda kalıyorum mecburen bir ara sütçü geçiyordu o da süt değil su satıyordu sanki suyu basıyordu bıraktım bende geri ama şu an o da gelmiyor

bence iyi veriyosun özlem gojy bery işe yarıyormu sence

Artık cok takmıyorım bır ara cıddı her lafa cok uzuluyor veremıyorum dıyodum agır dıyodum zaten zuhal abla yasakladı o lafıyavasta olsa 3 ay dursa bıle ben arra ara odul ama hep bır dıkkat devam

Özlemcim istersen yarın kaliteli karbon (bakliyat, bulgur) ye ve aralarda kuruyemiş
Vücudu şaşırtmış olursun

Olur cumartesı sasırcak zaten pılav borek yıyınce yarın mercımek corbası kofte bulgur pılavı yapsam olurmu ayran

bende çok takıldım özlemim ya haftada yarım da olsaydı şu an idealdeydim ama olsun napalım hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bu duraklamaları geçen tvde diyordu kadın 40 günde 11 kg vermiş ama yaşam koçu mu ne varmış biz bilemiyoruz ne yarıyor ne yaramıyor cebelleşiyoruz yarın bir ödül ver kendine hem motiven artar

Çok hızla verılen kılo hızla gerı alınıyor yaza gelmeden baya yol kadettık onemlı olan bu cumartesı mevlutte yıcem

Aman kuzum cumartesi şaşırcaksa yarın fazla şaşırtma

Kuzum hakkatn bu kis hatalikla gecti senn. Hafi toparlann ailecek kis bitti biticek:)

Bna menun gayet ii gozuktu cnm saglikli. Soor da yapmssn. Bnce guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…