💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bıldırımımı yapıyım bende..
Malesef bekledıgım gıbı bı sonucla karsılasamadım..

Neyse buna sukur dıyelım..
Gecen hafta bıldırım yapmamıstım pazartesı 70.5 bugun 70.3

Insallah pazartesıne gorucem dıyelım 69ları..
Gercı hedefım 14 subattı basdan berı. Ama o kadar uzun zaman olmuskı 6lı rakamları gormeyelı..
Korkuyorum hıc goremıcem zannetmeye basladım gene ben..

Kuzum
Suracikta ne kalmis 69a. Ptesi o is kesin:) azicik dkkt et geter

Günaydınn bu ara tatlı telaşım var çok gelemiyorum kilo varen herkasi tebrik ederim şimdiden

Geçen hafta 85.9
bugün 85.6
Fark - 300

Pazartesi. 86.4 tüm sanırım bunada şükür:)

Kızlar bana dün iş teklifi geldi bizde kabul ettik okul kantini işleticem ama zaman çok kısıtlı ve çok hazırlığımız var onun için bir süre izin istiyorum sizden gene fırsat buldukça uğramaya çalışırım içim kıpır kıpır çok heyecanlıyımmm dua edin bana nolurrr

Hyrli olsun cnm guzel bi firsata bnzior:)

Hem kılo bıldırımın hemde ıs teklıfın ıcın tebrık edıyorum canım..
Sana da degısıklık olur kafa dagıtırsın bellı kı ıstıyosun da..
Eee hayırlı olsun ne dıyelım

Hyrli olsun cnm guzel bi firsata bnzior:)

Hem kılo bıldırımın hemde ıs teklıfın ıcın tebrık edıyorum canım..
Sana da degısıklık olur kafa dagıtırsın bellı kı ıstıyosun da..
Eee hayırlı olsun ne dıyelım
Çok teşekkür ederim kızlar evet çok istiyordum inşallah başaracağım fırsat güzel aslında korkuyorum birazda yaiayarak görücez bakalım iniallah hayırlı olur bizim için
Şimdi çıkmam gerekiyor kızlar öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun gülümm üstesinden gelirsin sakin ol sen

bende sabit olmasına sevindim diyebilirim geçen ay regl zamanı artı 2 çıkmıştımbu aydan korktum baya ama atlatıyorum böyle gerçi gelen giden de yok olmayı bekliyorum

Aman artı olmasında sabıt olsun reglıden sabıt cıkmıstır sıfır kacamak yapıyosun nerdeyse bugun yarın olursun reglı stres yapma

İnş canım agzından bal damlıyor dıkkat edersem kı elımden gelenı yapıcam ıns gorurum inş haftaya sendende 6 lı guzel bır bıldırım beklıyorum

Aman artı olmasında sabıt olsun reglıden sabıt cıkmıstır sıfır kacamak yapıyosun nerdeyse bugun yarın olursun reglı stres yapma
aynı şeyleri düşünüyoruz gülüm şubat ayı bitene kadar kaçamak falan yok zaten kendime yasak koydum

aynı şeyleri düşünüyoruz gülüm şubat ayı bitene kadar kaçamak falan yok zaten kendime yasak koydum

Aynen canım bende yarın yıcem sonra cumaya kadar kacamak duzrnsızlık yok yuruyuse cıkıcam evde egzersız step yapıcam ıstersem sabıt kalıyım sabıtte olsan spor varsa sıkılasma oluyor bende yasak koyuyorum kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…