- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Sağolasın cnm
bişey yememişinki kuzum
Teşekkür ederim tatlım
tabi karar seninde öylede çok zayıf olmazmısın yaa55-56 kilo arası gidip geliyor kilom ama bacaklarım kalın kalçam var ve göbeğim var birazo yüzden hedef değiştirdim 49 kiloya düşüp 36 bedene girmek istiyorum o yüzden biraz daha az yiyeceğim canımcım
kendimi bu kiloda iyi hissetmiyorum kuzum aynaya bakınca görüntüm hoş gelmiyor vücudumda en az miktarda yağ olsun istiyorum sanırım o kiloda daha iyi hissedeceğimtabi karar seninde öylede çok zayıf olmazmısın yaa
boyumuz aynı senle ben 60 a bile çok kuru olurum diyorumkendimi bu kiloda iyi hissetmiyorum kuzum aynaya bakınca görüntüm hoş gelmiyor vücudumda en az miktarda yağ olsun istiyorum sanırım o kiloda daha iyi hissedeceğim
boyumuz aynı senle ben 60 a bile çok kuru olurum diyorumo zaman sen tam fit istiyosun
canim basenden nasil 11 cm inceldin
İyi akşamlar bugün çok yorucu hala mısafır var
Sabah gojı beryy
Oglem yarım kase tavuklu pılav.1 kucuk dılım su boregı.1 dılım baklava.ayran
Aksam yok bır ayran ıcerım :) gorusuz
Canımmmmm
canım ben senin menünü alıntılamayı atlamışım şimdi farkettim kusura bakma canım çok cıslı bir menü olmamış akşamda zaten öğleni telafi etmişsin hem 5 gün boyunca dikkat ettin bu senin hakkın
Kuzum gecmis olsun cok.Zuhal abla bilmiyorum ki ters hareketmi ettim
Fusun abla zuhal abla feyzam tsk ederim.
Tatlım zaten normal kaçamaksız menü yaparsan çabuk gelen çabuk giderMefkurem zuhal abla ben bu hafta nasil bir yol izlesem?
füsuncum hiç yağ oranını ölçtürdünmüydü55-56 kilo arası gidip geliyor kilom ama bacaklarım kalın kalçam var ve göbeğim var birazo yüzden hedef değiştirdim 49 kiloya düşüp 36 bedene girmek istiyorum o yüzden biraz daha az yiyeceğim canımcım
Belkidesen çok spor yaptın ama kuzum güzel sıkılaşmıssındır ben senin kadar spor yapamadım belki de ondandır
@EMELinEMELi
Emel farkında olmadan ters bi hareketmi yaptın acaba cnm geçmiş olsun
@storperde
Eşim ne oldu fıstığım bişeyemi canını sıktın
Bende menümü yazayım sonra alışverişe gidecem
Gelincede işlerim var
Sabah kahvaltıya misafir var
8.45 ___2 incir
9.30 __1 tb sandwıch ekmeğinin içine 1 yumurta peynir maydonoz dereotu koydum
14.00__1 bar kefir 10 badem
17.15 __1.5 tabak yağsız bol yeşillikli karnıbahar kısırı, 1 büyük bardak evayranı
Su 2 lt olur
Spor 1 saat yürüyüş yapılacak
Yapıncada yazarım
55-56 kilo arası gidip geliyor kilom ama bacaklarım kalın kalçam var ve göbeğim var birazo yüzden hedef değiştirdim 49 kiloya düşüp 36 bedene girmek istiyorum o yüzden biraz daha az yiyeceğim canımcım
Kızlar eşleşmeler yapsak nasıl olur
Hem rakip hemde diyet kardeşi gibi
Gruba biraz hareket gelir
Benim şu anda aklıma gelen aktif katılımcılar
Isteyen istrdiğiyle eş olabilir
Belki bu haftayı şöyle yapabiliriz
BBD ----- @EMELinEMELi
@Ekim85 ------ @xDerinMavix
asya_01 ------ benita_ask
@storperde --------Mefkurem
Özlemi ameliyatlı olduğu için yazmıyorum
Füsunda zaten korumada
sende öylesinn gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?