Iyi kız tek göbekle yırtmışın paçayıGobegıme dokundular bende onlara guldum bale yapar gıbı suzuldum :)))) kot vardı ustunde gecen sene mevlutte gıydıgım pantalonu ustune gıydım şok oldular hatta yengem kılolu 44 gıyorum ben dedı nasıl olur ben 80 ken 44 gıyıyodum sen 90 nasıl olur al dene dedım olursa alırım oantalonı dedı al senın olsun dedım bana. Lazım olmazama olmadı tabıkı bencede cocuk degıllerdı bır bıfe 7,8 12 yaslarındalar bugun bıse yapmam yarın temızlerım
Ben sabah kalkınca mutlaka ılık su içerim bazen sirkeli bazen limonlu
Aslında bunun kilo vermek için olmadığını her Dr söylüyor sadece bağırsaklar için
Bide midesi hassas olanlar için iyi değil
Sende istersen deneyebilirsin cnm
Yoğurt kürünü ben önceden yapmıştım ama etkisi varmı bilemiyorum
Zaten yoğurt yağları yakmada etkili o yüzden her öğünde olması lazım
Eğer hergün sıkılmadan yaparım diyosan deneyebilirsin cnm
Bende bu akşam zencefil zerdaçal tarçınlı yoğurt yemeyi düşünüyorum
Önceden tartı öncesi akşam hep öyle yapardım
Haftaya 14 şubat fıstıkInsallah abla el bırlıgıyle goruceksın 69u
Bu bı hafa boyunca yogurt kurunu denıyım o halde ben.
Sabahta ılık suya lımon sıkıp ıcebılırm sırkeyı kullanabılıcegmı zannetmıyorum..
Hadı bakalım 14 subat ıcın kaca dusucez acabaa
Iyi kız tek göbekle yırtmışın paçayı
Yoksa baya tacize uğrucakmışın
Söylemesi ayıp bende dün 38 beden dar siyah bi etek aldım
Bei azcık zorda olsa kapandı
Koptum yorumaher bekar bir gün evlenip dünyanın kaç bucak olduğunu anlayacaktırr...
Bence sacmalamislar. Yumusamak nedir yaa. Iice dokundular mi:)) tkbe yarabbiii. Spor da yapiosun ustelik. Bnce gorduklerini ifade edememisler. Incelmekle yumusamayi karstrmislar.Bıraz yumusamam cok normal 6 ayda 15 kılo sporda yaptım ama sarkma olmamasına bıraz yumusak evet ama ınan takmadım guldum espırı yaptım:)
Bence sacmalamislar. Yumusamak nedir yaa. Iice dokundular mi:)) tkbe yarabbiii. Spor da yapiosun ustelik. Bnce gorduklerini ifade edememisler. Incelmekle yumusamayi karstrmislar.
dimi amaKoptum yoruma
bende abla ya bahara yaklaşıyoz ya artık sanırım ondan benim kiKızlar şubat ayının ilk haftasını geçirdik
Ay sonu hedefimize ulaşmak için kaldı 3 haftamız
Nedense ben bu şubata çok taktım
29 şubatta o 69, ya görülecek ya görülecek
Inşallahhhhhhh
Uii hemen yeni yedklermi de ekliym:))Bn aksam yemegimi de bitirdigme gore menumu yazabilirim. Ozellikle gor die sni de etiketliym esim:) @EMELinEMELi
Sabah
Iki dilim kasar
Beyaz peynir
Iki yesil zeytin
Bi dilim tahin helvasi
Bi cay kasigi nutella
Aksam
Havuc salatasi
Bi tabak ciger sote
Abla sen 69 u gormek istiyon ben gormek istemiyom nasil is bu yaHaftaya 14 şubat fıstık
Bu hafta ne verirsek o
merhabalar kızlar menüm tuhaf oldu bugün biraz ama bence yaniregl den dolayı canım öyle tatlı tuzlu bişeyler yemek istiyorki anlatamam sizee bugünü nasıl atlatırım bilmiyorumm sanki aşeriyor gibi yani o derece
sabah
1 haşlama yum
1 çay bard lor
5 zeytin
1 domates
yeşilçay
ara
sade türk kahvesi ,2 havuç
1 elma
öğle
karnabahar
turp
1 portakal
ara
rezene
2 orta boy havuç
akşam
1 tabak kuru fasulye
turp
su 3 lt
spor 30 dk yürüyüş(2,20 km),karın egzersizi
Bn aksam yemegimi de bitirdigme gore menumu yazabilirim. Ozellikle gor die sni de etiketliym esim:) @EMELinEMELi
Sabah
Iki dilim kasar
Beyaz peynir
Iki yesil zeytin
Bi dilim tahin helvasi
Bi cay kasigi nutella
Aksam
Havuc salatasi
Bi tabak ciger sote
benim için çok berbat bir gündü canım sürekli bişeyler yemek istedi istiyorda ya istemsiz bir şekilde canım çekiyor hazır tedavi görüyorum tedavim olumlu gitseydi kesin aşeriyorum derdim kesin...Bugun cok yogundum kizlar gelemedim.
Nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?