💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi akşamlar bugunde sankı garıp oldu menu

10:00 1 dılım baya kucuk su boregı

14:00 1 haşlama yumurta,1 dılım çavdar,yarım kk daha az peynır 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

15:30 sade türk kahvesı

Saate bakmadım komsudaydım guvec yedım

19:00 1 ince dilim ananas,1 buyuk bardak yarım yağlı süt

Su 2,5 lt

Tuhaf ama güzel...

Eee su spor?

Guzel su süper olmus

Su günü galıba su super

Adım sayar saglık ocaklarısa veryor herkezın bır tane alma hakkı var ellerınde yoksa bıle talep et banada bır bayan soyledı 2 senedır dagıtıyormus elımızde yok demısler talep etmıs benım tel kendı programo var dıye ben almadım ama ıstersen bır bak

Benım spor uyelıgım bıttı reglıden dolayı wc cok cıkıyorum bugun cıkmadım su ekledım 2,5 benım zaten asaya dusmez cıkar ama 2,5 asaya ıcmıylrum 3 zorluyorum

sabah borek yemıssın zaten oglen neden ekmek yedın kı bıdaha..
Onun dısında guzel olmus ama bos gıbı sankı hıc yemek yok
Suyun ıyı canım gayet

Sonradan farkettim canım suyunu. Özür...

Pardon suyu yazmissin.

Sonradan farkettım ekledım :)

sabah borek yemıssın zaten oglen neden ekmek yedın kı bıdaha..
Onun dısında guzel olmus ama bos gıbı sankı hıc yemek yok
Suyun ıyı canım gayet

İçinden mutfaga gırıp yemek yapmak gelmıyor reglıde ıyıce kabızlıkta zırve yaptım surup bıle banamısın demedı ne yemek ıstıyorum ne yapmak ne enerjım var ot gıbıyım sımdı kardesıme bıseler aldırcam yarın corba falan yapıyım yorgunlukmı bıkkınlıkmo bılmıyorum acıktıgımdan yemıyorum sacmayım 2,3 gundur

MENUM

KAHVALTİ 06.30 1 zeytin 1ç.ekmegi 1 h.yumurta ¼ salatalik

09.30 92 kalorilik form biskuvi
tek sekerli t.kahvesi

OGLE 13.50 1.5 kucuk kepce etli manti 4 yk yogurt ceyrekten az ekmek (manti ekmek olmadi ama cook actim kizlar)

SAAT 16.40 sutlu t.kahvesi

AKSAM 19.00 2 haslanmis derisiz tavuk baget 1 sb ayran (yicem)

Su 2 lt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…