💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kurtulmadınmı sen danısmandan :) menude pek pıse yok benım menum o kadar garıpkı her menu bana guzel gelıyor :)afıyet olsun su yazmamıssın
Bacim bi litreyi daha yeni bitirdim. Yatana kdr minimum yarim daha icerm. Ikiye tanamlamaya calscam. Bir de dansmandan kurtulmam icn hocann imzasi gerekiodu. Bgn attrdim da attirana kdr her sozu her hakareti isittim gene

Oyle tabı keyıfle yedım desem yalan agzımın tadı yok keyfım yok nedenı yok yarına corba yaptım

Bacim bi litreyi daha yeni bitirdim. Yatana kdr minimum yarim daha icerm. Ikiye tanamlamaya calscam. Bir de dansmandan kurtulmam icn hocann imzasi gerekiodu. Bgn attrdim da attirana kdr her sozu her hakareti isittim gene

Ne egolu ınsanlar dertlerı neyse kurtulmana sevındım hayırlısı olsun

Tesekkurler tatlimmm:)
Ayrica dogm gnmu kutlayan ama siteninnazizligne ugrayip donemedgm varsa da ozur dilerim:) hepinizi cook seviyorumm

Tatlım bi süre tatlılardan uzak dursan nasıl olur
Heleki baklava

ablammm cok tskkr edermmmm
Site donuo. Her sey cok yavas nedense o ydn gecmse tam bakamadim ozur dilerimm

Eet ablam imza atti ama sokak ortasnda demedgni brakmadi bana. Herkes bze bakti walla.
Aman boşver güzelim imzayı almışın ya sanki bidahamı Yüzünü görecen

Bende menümü yazayım
Sporu birazdan yapıcam
Yapınca yazarım
Aslında hiç cnm istemiyor ama kendimi zorlucam

Sabah sohbete gittiğim için kahvaltı geç oldu çünkü gittigimiz yerde yapıyoruz

10.45 _2 dil tb, 1 yumurta, peynir, biraz tulum, salata

15.00_pastırmalı yulaflı peynirli 2 yumurtadan krep

18.30 _1 tabak yoğurtlukereviz kabak salatası

Su _2 lt olur

Suyu mumkunse çogalt sporda yapıyosun

Suyu mumkunse çogalt sporda yapıyosun
Bugün fazla içemedim cnm
Öğlene kadar evde yoktum
Öğleden sonrada hem üşüyodum hemde uykusuzdum bşraz uyumuşum

Ama yatana kadar içmeye devam

Özlemcim son günlerde menünde sık sık börek olduda onun için öyle dedim darılmadın değilmi

Ben burda kımseye hele sana asla darılmam ıyılıgım ıcın dedını bılıyorum uyara bılırsın ablacım iyi niyetınden supem olmaz utandım cevap yazmadım mazeret degıl tabıkı ınan 4 gundur mutfakla alakam yok ama yarın süper bır menu yapıcam mercımek çorbası yaptım 2 gun corba yıcem anca telafı olur

Keşke sebze çorbası yapsaydın cnm
Bana geçen hafta sebze çorbası yaptığımda çok iyi gelmişti yinede sen bilirsin

Biliyorumki cuma artı çıkarsan çok üzüleceksin şimdiden önlemimizi alalımki üzülmiyelim

Evet haklısın baya çok yaptım bu bıtsın sınra sebze yaparım mercımek kabızlıga ıyı gelıyormus lıflı falan dıye yaptım bu bıtsın sebze yapıcam yarında alırım hazır pazar kuruldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…