Bacim bi litreyi daha yeni bitirdim. Yatana kdr minimum yarim daha icerm. Ikiye tanamlamaya calscam. Bir de dansmandan kurtulmam icn hocann imzasi gerekiodu. Bgn attrdim da attirana kdr her sozu her hakareti isittim geneKurtulmadınmı sen danısmandan :) menude pek pıse yok benım menum o kadar garıpkı her menu bana guzel gelıyor :)afıyet olsun su yazmamıssın
bence güzel menü canım ideal kiloya yaklaşınca yada ideal kilona ulaşınca börekte yenebilir başka bişeyde haa ne yaparsın dengelersin onu..sonuçta ömür boyu yenmicek değil ya zaten midemiz küçülüyor zararlı şeyleride biliyoruz ertesi günü bile olsa telafisini yaparız yani
Bacim bi litreyi daha yeni bitirdim. Yatana kdr minimum yarim daha icerm. Ikiye tanamlamaya calscam. Bir de dansmandan kurtulmam icn hocann imzasi gerekiodu. Bgn attrdim da attirana kdr her sozu her hakareti isittim gene
Ev yapimi kuzum walla daha cok yememek icn zor tuttm kndmiPızza mı..
ilaç alsan özlem kabızlık bu kadar yıpratıcı olduysaOyle tabı keyıfle yedım desem yalan agzımın tadı yok keyfım yok nedenı yok yarına corba yaptım
Ne egolu ınsanlar dertlerı neyse kurtulmana sevındım hayırlısı olsun
ilaç alsan özlem kabızlık bu kadar yıpratıcı olduysa
Tesekkurler tatlimmm:)Menune cok bısey yazmıcam canım dogumgununmus..
Nıce senelere
Bı problem olmadıgına sevındım..
Menunde gayet guzel abla
Caya gelenlerle bırlıkte bıle hıc kacamak yok.. Hıımmmm
Suyun sporunda gayet ıyı olmus yıne
Gunaydıınnn..Hosgeldıınnnn
Bence cok kılo almamıssın kı.
Regl de olmussun ustelık
Tatlım bi süre tatlılardan uzak dursan nasıl olurBende yazim hemen hep gec kaliyoruM
Menum:
Sabah: yapmadim uyudum valla 11 kadar
Oglen: 3 bardak cay ,2 dilim peynir 1 tatli kasigi bel,1 kase yogurt 3 zeytin
Ara: 1 fincan kahve ,3 ceviz 2 tane baklava
Aksam: salata 1 kase yogurt
1 kase nohut sulusu yesem fazlami olur acaba
Aman boşver güzelim imzayı almışın ya sanki bidahamı Yüzünü görecenablammm cok tskkr edermmmm
Site donuo. Her sey cok yavas nedense o ydn gecmse tam bakamadim ozur dilerimm
Eet ablam imza atti ama sokak ortasnda demedgni brakmadi bana. Herkes bze bakti walla.
Bende menümü yazayım
Sporu birazdan yapıcam
Yapınca yazarım
Aslında hiç cnm istemiyor ama kendimi zorlucam
Sabah sohbete gittiğim için kahvaltı geç oldu çünkü gittigimiz yerde yapıyoruz
10.45 _2 dil tb, 1 yumurta, peynir, biraz tulum, salata
15.00_pastırmalı yulaflı peynirli 2 yumurtadan krep
18.30 _1 tabak yoğurtlukereviz kabak salatası
Su _2 lt olur
Kereviz baya tok tutuyomuş cnmValla ablam menun.az bilebana ggore tabiii
Bugün fazla içemedim cnmSuyu mumkunse çogalt sporda yapıyosun
Bugün fazla içemedim cnm
Öğlene kadar evde yoktum
Öğleden sonrada hem üşüyodum hemde uykusuzdum bşraz uyumuşum
Ama yatana kadar içmeye devam
Özlemcim son günlerde menünde sık sık börek olduda onun için öyle dedim darılmadın değilmi
Keşke sebze çorbası yapsaydın cnmBen burda kımseye hele sana asla darılmam ıyılıgım ıcın dedını bılıyorum uyara bılırsın ablacım iyi niyetınden supem olmaz utandım cevap yazmadım mazeret degıl tabıkı ınan 4 gundur mutfakla alakam yok ama yarın süper bır menu yapıcam mercımek çorbası yaptım 2 gun corba yıcem anca telafı olur
Keşke sebze çorbası yapsaydın cnm
Bana geçen hafta sebze çorbası yaptığımda çok iyi gelmişti yinede sen bilirsin
Biliyorumki cuma artı çıkarsan çok üzüleceksin şimdiden önlemimizi alalımki üzülmiyelim
Şurup ıctım az oncede ıctım reglıde etkı yapıyor bakalım genelde olcegın yarısını ıcıyorum ama sımdı tam olcrk aldım oglende 2 yk almıstım 1 saat once 1 yk hakıkı yag ıctım bisr daha içersem fenalık gecırcem
dur bakim inş işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?