💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Guzel olmus abla genel olarak.
Ekmegın 1 dılım olsa daha ıyı olurmus sadece
Suyunda 2yı gecerse daha daha ıyı olur..

Yaa kixlar esim surpriz yapip yas pasta almis. Istarlara dayanamayip bi dilim yedim spora da gidemedimmbgn ustelik. Cok vicdannyaptm su an.

Kutlamıstım ama tekrar dogum gunun kutlu olsun ınce dılım yeseydın

helal olsun kız her yolu denedin

Başaracagım

eşim tatlı almaya gitti bu saattecanı kadayıf istemiş

Hep kadayıf alıyor kadayıfcıylamı anlaştı ne senı şişmanlatmak için ucundan az ye trıp yapmasın

Yaa kixlar esim surpriz yapip yas pasta almis. Istarlara dayanamayip bi dilim yedim spora da gidemedimmbgn ustelik. Cok vicdannyaptm su an.

eşim tatlı almaya gitti bu saattecanı kadayıf istemiş

Nasıl eslerınız var sızın oyle yaa..
Oburcan koyun bence ısımlerını..
Bırı yaspasta bırı kadayıf
Hayır olan sıze oluyo..
BBD canım olan olmus daha yeme bı dılımle kalsın barı..
asya_01 canım sende hıc bulasma derım saat 10

Kutlamıstım ama tekrar dogum gunun kutlu olsun ınce dılım yeseydın

Başaracagım

Hep kadayıf alıyor kadayıfcıylamı anlaştı ne senı şişmanlatmak için ucundan az ye trıp yapmasın
inancın olsun ağzıma sürmem ben yemem midem çok kötü alma sakın istifra ederim falan deyip geçiştirdimüzerinde pek durmadan söyledim yoksa inadına almaya kalkardı almaz da inş...kaymaklı kadayıf hastası kız özlem bayılıyor yarım tepsi olsa yer maşşallahh

Kız kocalaro bunlara tuzak kuruyor asya yemese ıyı ama kesın kocası grıp atar uzulen asya olur

bulaşmamam lazımmm

Kız kocalaro bunlara tuzak kuruyor asya yemese ıyı ama kesın kocası grıp atar uzulen asya olur

Hıc sorma yaa..
Yeseler bı dert yemeseler bı dert..
Ayy daha bekar halımızle cok gulmeyelım barı..
Malum gulme yoldasına gelır basına.

Kız nasıl yıyor o kadar asırı tatlı seyı ben bır catalda baygınlık gecırıyorum yolunu bulduysan yeme tabıkı ben trıp atıyorya sana ondan dedım senı şişmanlatıcam derken kendı şişmanlıycak

ya o kadar yemeğe rağmen tığ gibi maşşalahı var şok oluyorum gece yarısı yemek yer hele tatlı hastası adamda yağ yok ya şok şok şok adet dertleride yokködemde yapmıyolarr

dur bakim gelmedi hatta orda ye canım falan diye geçiştirdim ama midemin kötü olduğuna inandırmaya çalıştımarkadaş rahat rahat diyet yapamıyoz bu nasıl iştir yaa

Hıc sorma yaa..
Yeseler bı dert yemeseler bı dert..
Ayy daha bekar halımızle cok gulmeyelım barı..
Malum gulme yoldasına gelır basına.

Ben karadenızlıyım kuzum bendekı ınadı zıplatırsa fena olur :) kız bıde bana gelen sevsın yemek yemeyl ısrarcı olmasın :)bızde gıtsek survıvor gıtsek 2 ay kalsak ne guzel olur :)

Ben karadenızlıyım kuzum bendekı ınadı zıplatırsa fena olur :) kız bıde bana gelen sevsın yemek yemeyl ısrarcı olmasın :)bızde gıtsek survıvor gıtsek 2 ay kalsak ne guzel olur :)
hahahahahaaakız özlem eşimde akşam öyle dedi bana survivor a katıl desem bir dk durmaz koşarsın oraya mazojist diyorr

dur bakim gelmedi hatta orda ye canım falan diye geçiştirdim ama midemin kötü olduğuna inandırmaya çalıştımarkadaş rahat rahat diyet yapamıyoz bu nasıl iştir yaa

Ayy cok tatlısın yemın edıyorum yaa..

Sankı survıvordayız (aclık oyunu) karsımızda rakıp takım var.. eslerınız.
Free takılıyorum Allahtan.. Sevgılıskom hıc karısmaz benımm..
O bu degılde cocuk 14 subatta gelıcek.. Ve beeennn 70ın altında olmus olucam ınsallah kesın olarak

Ayy kalbımız bırmıs canım bende tam ordaymısız gıbı hıssedıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…