İnşallah kuzum sihirli elmanın kompostosundan yaptım ıncır de koydum içiyorum şımdı çok azimliyim
Bolume girip ciktkca illaki karsilasirim ama gozgoze gelmek bile korkutucu bi dusunce:))Tatlım bi süre tatlılardan uzak dursan nasıl olur
Heleki baklava
Aman boşver güzelim imzayı almışın ya sanki bidahamı Yüzünü görecen
Bende menümü yazayım
Sporu birazdan yapıcam
Yapınca yazarım
Aslında hiç cnm istemiyor ama kendimi zorlucam
Sabah sohbete gittiğim için kahvaltı geç oldu çünkü gittigimiz yerde yapıyoruz
10.45 _2 dil tb, 1 yumurta, peynir, biraz tulum, salata
15.00_pastırmalı yulaflı peynirli 2 yumurtadan krep
18.30 _1 tabak yoğurtlukereviz kabak salatası
Su _2 lt olur
Yaa kixlar esim surpriz yapip yas pasta almis. Istarlara dayanamayip bi dilim yedimspora da gidemedimmbgn ustelik. Cok vicdannyaptm su an.
helal olsun kız her yolu denedin
eşim tatlı almaya gitti bu saattecanı kadayıf istemiş
Yaa kixlar esim surpriz yapip yas pasta almis. Istarlara dayanamayip bi dilim yedimspora da gidemedimmbgn ustelik. Cok vicdannyaptm su an.
eşim tatlı almaya gitti bu saattecanı kadayıf istemiş
inancın olsun ağzıma sürmem ben yemem midem çok kötü alma sakın istifra ederim falan deyip geçiştirdimKutlamıstım ama tekrar dogum gunun kutlu olsun ınce dılım yeseydın
Başaracagım
Hep kadayıf alıyor kadayıfcıylamı anlaştı ne senı şişmanlatmak içinucundan az ye trıp yapmasın
Kız kocalaro bunlara tuzak kuruyor asya yemese ıyı ama kesın kocası grıp atar uzulen asya olur
inancın olsun ağzıma sürmem ben yemem midem çok kötü alma sakın istifra ederim falan deyip geçiştirdimüzerinde pek durmadan söyledim yoksa inadına almaya kalkardı almaz da inş...kaymaklı kadayıf hastası kız özlem bayılıyor yarım tepsi olsa yer maşşallahh
ya o kadar yemeğe rağmen tığ gibi maşşalahı var şok oluyorum gece yarısı yemek yer hele tatlı hastası adamda yağ yok ya şok şok şokKız kocalaro bunlara tuzak kuruyor asya yemese ıyı ama kesın kocası grıp atar uzulen asya olur
dur bakim gelmedi hatta orda ye canım falan diye geçiştirdim ama midemin kötü olduğuna inandırmaya çalıştımKız nasıl yıyor o kadar asırı tatlı seyı ben bır catalda baygınlık gecırıyorum yolunu bulduysan yeme tabıkı ben trıp atıyorya sana ondan dedım senı şişmanlatıcam derken kendı şişmanlıycak
Hıc sorma yaa..
Yeseler bı dert yemeseler bı dert..
Ayy daha bekar halımızle cok gulmeyelım barı..
Malum gulme yoldasına gelır basına.
dur bakim gelmedi hatta orda ye canım falan diye geçiştirdim ama midemin kötü olduğuna inandırmaya çalıştımarkadaş rahat rahat diyet yapamıyoz bu nasıl iştir yaa
hahahahahaaaBen karadenızlıyım kuzum bendekı ınadı zıplatırsa fena olur :) kız bıde bana gelen sevsın yemek yemeyl ısrarcı olmasın :)bızde gıtsek survıvor gıtsek 2 ay kalsak ne guzel olur :)
dur bakim gelmedi hatta orda ye canım falan diye geçiştirdim ama midemin kötü olduğuna inandırmaya çalıştımarkadaş rahat rahat diyet yapamıyoz bu nasıl iştir yaa
Ben karadenızlıyım kuzum bendekı ınadı zıplatırsa fena olur :) kız bıde bana gelen sevsın yemek yemeyl ısrarcı olmasın :)bızde gıtsek survıvor gıtsek 2 ay kalsak ne guzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?