- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Sanki hiç birşey yememişsin. Masallah.Benim Menümmmmm
9.30 __1 armut 3 çilek
10.30 __1 tb sandwıch ekmeğinin dışı 1 yumurta mozzarella, 2 kş yoğurtlu kereviz salatası
18.00 __2 tabak sebze çorbası
Su yatana kadar 2.5 lt olur
Bugün ve yarın spor yok
Sebze çorbası :kabak brokoli biber maydanoz
Yağsız unsuz bol acılı ve ekşili
Yok kuzum öğünlerim normalde sadece öğleni atlamış oldumSanki hiç birşey yememişsin. Masallah.
evet canım tuzsuz ayran yapıcam takımda yasak bu şeyler ama mecburr kaçırdım bugünNormal ayran dımı canım
Asyacım istersen benim yaptığım gibi sebze çorbası da yapabilirsinevet canım tuzsuz ayran yapıcam takımda yasak bu şeyler ama mecburr kaçırdım bugün
Kendime yeşil çay, eşime menengiç kahvesi yaptım içiyoruz karşılıklı.Huuu Huuu fıstıklar ne yapıyonuz
Ben gündüz mate çayı içmiştim şimdide yeşil çayımı içiyorum
Yanımdada greyfurt nane zencefil koyduğum suyum var
Bakalım bı hafta ne kadar hafiflicez Kaç tane margarin paketinden kurtulacaz
Oh be her hafta erimeye devam ediyoruz
Menengiç kahvesinin özelliği nekiKendime yeşil çay, eşime menengiç kahvesi yaptım içiyoruz karşılıklı.
Kendime yeşil çay, eşime menengiç kahvesi yaptım içiyoruz karşılıklı.
Bana ilk kez soruyorsun ablacım. Farklı bir bitkiden yapılıyor. Tadını biz begeniyoruz. Çedene de deniliyor bu bitkiye.Menengiç kahvesinin özelliği neki
Önceden de sorduydum sanki ama unuttum
Ben de Elazığlı bir arkadaşa getirttim.bendeki de öyle koyu pekmez kıvamında. Bol bol karıştırarak pişiriyorum. Ben süzmeden içiyorum ama eşim süzgeçten geçirmezsem içmiyor. Ben tadinı çok seviyorum.Yaaaa canım benım sevgılımde anteplı. Orda meshur bu kahve
Beraber melengıc kahvesı ıcmıstık ınanınlmaz guzel bısey sutle yapılıyo
Mınık bı kavanoz eve de almıstım o zaman ama evde yaptıgm ordakı gıbı olmuyo.
Tam erıtemıyorum ustunde kalıyo boyle mınık mınık.. Toz degıl benım aldıgm sey koyu kıvamlı surup tarzında bısey
Masallah masallah valla ben çabuk acikiyorumSanki hiç birşey yememişsin. Masallah.
evet canım tuzsuz ayran yapıcam takımda yasak bu şeyler ama mecburr kaçırdım bugün
Huuu Huuu fıstıklar ne yapıyonuz
Ben gündüz mate çayı içmiştim şimdide yeşil çayımı içiyorum
Yanımdada greyfurt nane zencefil koyduğum suyum var
Bakalım bı hafta ne kadar hafiflicez Kaç tane margarin paketinden kurtulacaz
Oh be her hafta erimeye devam ediyoruz
Bizler için düğün demek elbise demek cnmMefkurem Keske hep margarın kadar yanı yagdan versek kılolarımızı dımı..
Ayy ozlemıssındır aılenı de.. Daha var ama olsun sayılı gun de cabuk gecer
Dugun mu var..
Ee dugun varsa ne gıyıcem telasıda var o zaman..
Kız daha ne olsunBen yıne çıktım dısarı aynı mesafedekı markete resmen kostum7369 yaptım benım programda adım hedefım 8 bın tutmadı ama olsun
Yok cnm bilet Ankaraya orda ablam var belki bikaç gün kalırız sonra konya yaYumurtada yapabılıraın canım 3 ogun yunurta sen mantar yıyebılıyosun hem
İstanbulamı gelıyosunuz bıde bende greyfurt koydum su acıdı zarlarından ayıklayıpmı koyuyosun
Kız daha ne olsun
Arı gibisin maşallah
Yok cnm bilet Ankaraya orda ablam var belki bikaç gün kalırız sonra konya ya
Allah günah yazmasın ben zaten greyfurtu hiç sevmem yediğimdede zorla yerim o da çok nadir
Benim suda acıdı biraz ama içecem
Zarlarını ayırmadım kabuklarıyla beraber dilimleyip koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?