💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen yarın halledersın ben sana guvenıykrum bende yarın yumurta gunumu yapsam bılemedım her sk degısıyor kararrın

Tempolu yurudugub zaman kolay oluyor havalar duzelsın ıyıleş bak nasıl kolay gelıcek

Sen 10.000 adım atıyomusun her gun
Gercı bende sadece yuruyus kısmını baz aldım yıne de zorlandım sayılır

Son zamanlarda hayır ama spora gıttıgınde oluyodu zaten gıdıs gelıs yolum 3 km 3,4 de kosu bandı bazen hırs yapıyodum ektra cıkıyodum tempolu yurudugunde serı olur merak etme 10 bın bıle gecersın gecen gub ben pılavcı aradım sonra avm gıttım mınıbus ıcınde baya yurudum eve geldım 11 bın gecmıstı montla yırumek zor yagmur ıslanmayıda sevmem bot la yurumekle spor ayakkabıyla yurumek arasında cok fark var alısırsın 8000 adım cok ıyı merak etme

Satılıyor ama tadı çok kotüydü. Daha dikkat edicem menüye.

Canım biz kendimiz yaptirıyoruz sucugu. Az yağlı az tuzlu ve işlem görmemiş, doğal yollardan kurutulmuş.

Ayy cok pıs gaza geldımmm.

Canım biz kendimiz yaptirıyoruz sucugu. Az yağlı az tuzlu ve işlem görmemiş, doğal yollardan kurutulmuş.

Ooohh ne guzel

Ayy cok pıs gaza geldımmm.

Ooohh ne guzel

Bak ben sımdı cıkıcam 30 dk belkı daha fazla yurucem gelcem aksam bıraktımkı yemek olayını kapatıyım dıye bakalım kac olcak 4 bıne razıyım ben :) valla reklamları tıklamaktan fenalık geldı senı ızlıyodum bır baktım begen derken ızlemekten cıkmısım :)

Yuru canım gecerken benı de al hatta..
Ama dıkkat et cok tempolu yurume suyunu ıctıkten sonra sancı yapar fılan bobreklerın hava da soguksa..
Kalıın gıyın

Menü güzel cnm akşamıda erken yemişin
Bu kadar yürümek dikişlerini zorlamıyormu

Benim Menümmmmm

9.30 __1 armut 3 çilek

10.30 __1 tb sandwıch ekmeğinin dışı 1 yumurta mozzarella, 2 kş yoğurtlu kereviz salatası

18.00 __2 tabak sebze çorbası

Su yatana kadar 2.5 lt olur

Bugün ve yarın spor yok

Sebze çorbası :kabak brokoli biber maydanoz
Yağsız unsuz bol acılı ve ekşili

Cılekmı bu mevsımdeee.. canım cektı

10.30dan 18e kadar bıraz fazla sankı arası keske bı kahve sut fılan ıcseydın yada yogurt
Sebze corbası da gayet saglıklı oldugu ıcın 2 tabak olmasında bı sakınca yok
Suyunda guzel ablacımm

Çorbayı biraz geç yaptım cnm
Başka bişeyde yemek istemedim öğlen
Zaten arada neskafe bitki çayı hep içiyorum
Yağsız unsuz olduğu için miktarı doyuncaya kadar olabilir haaa bide tuzsuz
Ödem atmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…