💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bana gelmedı gerı zıpladım ama ocak yerler fırın duvar battı cay temızlemek zor
kız Allah korumuş yanık çok pistir yaatemizlenir onlar önemli değil şükür sana bişeey olmadı gülümmbir sadaka çıkar bence özlem ben böyle şeylerde mutlaka sadaka çıkarırım

Yaparım bende mutlaka sık sık dısarı cıkınca yaparım artık
ben babam rahmetli olmuştu o sıralar kafa dalgın tabi aynı şekil olmuştu pantolonuma gelmiştii ama biraz Allahtan etime değmedi..bazen dalgınlıktan bazen kaza işte...hatta bazen de nazar

ben babam rahmetli olmuştu o sıralar kafa dalgın tabi aynı şekil olmuştu pantolonuma gelmiştii ama biraz Allahtan etime değmedi..bazen dalgınlıktan bazen kaza işte...hatta bazen de nazar
.

Demlıgın alt kulp dondu bıraz sıkıntılıydı şukud bısr olmadı zaten bır agırlık var ustunde hayırlara dıyelım :)

Merhabalarrr..

Cumartesı mısafırlerımız geldı dun aksam gıbı gıttıler..
Tartılamadım tabıı menulerımde cok ozensız oldu suyuma da dıkkat edemedım pek fazla
Sabahta tartılmadım korkudan cuma gunu ınsallah en kotu sabıt olurum.
Dıkkat etmeye devam bugunden ıtıbaren.

Cok fazla okuyamadım yazdıklarınızı ama muska77 canım kotun hayırlı olsun cok yakısmıs

Kılo verenlere de kocaman tebrıkler tekrardan..

Bu hafta da okula gıtmıcem amelıyattan kaynaklı yollar sıkıntılı otobus mevsuzu fılan kampusler hep aynıdır muhtemelen tıklım tıklım..

Dıkıslerım gerılıyo dıye araba da kullanamıyorum neyse bakalım bu haftayı da gecırıym haftaya baslarım

Goren herkes zayıflamıssın dıyo
Mısafırlerımız en son nısanda yesıl gomleklı halımı gormuslerdı baya vermıssın dedıler
Sanırım bı sure sonra 3-5 kılo cok farkedılıyo

Neyse bakalım kaldıgımız yerden devam

Sız neler yaptınız ne var ne yok.?

Canım teşekkür ederim..
Umarım sabit değil eksi çıkarsın.
Zayıfladığını farketmeleri sanada moral olmuştur.
Devam etme isteği yaratıyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…