Asya yanıyodum az kaldın ocaktan caydanlıgı alırken devrıldı
ayyy gerçekten miii... gelmedi bir yerine dimi gülümm kaza işte yaa
kız Allah korumuş yanık çok pistir yaaBana gelmedı gerı zıpladım ama ocak yerler fırın duvar battı cay temızlemek zor
kız Allah korumuş yanık çok pistir yaatemizlenir onlar önemli değil şükür sana bişeey olmadı gülümm bir sadaka çıkar bence özlem ben böyle şeylerde mutlaka sadaka çıkarırım
ben babam rahmetli olmuştu o sıralar kafa dalgın tabi aynı şekil olmuştu pantolonuma gelmiştii ama biraz Allahtan etime değmedi..bazen dalgınlıktan bazen kaza işte...hatta bazen de nazarYaparım bende mutlaka sık sık dısarı cıkınca yaparım artık
.ben babam rahmetli olmuştu o sıralar kafa dalgın tabi aynı şekil olmuştu pantolonuma gelmiştii ama biraz Allahtan etime değmedi..bazen dalgınlıktan bazen kaza işte...hatta bazen de nazar
Nice yıllara canimmmm
Aman.ozlemim sana bise olmadiya g.olsun guzelim
dunyadamisafir ozlemmm neredesin.kizzz iyi misin? Ses ver
Kuzum ya sana bisey olmamış allahtan.Asya yanıyodum az kaldın ocaktan caydanlıgı alırken devrıldı
Ozlem oku kendine nazar olabilir..
Demlıgın alt kulp dondu bıraz sıkıntılıydı şukud bısr olmadı zaten bır agırlık var ustunde hayırlara dıyelım :)
Kuzum ya sana bisey olmamış allahtan.
Ozlem oku kendine nazar olabilir.
Sen yinede bi oku nas ve felak.İçim sıkılıyodu dun boyle cıktı belkıde
Canan yavrun kac yasindaydi
Bana gelmedı gerı zıpladım ama ocak yerler fırın duvar battı cay temızlemek zor
nimki de aynı :))) ama o da çok yoryluyor olmalı erkenden uyudu dün.normalde 12 civarıydı hep.dün 9da uyudu maşallahAllah bagislasin canan. Benimkide yurume gayretinde mahvediyo beni ve babasini
Canım teşekkür ederim..Merhabalarrr..
Cumartesı mısafırlerımız geldı dun aksam gıbı gıttıler..
Tartılamadım tabıı menulerımde cok ozensız oldu suyuma da dıkkat edemedım pek fazla
Sabahta tartılmadım korkudan cuma gunu ınsallah en kotu sabıt olurum.
Dıkkat etmeye devam bugunden ıtıbaren.
Cok fazla okuyamadım yazdıklarınızı amamuska77 canım kotun hayırlı olsun cok yakısmıs
Kılo verenlere de kocaman tebrıkler tekrardan..
Bu hafta da okula gıtmıcem amelıyattan kaynaklı yollar sıkıntılı otobus mevsuzu fılan kampusler hep aynıdır muhtemelen tıklım tıklım..
Dıkıslerım gerılıyo dıye araba da kullanamıyorum neyse bakalım bu haftayı da gecırıym haftaya baslarım
Goren herkes zayıflamıssın dıyo
Mısafırlerımız en son nısanda yesıl gomleklı halımı gormuslerdı baya vermıssın dedıler
Sanırım bı sure sonra 3-5 kılo cok farkedılıyo
Neyse bakalım kaldıgımız yerden devam
Sız neler yaptınız ne var ne yok.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?