Önceki hafta 5 de 5 yapmıştım cnm Geçen hafta normal menü yaptım sadece perşembe lapa yapmıştım -1 diÇok ilginç ya.. Bende cuma en az -1le gelirsin diyodum..
Bu detoksların kötü yanıda normal menüye dönünce verememen.
Fazla arka arkaya yaptın sanki..
5 günde 5 kilo, çorba, atates falan bu iki haftada hemen hep böyleydi menülerin sanki
benmi yanlış hatırlıyorum?
Dinlen tatlım iyiceBen biraz uzanayım kızlar. Görüşürüz..
Hoşgeldin fıstıkMerhabaaaa
Paketim bitmisti gelemedim
Dunde dikisler alindi hastanedeydim falan
Abla kadin doguma giťtim sut olayini sordum tahlil verdim.2 gune cikcak esin alcak.bi hormon yukselirmis falan ondan olurmus.o hormon eger normal cikarsa sorun yok gelebilir dedi....Hoşgeldin fıstık
Ee nasıl geçti hastane
Dr ne dedi herşey yolundamıymış
Ses denem 123 ses denemeAman.ozlemim sana bise olmadiya g.olsun guzelim
dunyadamisafir ozlemmm neredesin.kizzz iyi misin? Ses ver
Iyi bari kuzum yani herşey olması gerektiği gibiAbla kadin doguma giťtim sut olayini sordum tahlil verdim.2 gune cikcak esin alcak.bi hormon yukselirmis falan ondan olurmus.o hormon eger normal cikarsa sorun yok gelebilir dedi....
Gelelim bacagaaaaa
1 hafta daha basmak yasak haftaya fizik basliyo
Hareketler 4 tane oldu.
Bukme acisi zorla yavas yavas sinir yok dedi iyisin dedi
Bacak eridi gitti onu soyledim duzelir dedi iste
Kız hani senin doğum günündü pasta yemedinmi?
Aman böylesi daha iyi cnm Yoksa gidip bisürü para verecek hoşuna gitmeyen bişey alacak
Merak etme odunlukta benimkide seninkinden kalmaz
gülüm 1600 kalorilik diyet bu şeker hastası olduğumda dr a yönlendirmişler di diyetisyen vermişti,aynı diyeti takımdaki arkadaşım da paylaştı bende ki kitapçığın aynısı zaten.nete yaz 1600 kal diyet diye çıkar zatenşu listeyi merak ettim
Ins ablam ya yurumek istiyom artikIyi bari kuzum yani herşey olması gerektiği gibi
Fizik tedavi başlayınca daha çabuk toparlarsın kendini
abla ben nacizhane bişey söyleyebilirmiyim beni sakın yanlış anlama lütfen sen bu lapa falan atıyorum ayran falan yapıyosun ya geçen eksi 4 mü 5 mi öyle bişey çıkmıştın o giden hepsi yağ değil yağ olması mümkün değil ödem su atıyorsun o şeklde..o yüzden sonraki günler artı görüyosun bence bu lapa falan yapma normal düzeninde devam et ne giderse kar dırÖnceki hafta 5 de 5 yapmıştım cnm Geçen hafta normal menü yaptım sadece perşembe lapa yapmıştım -1 di
O yüzden cumartesi +600 E takılmadım
Ama gün gün arttı
Bu hafta normaldi menüm
Tatlım biliyorum hepsinin yağ olmadığınıabla ben nacizhane bişey söyleyebilirmiyim beni sakın yanlış anlama lütfen sen bu lapa falan atıyorum ayran falan yapıyosun ya geçen eksi 4 mü 5 mi öyle bişey çıkmıştın o giden hepsi yağ değil yağ olması mümkün değil ödem su atıyorsun o şeklde..o yüzden sonraki günler artı görüyosun bence bu lapa falan yapma normal düzeninde devam et ne giderse kar dır
Az daha sabır kuzum işin zorunu atlattın sayılırIns ablam ya yurumek istiyom artik
anladım ablacım spordan dolayıda artı çıkıyr olabilirsinTatlım biliyorum hepsinin yağ olmadığını
Zaten o önceki haftaydı
Geçen hafta normal menü yaptım sadece 1 gün detoks
Bu haftada hep normal menü
Hoşgeldiiin..Merhabaaaa
Paketim bitmisti gelemedim
Dunde dikisler alindi hastanedeydim falan
Bence sen devam et normal menülerine alışsın tekrar vücudun.Önceki hafta 5 de 5 yapmıştım cnm Geçen hafta normal menü yaptım sadece perşembe lapa yapmıştım -1 di
O yüzden cumartesi +600 E takılmadım
Ama gün gün arttı
Bu hafta normaldi menüm
Hadi canım az daha sabır az kaldı kalkacan ayağa..Abla kadin doguma giťtim sut olayini sordum tahlil verdim.2 gune cikcak esin alcak.bi hormon yukselirmis falan ondan olurmus.o hormon eger normal cikarsa sorun yok gelebilir dedi....
Gelelim bacagaaaaa
1 hafta daha basmak yasak haftaya fizik basliyo
Hareketler 4 tane oldu.
Bukme acisi zorla yavas yavas sinir yok dedi iyisin dedi
Bacak eridi gitti onu soyledim duzelir dedi iste
Yarın net bir sonuç alcam canım anlatırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?