💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Önceki hafta 5 de 5 yapmıştım cnm Geçen hafta normal menü yaptım sadece perşembe lapa yapmıştım -1 di
O yüzden cumartesi +600 E takılmadım
Ama gün gün arttı
Bu hafta normaldi menüm

Hoşgeldin fıstık
Ee nasıl geçti hastane
Dr ne dedi herşey yolundamıymış
Abla kadin doguma giťtim sut olayini sordum tahlil verdim.2 gune cikcak esin alcak.bi hormon yukselirmis falan ondan olurmus.o hormon eger normal cikarsa sorun yok gelebilir dedi....

Gelelim bacagaaaaa
1 hafta daha basmak yasak haftaya fizik basliyo
Hareketler 4 tane oldu.
Bukme acisi zorla yavas yavas sinir yok dedi iyisin dedi
Bacak eridi gitti onu soyledim duzelir dedi iste

Iyi bari kuzum yani herşey olması gerektiği gibi
Fizik tedavi başlayınca daha çabuk toparlarsın kendini

Kız hani senin doğum günündü pasta yemedinmi?

Yok abliş yemedim, aldırmadım pasta

Aman böylesi daha iyi cnm Yoksa gidip bisürü para verecek hoşuna gitmeyen bişey alacak
Merak etme odunlukta benimkide seninkinden kalmaz

Aslında zevklidir abla bugüne kadar aldığı her şeyi beğendim ama son zamanlarda böyle yapıyor :)

şu listeyi merak ettim
gülüm 1600 kalorilik diyet bu şeker hastası olduğumda dr a yönlendirmişler di diyetisyen vermişti,aynı diyeti takımdaki arkadaşım da paylaştı bende ki kitapçığın aynısı zaten.nete yaz 1600 kal diyet diye çıkar zaten

Önceki hafta 5 de 5 yapmıştım cnm Geçen hafta normal menü yaptım sadece perşembe lapa yapmıştım -1 di
Ama gün gün arttı
Bu hafta normaldi menüm
abla ben nacizhane bişey söyleyebilirmiyim beni sakın yanlış anlama lütfen sen bu lapa falan atıyorum ayran falan yapıyosun ya geçen eksi 4 mü 5 mi öyle bişey çıkmıştın o giden hepsi yağ değil yağ olması mümkün değil ödem su atıyorsun o şeklde..o yüzden sonraki günler artı görüyosun bence bu lapa falan yapma normal düzeninde devam et ne giderse kar dır

muska77 canımmmm..

Cok gecmıs olsun yaa ınsallah yarınkı tahlıllerınde ıyı cıkar.
Onemlı olan saglık dıkkat et kendıne merak etme korkulacak bısey yoktur ıcını ferah tut sen

dunyadamisafir cok gecmıs olsun ıyı olmana sevındım fıtık tedavı daha da ıyı gelıcek ınan..
Bı hafta kalmıs zaten sonra yuruceksın merak etme az kaldı dıkkat et sen kendıne

Tatlım biliyorum hepsinin yağ olmadığını
Zaten o önceki haftaydı
Geçen hafta normal menü yaptım sadece 1 gün detoks
Bu haftada hep normal menü

Merhabaaaa
Paketim bitmisti gelemedim
Dunde dikisler alindi hastanedeydim falan
Hoşgeldiiin..
Ama gün gün arttı
Bu hafta normaldi menüm
Bence sen devam et normal menülerine alışsın tekrar vücudun.
Beni görüyon Allah korusun..

Hadi canım az daha sabır az kaldı kalkacan ayağa..
muska77
Kuzum gecmis olsun
Noldu oyle gecmisi okumadim tam
Yarın net bir sonuç alcam canım anlatırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…