💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ahh ahh yemesi güzel oluyorda alışveriş işgenceye dönüyor
Boşver zaten biz aç kalmıyoruz sağlıklı şeylerle doyuyoruz

Aynen cnm bünyelerimiz çok benziyor

harika spor yapmışsın canım
Teşekkür ederim cnm

Sabah kötü değil cnm akşamda miktarları az olmuş
Telafi edecem diye lütfen aç kalma

asya_01 asyam afiyet olsun anneler candir

storeperde guzelim ben calisiyorum ya hatta evden 6.30 cikiyoruz daha erken yiyorum esasinda :)

Bide oyle deme senin elestirilerine bayiliyorummmmmmm

mimoza1974 fusun.ablam menun cok gibi gozuksede miktarlari cok iyi :) sakin takinti yapma

Bu arada GUNAYDİNNNNNNNNNNN

yok ablişim bantta değil adımda yarışıyoruz takımda,bu defalık böyle olsun bu hafta bantta yarışalım yine bir gün

gülüm bu diyet listesini uygulamaya başladım ya içinde karbonda var ama ölçülü açlık krizi yaşamıyorum ben genelde akşam saat 10 da sonra mide kazıntısı açlık haliyle uyurdum hep mesela dünkü o simit benim akşamı tok geçirmemi sağladı...mesela kuru fasulte o da karbon ama onun 2 kepçesiyle doymuyorum doymadığım için akşamlar kriz dönemi yaşıyorum tartıya nasıl etkisi olur onu bilemem tabi ben tartı günleri dışında tartılmıyorum hiç,cuma günü belli olur zaten 2 hafta deneme süresi yapıcam tartıya etkisi olmassa eski sıfır karbona dönerim ama o türlüde veremiyorum kizatensimitte annem getirmişti sıcak sıcaktı tümünü yedim ama akşamki bulguru kaldırdım mesela

günaydınnn

Günaydın canlar...

Sabah sımıt olmasa ıyı olurmus tabı..
Onun dısında guzel gorunuyo

Bence de olmasa iyiydi :)

İlk aranda 1 meyve yanında süt yada ayran daha iyi olurdu cnm onun dışında güzel

Kız ne yaptın ne ettin yarın anlat bakayım

Abliş öğlen var süt muzu görmesen olma mı
Valla abla sen de biliyorsun benim eşim accık odun modelli erkeklerden.
Hediyeni kendin seç dedi bana
Öyle kutlama falan zaten hak getire.
Ben de zaten çok havamda değildim geçti gitti işte :)

doğum günün kutlu olsun canım

Teşekkürler canım.

Adın sayımı unuttum özur dilerim kafam bulanık

Adım sayım 6,309
Özlem msj lari gördüm gülüm ben ne düsünüyorum biliyormusun bu hafta istersen tartidan sonra kendine 2 gün tatlı kat menüne gündüz ye spor yaptığın güne katarsin yakarsin da hem bu tutar seni en azından diyete sabrinin artmasına yardimci olur

şu listeyi merak ettim

Niyeki tatlım hani çocuk erken uyuyodu
dün 1 saatliğine akşam bi uere gittik .dçnüşte 10 da uyıdu ama ben de uyıyakalmışım bi yarım saat.bulaşır makinam bozulmuştu bi yığın bulaşık yıkadım. anca işte.birşey yapamadım

Merhaba arkadaşlar..
Dün menümü yazdıktan sonra fenalaştım..
oğlum babasını aramış acile kaldırdılar 2-3 saat oldu eve geleli
Bütün gece oradaydım.. Nasıl olacak bilmiyorum..
Vücudumun bu kadar kilo verdikten sonra sağlıklı kalıp kalmadığına baktılar şu ana kadar çıkan tahlillerde bi sorun çıkmadı ama asıl yarın çıkacak olan tahlillere göre davranacaklar..
Dr dan hem fırça yedim hem tebrik aldım Adamda şaşırdı benimle ne yapacağını :))
Neyse haberdar edeceğim sizide tabi..
Şimdi geçmişe bi bakayım..

Anaa asya simit yemiiiş..
Afiyet olsun şeker..

Çok güzel olmuş canım.
Gayet iyi baklavada nazar olsun

Of of of yazmıyorum bişey sen biliyorsun neler diyeceğimi..
Kız hani senin doğum günündü pasta yemedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…