- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Sana da iyi uykular canım.hepinize iyi uykular kızlar
Ahh ahh yemesi güzel oluyorda alışveriş işgenceye dönüyorKorkuyorum bırakırsam cok hızlı alırım bıde yıllardır sadece gıyınmek ıcın mecbur kaldıkca alısverıs yaptım sımdı secıyorum denıyorum bu cok guzel bır duygu ben topukluda severım Kılolarla olmuyor ınsan cabuk yoruluyor secım yaptım ya sısman ya sabırlı olucam ben sabrı sectım bılıyosun abla sende bırakınca hemen alıyosun mılletın bır ayda aldıgını bız bır haftada alıyoz
Teşekkür ederim cnmharika spor yapmışsın canım
Sabah kötü değil cnm akşamda miktarları az olmuşben de menümü yazayım
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
5 tane siyah zeytin
2 çay kaşığı bal
az tereyağ
çok az zeyinyağ
domates ve salatalık
ara 1 elma
2 tane etimek
akşam 4 kaşık az yağlı kısır
2 kaşık yumurtalı patates kavurması
az yoğurt
bugün yemek yemeyi abarttım karbon ağırlıklı oldu yarında şehir dışına çıkıyorum ama telafi etmeye çalışacağım
Niyeki tatlım hani çocuk erken uyuyoduyaaa onu bile yapamadım.uyıyorum artık.
yok ablişim bantta değil adımda yarışıyoruz takımda,bu defalık böyle olsun bu hafta bantta yarışalım yine bir günAç yatmayınca kilolar gitmiyor güzelim
Harika olmuş Emelim bak isteyince nasıl oluyormuş
Her zaman dediğim gibi cnm salatanı Yoğurdunu bol bol ye
Meyvenin yanında az süt yada yoğurtta yersen daha tok tutar
Bugün baya iyi olmuş tatlım
Sabaha salata yeşillik falanda ekliyebilirsin
Bide akşam ana yemeğin olsaydı daha tok tutardı
Su spor yok
bantta dersen ben yarışırım cnm
Km hesabı
Bu hafta eşleşme yapmadık cnm
Bu cuma isteyen ve düzenli gelenler olabilir
Kaç gündür hiç kaçamak yok ama halâ artıdayım bende anlamadım
sonuç olarak olmuş ya kuzum
gülüm bu diyet listesini uygulamaya başladım ya içinde karbonda var ama ölçülü açlık krizi yaşamıyorum ben genelde akşam saat 10 da sonra mide kazıntısı açlık haliyle uyurdum hep mesela dünkü o simit benim akşamı tok geçirmemi sağladı...mesela kuru fasulte o da karbon ama onun 2 kepçesiyle doymuyorum doymadığım için akşamlar kriz dönemi yaşıyorum tartıya nasıl etkisi olur onu bilemem tabi ben tartı günleri dışında tartılmıyorum hiç,cuma günü belli olur zaten 2 hafta deneme süresi yapıcam tartıya etkisi olmassa eski sıfır karbona dönerim ama o türlüde veremiyorum kizaten
maşallahı var menününde sporununda içtiğin su da iyi canım
menün güzel kuzum sporun da müthiş her ne kadar sağlıklı karbon olmasada simidi ben de yiyorum arada
menün sağlıklı olmuş canım sporun ve suyunda güzel
menün güzel canım baklavayı yarın telafi edersin
daha sağlıklı bir şeyler yeseydin daha iyi olurdu tabi kuzum ama zaten cumaya kadar sen de demişsin telafi edeceğim diye
menün sağlıklı olmuş canım adımlarda güzel
gayet sağlıklı ve dengeli bir menü canım
gayet güzel bir menü canım
senin menünde gayet dengeli canım
pro yapmışsın bugün herhalde canım spor ve suda iyi
asya_01 asyam afiyet olsun anneler candir
storeperde guzelim ben calisiyorum ya hatta evden 6.30 cikiyoruz daha erken yiyorum esasinda :)
Bide oyle deme senin elestirilerine bayiliyorummmmmmm
mimoza1974 fusun.ablam menun cok gibi gozuksede miktarlari cok iyi :) sakin takinti yapma
Bu arada GUNAYDİNNNNNNNNNNN
Sabah sımıt olmasa ıyı olurmus tabı..
Onun dısında guzel gorunuyo
İlk aranda 1 meyve yanında süt yada ayran daha iyi olurdu cnm onun dışında güzel
Kız ne yaptın ne ettin yarın anlat bakayım
doğum günün kutlu olsun canım
Özlem msj lari gördüm gülüm ben ne düsünüyorum biliyormusun bu hafta istersen tartidan sonra kendine 2 gün tatlı kat menüne gündüz ye spor yaptığın güne katarsin yakarsin da hem bu tutar seni en azından diyete sabrinin artmasına yardimci olurAdın sayımı unuttum özur dilerim kafam bulanık
Adım sayım 6,309
şu listeyi merak ettimgülüm bu diyet listesini uygulamaya başladım ya içinde karbonda var ama ölçülü açlık krizi yaşamıyorum ben genelde akşam saat 10 da sonra mide kazıntısı açlık haliyle uyurdum hep mesela dünkü o simit benim akşamı tok geçirmemi sağladı...mesela kuru fasulte o da karbon ama onun 2 kepçesiyle doymuyorum doymadığım için akşamlar kriz dönemi yaşıyorum tartıya nasıl etkisi olur onu bilemem tabi ben tartı günleri dışında tartılmıyorum hiç,cuma günü belli olur zaten 2 hafta deneme süresi yapıcam tartıya etkisi olmassa eski sıfır karbona dönerim ama o türlüde veremiyorum kizatensimitte annem getirmişti sıcak sıcaktı tümünü yedim ama akşamki bulguru kaldırdım mesela
dün 1 saatliğine akşam bi uere gittik .dçnüşte 10 da uyıdu ama ben de uyıyakalmışım bi yarım saat.bulaşır makinam bozulmuştu bi yığın bulaşık yıkadım. anca işte.birşey yapamadımNiyeki tatlım hani çocuk erken uyuyodu
Anaa asya simit yemiiiş..kızlar menüm
sabah
1 kk peynir
1 köz biber
5 yeşil zeytin
domates
yeşilçay
ara
1 bardak kefir
1 havuç
öğle
4 yk kıymalı yum
1 bardak ayran
salata
ara
1 simit
2 bardak şekersiz çay
ara
bitkiçayı
akşam
karnabahar
4 yk yoğurt
salata
su 4 lt tamamlicam şu an 3,5
spor toplamda 1 buçuk saat yürüyüş ve spor aletlerini kullandım,30 dk plates
Çok güzel olmuş canım.Bende verıyım menumu
10:00 1 incir ,1 gün kurusu,3 kuru üzüm
12:00 incirli cevizli activıa
13:30 3 yk peynırlı omlet,yarım kk peynır,1 çay kasıgı tahın pekmez,1 dılım çavdar ekmek,1 yk köz patlıcan
15:22 sade türk kahvesi
18:00 2 yk taze fasulye,4,5 tane haşlama brüksel lahanası,2yk yogurt,1 yk köz patlıcan ,çok çok az haşlama tavuk
Su 3 lt
25 dk egzersız
Gayet iyi baklavada nazar olsunMenumu yazayım evw gitmeden sonra fırsat bulamıyorum
sabah 1 yum haslama zeytin 5 6 tane , peynir 3 çay kaşığı haşhaş ezmesi ve pekmez 1 dlm ekmek
öğlen 2 kaşık ot kavurmasi 1 tabak patates salatası.içinde bol ot vatdı 1 orta boy patates.
ara 1 küçük baklava.şimdi zuhal abla eksileri düşün demedim mi diyecek.düşündüğüm içşn 1 tane y2dim valla 1 kilo açılmadık baklava vardı öğretmenler odasında...
1 2 sş 1 arada
akşam 1 kase tarhanaçorbası
4 kaşık fırında mantar kaşarsız yerinden yiycem salata yoğurt
su 1 lt anca oldu 2 ye tamamlamaya çalışacağım
akşam fırsatım oluraa leslie 1 mil yapıcam.yaparsam yazarım
Of of of yazmıyorum bişey sen biliyorsun neler diyeceğimi..Bugun benım menum tam bı felaket ama yazmak zorundayım dıye dusunuyorum..
Ne olduysa kıtap okurken gelen mısafırler yuzunden..
Sabah 3 gunun yorgunlugu ve gece gec yatmanın verdıgı sonuc 12.30da uyandım..
ac karnına 3 kasık pekmez
1 gıbı
peynır
salatalık
domates
yesılcay
zeytın
cok az helva
4 gıbı
bı parca ıspanaklı borek
2-3 tane cekme helva ama mınıcık boyle kare kare kastamonudan gelmıs
bı tane kurabıye
3 tane ev baklavası
bı bardak sekersız cay
Aksam 6 gıbı
cok acıkmadıgım ıcın bısey yemıcektım ama cok az pırınc pılavı yanında salata aldım bıraz da yogurt yedım
Bugun hıc ıyı olmadı farkındayım..
Soz bıdaha yapmam kı cumaya kadar boyle seyler..
Suyum da 2yı gecer yatana kadar
Kız hani senin doğum günündü pasta yemedinmi?Menümü verip kaçayım.
09:30
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
11:00
Yarım muz
1 mandalina
13:45
1 kase tahıl gevreği ve süt
15:30
1 kutu ananaslı Activia
18:30
5-6 kaşık fırında tavuklu sebze
Salata
Su: Şimdilik 1.5 lt artacak.
5943 adım spor dışı adım sayısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?