bölgesel çalışmaya çok iyi abla bence elimden geldiğince yapmaya çalışıcam ben...neden sevemedin kiŞu platesi bi ben sevemedim kardiş ya...
Aman ne bilim kendime gülesim geliyo o hareketleri yaparken :)bölgesel çalışmaya çok iyi abla bence elimden geldiğince yapmaya çalışıcam ben...neden sevemedin ki
Hoşgeldin hamarat fıstık.Ben geldım kahvemı yaptım yurudum agzersız yaptım ocaga koydum yemek kendıme degıl evdekıler ıcın :) oturdum makıneyı beklıyom bıtsın camasır asıyım :)
topum falan yok sadece gösterdiği hareketleri yapıyom..o top dünyanın parasıAman ne bilim kendime gülesim geliyo o hareketleri yaparken :)
Hoşgeldin hamarat fıstık.
Yok kız benım var plates topum 20 ,30 tl falantopum falan yok sadece gösterdiği hareketleri yapıyom..o top dünyanın parası
ohh ellerine sağlıkBen geldım kahvemı yaptım yurudum agzersız yaptım ocaga koydum yemek kendıme degıl evdekıler ıcın :) oturdum makıneyı beklıyom bıtsın camasır asıyım :)
kız az mı bir topa 30 lira vermem özlemmYok kız benım var plates topum 20 ,30 tl falan
Bende vermem valla.. Haklısın..topum falan yok sadece gösterdiği hareketleri yapıyom..o top dünyanın parası
K.V. bana kel tiryaki der..Hosbuldum canım ıyı geldı kahve valla muptela oldum valla
kız az mı bir topa 30 lira vermem özlemm
Bende vermem valla.. Haklısın..
K.V. bana kel tiryaki der..
Sende tiryaki oldun ha
BendeeeeHe valla 2,3 tane hergün içsem bıkmam :)
mesela sırt üstü uzanıp karın egzersizleri falan yapıyor ya plates topuna ihtiyaç duymadan onları yapabiliyorum hem zorlamadı da 1 dolu 1 boş yapmayı düşünüyorum platesiBence cok degıl benım 6 yıldır var bır kere verdım zaman zaman yapıyorum kullan at olmadıgı ıcın buyuk boy benımkıannemın odasında bır suredır yatıyır topum
eşim geçen avm de gezerken istiyosan al dedi de nasıl alayım adamın bir günlük mesai parasıBende vermem valla.. Haklısın..
K.V. bana kel tiryaki der..
Sende tiryaki oldun ha
Ay buda benden..eşim geçen avm de gezerken istiyosan al dedi de nasıl alayım adamın bir günlük mesai parasıeşim güldü afferim benim karıma diyor
Bendeeee
mesela sırt üstü uzanıp karın egzersizleri falan yapıyor ya plates topuna ihtiyaç duymadan onları yapabiliyorum hem zorlamadı da 1 dolu 1 boş yapmayı düşünüyorum platesi
öyleyimdir abla şükür..vicdanını kimse için değil kendi için taşıyor insan..eşim aylık alınca bana verir sonra benden harçlık alır biz öyleyiz evlendiğimizden bu yanaAy buda benden..
Bende hiç kıyamam. Ne kadar zor kazanıyorlar parayı bi aferimde benden asya..
Senın gıbı bir komsu lazım bana
Ben topın ıcınde bazı hareketlerı gosteren kıtapcıktan yapıyodum ezberlemıstım slondada katılmıstım bır defa guzel arada topla kayıp yuvarlanmalar olmasa baya komık oluyor
Gel kız apartmanda boş daire var..Senın gıbı bir komsu lazım bana
Anaaa bizdede öyledir...Bende durur maaşı ben daha tutumluyumda..öyleyimdir abla şükür..vicdanını kimse için değil kendi için taşıyor insan..eşim aylık alınca bana verir sonra benden harçlık alır biz öyleyiz evlendiğimizden bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?