💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bence cok degıl benım 6 yıldır var bır kere verdım zaman zaman yapıyorum kullan at olmadıgı ıcın buyuk boy benımkı annemın odasında bır suredır yatıyır topum
mesela sırt üstü uzanıp karın egzersizleri falan yapıyor ya plates topuna ihtiyaç duymadan onları yapabiliyorum hem zorlamadı da 1 dolu 1 boş yapmayı düşünüyorum platesi

Senın gıbı bir komsu lazım bana

mesela sırt üstü uzanıp karın egzersizleri falan yapıyor ya plates topuna ihtiyaç duymadan onları yapabiliyorum hem zorlamadı da 1 dolu 1 boş yapmayı düşünüyorum platesi

Ben topın ıcınde bazı hareketlerı gosteren kıtapcıktan yapıyodum ezberlemıstım slondada katılmıstım bır defa guzel arada topla kayıp yuvarlanmalar olmasa baya komık oluyor

Ay buda benden..
Bende hiç kıyamam. Ne kadar zor kazanıyorlar parayı bi aferimde benden asya..
öyleyimdir abla şükür..vicdanını kimse için değil kendi için taşıyor insan..eşim aylık alınca bana verir sonra benden harçlık alır biz öyleyiz evlendiğimizden bu yana

kız bende normalde olsa top öyle kaysa falan sporu bırakır kahkahaya boğulurum özlem

Senın gıbı bir komsu lazım bana
Gel kız apartmanda boş daire var..
öyleyimdir abla şükür..vicdanını kimse için değil kendi için taşıyor insan..eşim aylık alınca bana verir sonra benden harçlık alır biz öyleyiz evlendiğimizden bu yana
Anaaa bizdede öyledir...Bende durur maaşı ben daha tutumluyumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…