Reyhan sende hep kaçıyon tatlım gündüz bari gelde biraz sohbet edekKociş gelmeden menü verip kaçayım.
08:00
1 ceviz ve suyu
09:30
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
11:30
2 mandalina
13:30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Salata
15:30
1 kutu Activia
18:00
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık fırında tavuklu sebze dünkünden
Salata
Su şimdilik 1.5 lt artacak.
Niye biber lokma tatlım doğru dürüst yemeğini yeseneKızlae ben bugün menü yazmıcam spor yok yemek hep birer lokma atıştırma idare edin beni bugün
Çok da kötü değil cnm bi patates var bence çok iyi gidiyosunMENUM
KAHVALTİ 07.30 1h.yumurta1 zeytin 2 ç.ekmegi 1kkb.peynir 1 tk labne
11.30 1 elma
OGLE 13.50 2 tavuk burger (ince ve sossuzdu) cok az p.kizartmasi 3 yudum sogukcay
AKSAM yogurt (acikirsam yerim)
Su 1.5 daha icerim
Hepsi güzel bitanem sadece öğlen az olmuşBende menümü verıyım
Sabah 1 haşlama yumurta,yarım kk peynir,1 burgu peynir,1çay kaşıgı tahın pekmez ,1 dılım çavdar ekmegi
Öglen yarım kase tavuk suyuna çorba
Sade türk kahvesi
18:00 yarım kase tavuk suyu çorba,5 tane buruksel lahanası,2 yk yogurt,1 köz biber
21:00 incirli cevızlı actıvya
Su 2,5 lt
400 ml yeşil çay
20 dk agırlıkla kol ve bacak egzersızı
40 dk yuruyus (orta tempoda)
50 ıp atlama
30 mekık
Kızıyorum sana zaten bız senden 6 lı rakamlar beklerken sen 8 cıktın ırade senın elınde canım bende 5 gundur cok fena bır tatlı krızındeyım ama tartıda - gormeden yemem valla ıstedıgımı alıp gıyıyorum kıyafet alırken çok keyıf alıyorum herseye bedel
11 ayda 46 kilo baya vermissin vucudun yorulmustur canim ya ondardir..11 ayda 46 kilo verdim. Sağol bitanem.
Ayyy havanı yiyim fıstık..
Bende öyle düşünüyorum..
Mide bulantım var sürekli canım.Niye biber lokma tatlım doğru dürüst yemeğini yesene
Aman tek yorulmuş olsunda başka bişey çıkmasın başıma.11 ayda 46 kilo baya vermissin vucudun yorulmustur canim ya ondardir..
Muz, ayran falan iyi gelirdi heraldeMide bulantım var sürekli canım.
Aman tek yorulmuş olsunda başka bişey çıkmasın başıma.
Ayyy benimki vermez maas filan ne koparirsam kâr sayaarim, gider altin alirim:))Gel kız apartmanda boş daire var..
Anaaa bizdede öyledir...Bende durur maaşı ben daha tutumluyumda..
Reyhan sende hep kaçıyon tatlım gündüz bari gelde biraz sohbet edek
Akşam güzel olmuş
Sabah az bana göre Öğlende mercimekle ekmek beraber olmasa daha iyiymiş
Niye biber lokma tatlım doğru dürüst yemeğini yesene
Çok da kötü değil cnm bi patates var bence çok iyi gidiyosun
Akşama aç kalma bence
Hepsi güzel bitanem sadece öğlen az olmuş
Isallah canim allah im kem goz lerden sakinsinMide bulantım var sürekli canım.
Aman tek yorulmuş olsunda başka bişey çıkmasın başıma.
Eksi olsada olmasada bu menülerle güzel bi ödülü hakettin benceAslında oglen acıkmadım maksat bos gecmesjn dıye yedım aksama cıkıp cok yememek ıcın corba yedım artık bu kadar yemek bıle doyuruyor abla sadece hala tatlı cekıyor canım cuma guzel bır - olursa yerım gecmezse ozaman kadar
sana yemin ederim benim etrafımda kilerin bazıları tabiki öyle insanlar varki o içindeki hırs ateşinin altına odun atıyorlar ya resmen ya bazen çıldırmamak elde değilBoyle.bi hirs yapacak.biseyyyy ama.neeeee neee?
H.patates var yerim canım sağolMuz, ayran falan iyi gelirdi heralde
Yada haşlanmış patates
Oda zor bee..Ayyy benimki vermez maas filan ne koparirsam kâr sayaarim, gider altin alirim:))
Kelin ilacı olsa emel.. :))Boyle.bi hirs yapacak.biseyyyy ama.neeeee neee?
Harika.kızlar menüm
sabah
1 haş yum
5 yeşil zeytin
salatalık,domates
1 kk peynir,çay
ara
1 havuç
öğle
karnabahar yoğrtladım 1 tabak kadardı
3 yk makarna
ara
bitkiçayı
kahve
9 badem,2 kuru incir
akşam
tavuk göğsü haşlama yağsız tuzsuz
salata,ayran(tuzsuz)
su 4 e tamamlicam inş
spor adımsayar hala açık onun dışında spor aletlerini 45 dk kullandım saat 9 da kaç adım olduğunu yazarım artık pek bişey değişmez akşam oldu ama olsun
Amin.Isallah canim allah im kem goz lerden sakinsin
Noldu kız?sana yemin ederim benim etrafımda kilerin bazıları tabiki öyle insanlar varki o içindeki hırs ateşinin altına odun atıyorlar ya resmen ya bazen çıldırmamak elde değilakşam akşam sinirim zıpladı
Seni kandırıkçı baştan desene Hamburger diyeBurger dedigim hamburger canim ablam bugunki aldigim.kalori 1350 olmus
Hergun 1000 in uzerine cikmamaya calisiyorum.
Mefkurem ablam cumadan ssonra boyle degisik.bi motivasyon durumu yapsak ama.neee fikri olan varmi kizlarrr
Hepsi güzel cnmkızlar menüm
sabah
1 haş yum
5 yeşil zeytin
salatalık,domates
1 kk peynir,çay
ara
1 havuç
öğle
karnabahar yoğrtladım 1 tabak kadardı
3 yk makarna
ara
bitkiçayı
kahve
9 badem,2 kuru incir
akşam
tavuk göğsü haşlama yağsız tuzsuz
salata,ayran(tuzsuz)
su 4 e tamamlicam inş
spor adımsayar hala açık onun dışında spor aletlerini 45 dk kullandım saat 9 da kaç adım olduğunu yazarım artık pek bişey değişmez akşam oldu ama olsun
markete gittim ekmek almaya dönüşte millet kapıda komşular hep üzerimde kalın hırka falan yok bugün hava güzel diye gerek görmedim kaç tanesi çok zayıflamışsın kız sen naptın böyle falan dedi yengem kıskançlığından yüzüme bile bakmıyor ya hasetliğinden kudurmuş halde 3 çocuk annesi kendini benle bir tutuyor sen doğum yapmışsın kilon olması çok normal ya o an o mimikleri anlatamam abla yaaKelin ilacı olsa emel.. :))
Harika.
Amin.
Noldu kız?
Yazık bana..Şimdi defnede devam edemez zaten
Ne güzel çatlasın kız benim hoşuma gider öyle..markete gittim ekmek almaya dönüşte millet kapıda komşular hep üzerimde kalın hırka falan yok bugün hava güzel diye gerek görmedim kaç tanesi çok zayıflamışsın kız sen naptın böyle falan dedi yengem kıskançlığından yüzüme bile bakmıyor ya hasetliğinden kudurmuş halde 3 çocuk annesi kendini benle bir tutuyor sen doğum yapmışsın kilon olması çok normal ya o an o mimikleri anlatamam abla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?