💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kız varya böyle yapıyolar ya bazıları daha da hırslanıyorum yaa,hominigrtlak yiyolar sonra milleti kıskanıyolar...hayret bişeyy

kız varya böyle yapıyolar ya bazıları daha da hırslanıyorum yaa,hominigrtlak yiyolar sonra milleti kıskanıyolar...hayret bişeyy

Aynen oyle canım..
Bu kadar ugrasıyoken takdır etmeyıp yıyerek zayıflamayı bekleyenlerın trıbı fazla gelıyo gercekten..
Bende cekemem hıc oyle tıplerı

Yarın yemem Tmm ya benim teyzosumla kızı sucuk istedi de çocuklara yaptik benimde canım istedi azcik yedim suyu artırmaya calisiyim
su sıralar oğlanın kaka tutma olayı baş göster inaninki sinirden agliycak raddeye geliyoruz ikimizde delirtcek beni nasıl davranacağını napcagimi şaşırdım sadece bugün en az 2.5 saat Sif vc de geçti :-(

Güzel olmus cuma tartıda ıns guzel - gorursun

Evet cnm Cuma yaparız

Bende varım :)

Güzel olmus canım adım sayım iyi bence

Spor guzel menü karısık sucuk dısında kotu degıl sebze falan yesen daha ıyı olur spor yaptıgında suyu çogalt ve spor oncesı yesıl cay ıcersen yag yakımın hızlanır

Aynen oyle canım..
Bu kadar ugrasıyoken takdır etmeyıp yıyerek zayıflamayı bekleyenlerın trıbı fazla gelıyo gercekten..
Bende cekemem hıc oyle tıplerı
kız varya millet böyle övgü dolu şeyler söylüyor kadın kıskançlıktan başka şeylerle ilgileniyor gibi yapıyor bakışlarını kaçırıyor lafı değiştirmeye çalışıyor hayret ettimm yaabende bayanım ama kesinlikle böyle kıskançlıklarım yoktur ya benim herkes kendine bana ne sonuçtaama dur bak varya havalar daha da ısınsın daha da gider elbet bu kilolar,ahhhhh adet olamıyorum bir adet olabilsem doğru düzgün şişlik falan da kalmaz tekrar kilo vermeye de başlarım o zaman görüşürüm öyle tiplerle...eşime de dedim zaten 2 aya bütçe ayıracak bana dolabımı silbaştan yapıcam...kız varya millet değil akraba yapıyor ne yapıyorsa yaa

Bugün güzel olmuş cnm

Spor yarışı yapmıcaz cnm
2 grub yapıcaz cuma günü hangi grubun yüzdesi fazlaysa o kazanmış olacak
Hani liste için herkesin yüzdesini hesaplıyorum ya onun gibi

Tatlım Sadece öğlen hepsi birarada biraz fazla olmuş patates bitter üzüm sucuk
Sporun güzel

Bende menümü yazıp spora yollanıyım aslında hiç cnm istemiyor ama yarın yapmıcağım için mecbur yapılacak

Bugün pro günü yaptım

9.00__2 incir

9.30 __kıymalı 2 yumurta

14.30__tavada yağsız baharatlı tavuk göğsü, ev ayranı

18 00__öğlenin aynı

Su __2.5 lt

Spor 45 yada 60 dk yürüyüş
Bugün çok ağırlık var üstümde daha fazla yapamam bitirince yazarım

afiyet olsun ablacım menü harikaa

Menü güzel spor 30 dk altına ınmedıgı surece sıkıntı yok

Slm.
storeperde
Feyzam menun guzel adim sayin da hic fena degil.

Sogukcay 3 yudumdu p.kizartmasi 10 tane kadardi ama iki hamburger yedim o fena

@canan456 canan abarti yok canim masallah sporda yapmisin bravooo

Mefkurem ablam menun su gibi protein sana iyi geliyor sporda yarin.yapma istersen abla tarti.oncesi ya :)

Unuttugum var mi.kizcelerrr k.bakmayin bazi unutuyommm :)

Aksam 1 yk.yogurt ve 1 yk.patlican.yemegi yedim bilginize :)

Proteın gunu yapmıssın zaten ablacım gayet ıyı olmus
Suyunda guzel..
Sporunda 45 dk bıle olsa ıyı zaten halsızmıssın cok zorlama kendını

Yarıs konusu da ıyı olur yaa..
Hem ben genelde kendımden cok baskasını dusunmusumdur hep
Grubun yuzdesını dusurmemek ıcın dıkkat ederım fazlasıyla madem grup soz konusu

Sözün bittiği yerdeyiz cnm elimizden bişey gelmiyorki

Tsk edeim kuzum sen duzeldinmi

Tsk edeim kuzum sen duzeldinmi

Bende daha ıyıyım..
Cok fazla egılemıyorum gece yatarken hafıf korkuyorum fılan sıcrayarak uyandıgım oluyo ama yan donebılıyorum neyse kı

Iyıyım yanı cok sukur. Yarında tahlıl verıcem kontrol amaclı..
Sımdı cıkıyorum opuyorum kocaman kocaman..
Iyı geceler

Sende cok ıyı bak kendınee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…