Takımlar hazırrrrr
Sihirli elma -Takım kaptanı
muska77
mimoza1974
ulasimiz
asya_01
@_xDerinMavix
BBD
benita_ask --Takım kaptanı
@storperde
@canan456
@EMELinEMELi
Mefkurem
@Ayse_MM
dunyadamisafir
Ekim85
Dün gelen arkadaşda katılmak isterse Sihirli elmanın takımına girer
Haftaya cuma 1 takımda bulunan kişilerin yüzdeleri toplanıp kişi sayısına bölünecek hangi takımın yüzdesi fazlaysa kazanan o takım olur
Takım kaptanlarııı takımınıza istediğiniz bi isim verebilirsiniz
AynenAyy cok tatlıymıss..
Emeeelll bak nerdesın canımm
Bu hafta baya sıkıcaz kemerlerı
Kendımız ıcın degılse bıle takım arkadaslarımız ıcın
Aynen
Inşallah herşey umduğumuz gibi olur
Tamam ozur canim bu ara yine unutkanligim ustumdeSen unuttun heralde cnm
Ben sordum sende evet dedin ya
Sağol şekerimm :)Hosgeldın aramızaa..
Iyim ablam taytimi giydim sonunda dun yıkadim bacagi daha iyim sükurler olsun rabbimedunyadamisafir nasılsın canım daha iyimisin
Kat abla kat toparlanak artik vucut toparlak olmadandunyadamisafir
@canan456
Kızlar sizde yarışa katılmak istiyomusunuz
Daha cevap vermeyenler var
Herkesin cevabına göre yarın Grubları yaparım
Canlar bende aynı sizin gibi kilo konusunda git geller yaşadım. ve artık buna bir dur demek için burda konu açtım.Içimi döktüm,ağladım...Sağol o dönem birçok arkadaşım bana destek oldu,yol gösterdi bu sayede kendimi topladım ve başladım...Çok şükür.Çok sevindim cnm Eminim seninle beraber dahada heyecanlı olacak
Birazdan isimleri yazıp kurra çekicem bakalım nasıl olacak
Sen bizi tanıyorsun zaten bizde seni tanısak
Evet var cnm
Şartı :kaçamak yok
Şurtu :kaçamak yooook
Takımlar hazırrrrr
Sihirli elma -Takım kaptanı
muska77
mimoza1974
ulasimiz
asya_01
X xDerinMavix
BBD
benita_ask --Takım kaptanı
@storperde
@canan456
@EMELinEMELi
Mefkurem
@Ayse_MM
dunyadamisafir
Ekim85
Dün gelen arkadaşda katılmak isterse Sihirli elmanın takımına girer
Haftaya cuma 1 takımda bulunan kişilerin yüzdeleri toplanıp kişi sayısına bölünecek hangi takımın yüzdesi fazlaysa kazanan o takım olur
Takım kaptanlarııı takımınıza istediğiniz bi isim verebilirsiniz
Kacamak yapanın topuguna sıkarımtakımıma guvenıyorum eger kacamak olursa trıp atarım aglarım guzel menuler beklıyorum
Adın neydi tatlımCanlar bende aynı sizin gibi kilo konusunda git geller yaşadım. ve artık buna bir dur demek için burda konu açtım.Içimi döktüm,ağladım...Sağol o dönem birçok arkadaşım bana destek oldu,yol gösterdi bu sayede kendimi topladım ve başladım...Çok şükür.
34 yaşımdayım, 1.57 boy ve 84 kg ile 18 Aralıkta başladım. 18 şubatta 72 kg la devam ediyorum.Yaptiklarima gelince karatay programını kendime uyarlayarak takip ediyorum.Günde 2 saat yürümeye çalışıyorum.
Bol su,beyaz çay,yeşil çay ve 7 otlu çay tüketmeye çalışıyorum.
Eski düzenime,kiloma kavuşmak istiyorum arkadaşlar ,siyahları artık çıkarıp beyaz kıyafetler giymek istiyorum.Allahın izniyle hepimiz bu isteğimize kavuşup sağlıklı bireyler olalım.
Takımımızın adı ne şekercimKacamak yapanın topuguna sıkarımtakımıma guvenıyorum eger kacamak olursa trıp atarım aglarım guzel menuler beklıyorum
Sende artık menü vermeye başla güzellik
Suçsuzum polis amca
Nasilsun kaptanimKacamak yapanın topuguna sıkarımtakımıma guvenıyorum eger kacamak olursa trıp atarım aglarım guzel menuler beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?