💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gayet adil bir eşleşme olmuş bence

Ahh evet ismimi yazmayı unutmuşum :)) Adım Ayşe bende sizin yaşınızı ve isminizi öğrenebilir miyim? Abla diyen arkadaşlar var da o yüzden :)
Size,sabrınıza,emeğinize hayranım iyi kilo vermişsiniz.Inanıyorum ki devamı da çok güzel gelecek kısa sürede 6 lı rakamları göreceksiniz : )

Takımımızın adı ne şekercim

Bılemedıö düşündüm varsa fıkrınız soyleyın secelım

Nasilsun kaptanim
Ozlem kiz fizige basliycamya cok heycanliyim ins canim fazla yanmadan esnerim
Fizik bitince yuzmeye basliycam ins faydasi olur kilomada

Super haber yuzerken fızıgınde şekıllenır ben yuzme bılmıyorum :) çok korkagım ama bende bır ara yazılıcam ogrenıcem sırayla ıste :)

Kiz dua yapiyon bari 5 li rakamlar de
Hosgeldin cnm memnun oldum ben ozlem 69.5 kiloyum 26 yasindayim 1 oglum var

Bende cok iyi sayilmam bide simdi bacaga guvensizlik basladi ondan korkuyorum cnm.esimle gitmeyi istiyorum alisana kadar yanimda olsun diye ama zor biraz.
Bi grubumuz var arkadas bacagi guclendirmek icin gidiyodu havuzda kayip dusmus bag tekrar kopmus :-(

Pardon Adını öğrendim şeker :) Zuhal mış çok tatlı ya kuzenimin adı artık unutmam :)
Memnun oldum cnm 44 yaşındayım
Ama abla demene gerek yok
zaten çoğunluk diyor

Benim 6 lara düşmem biraz yılan hikayesine döndü tatlım
Düşersem davullu zurnalı bi eğlence yapıcam
Çünkü benim bizamanlar hayalimde bile olmayan bi rakam

Çok çok dikkat et canım benınde boynuma su gelınce kotu oluyorum nefesım kesılıyor normalde ben bogazlı kazakta gıymezdım ama aldım kendımı alıstırıyorum ıns bu sene bende ıyı bır kura bulur gıderım cok zevklı olsa gerek stres saglık hepsı ıcın ıyı olur esın sana mumkunse eslık etsın hem spor hem beraber vakıt gecırısınız

Listeler olmus bu saatten ssonra kacamak yokkkkk sozzzz verdim tutacagim

Listemide yaptim bi haftalik

Zuhal abla ben sabah + ciktim nedwn cunku vucudum odem yapiyo hissediyorum.su iciyorum kucuk.tuvalete bile nadir cikiyorum napsam ki acep
Suyunun içine limon elma doğru zencefil koy
Bide sana zararı olmayan bitki çaylarından iç
Rezene falan
Heralde günde 1 tane yeşil içebilşyor emzirenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…