- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Tmm abla yazmaya baslarim aksamSende artık menü vermeye başla güzellik
Bakalım ne yiyon ne içiyon
Buna kaptan karar verecekOburcuklar olsun
Gayet adil bir eşleşme olmuş benceTakımlar hazırrrrr
@Sihirli elma -Takım kaptanı
@muska77
@mimoza1974
ulasimiz
@asya_01
@xDerinMavix
@BBD
benita_ask --Takım kaptanı
@storperde
@canan456
@EMELinEMELi
Mefkurem
@Ayse_MM
dunyadamisafir
Ekim85
Dün gelen arkadaşda katılmak isterse Sihirli elmanın takımına girer
Haftaya cuma 1 takımda bulunan kişilerin yüzdeleri toplanıp kişi sayısına bölünecek hangi takımın yüzdesi fazlaysa kazanan o takım olur
Takım kaptanlarııı takımınıza istediğiniz bi isim verebilirsiniz
Valla kurrada öyle çıktı tatlımGayet adil bir eşleşme olmuş bence
Ahh evet ismimi yazmayı unutmuşum :)) Adım Ayşe bende sizin yaşınızı ve isminizi öğrenebilir miyim? Abla diyen arkadaşlar var da o yüzden :)Adın neydi tatlım
Bende isim hastalığı varda
Günde 2 saat yürüyebiliyosan maşallah sana
Aynı kilodayız ama bu hızla sende benden önce 6 lara geçiş yaparsın
Zaten herkes bırakıp gitti beni
Ama kaç aydır yorulmuşundur tatlım biraz dinlen boşver yürümeyi falan
(karşı takıma komplolor başlamıştır)
Zuhal abla şimdi gordu bendeki azmi ısigi 2 mizi ayni takima yazmisGayet adil bir eşleşme olmuş bence
Takımımızın adı ne şekercim
Nasilsun kaptanim
Ozlem kiz fizige basliycamya cok heycanliyim ins canim fazla yanmadan esnerim
Fizik bitince yuzmeye basliycam ins faydasi olur kilomada
Sende dikkat etseydin çoktan geçtiydin beni gıcıkZuhalll abla ben seni yanluz birakmayim diye 7 lerde takildimmm
Kiz dua yapiyon bari 5 li rakamlar deAhh evet ismimi yazmayı unutmuşum :)) Adım Ayşe bende sizin yaşınızı ve isminizi öğrenebilir miyim? Abla diyen arkadaşlar var da o yüzden :)
Size,sabrınıza,emeğinize hayranım iyi kilo vermişsiniz.Inanıyorum ki devamı da çok güzel gelecek kısa sürede 6 lı rakamları göreceksiniz : )
Bende cok iyi sayilmam bide simdi bacaga guvensizlik basladi ondan korkuyorum cnm.esimle gitmeyi istiyorum alisana kadar yanimda olsun diye ama zor biraz.Bılemedıö düşündüm varsa fıkrınız soyleyın secelım
Super haber yuzerken fızıgınde şekıllenır ben yuzme bılmıyorum :) çok korkagımama bende bır ara yazılıcam ogrenıcem sırayla ıste :)
Memnun oldum cnm 44 yaşındayımPardon Adını öğrendim şeker :) Zuhal mış çok tatlı ya kuzenimin adı artık unutmam :)
:)) bende memnun oldum özlemcim.Çok tatlısın ya..Allah bağışlasın oğluşunu benimde bir oğlum var.Kiz dua yapiyon bari 5 li rakamlar de
Hosgeldin cnm memnun oldum ben ozlem 69.5 kiloyum 26 yasindayim 1 oglum var
Bende cok iyi sayilmam bide simdi bacaga guvensizlik basladi ondan korkuyorum cnm.esimle gitmeyi istiyorum alisana kadar yanimda olsun diye ama zor biraz.
Bi grubumuz var arkadas bacagi guclendirmek icin gidiyodu havuzda kayip dusmus bag tekrar kopmus :-(
Suyunun içine limon elma doğru zencefil koyListeler olmus bu saatten ssonra kacamak yokkkkk sozzzz verdim tutacagim
Listemide yaptim bi haftalik
Zuhal abla ben sabah + ciktim nedwn cunku vucudum odem yapiyo hissediyorum.su iciyorum kucuk.tuvalete bile nadir cikiyorum napsam ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?