💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

9h

Özleminde komutan olasi varmis kiz cennetin kapisini actin abla bu iyilikle.
İçinden savaşci cikti

Ben onda o ışığı gördüm zaten
Özlemin adı çıkınca bende sevindim

1 haftadır surunuyom enerjım -0 sacma sapan seyler dusunuyorum 2 gundur ıc sıkıntısı arastırıyorım kabızlıktanda oluyormus ustune can sıkıcı seyler yasadım ben cok kafama takan bırıyım pıre dev oluyor gozumde dusundukce buyuyor bu grup ıyı oldu bıraz daha dısıplın olucak bu ay randımansız gectı benım ıcın kendımı dusunemıyorum takım ark dusunup bugun borek yemedım grup olmasa yerdım yalan yok

Bende memnun oldum şekerim.Sen nasıl istersen öyle olsun :) Bence hayalin bu yarışmada gerçekleşecek.

Hg ayşe bende özlem 32 yasındayım bekarım 3 agustos ta basladım 77,700 le dün 62,800 dum agır verıyorum ama ıncelmem daha ıyı hedefım 58
Hg ayşe bende özlem 32 yasındayım bekarım 3 agustos ta basladım 77,700 le dün 62,800 dum agır verıyorum ama ıncelmem daha ıyı hedefım 58
Canım çok sağol memnun oldum.Senide takdir ettim yavaş yavaş sindire sindire vermişsin kiloları böylelikle kolay kolay geri gelmez. Maşallah sana.Inşallah senin şu kilo gelince mango ya gideceğim.Alışverişe... :))

Evet bende ınsulun dırencı var o yuzden yavas gıttı bende zara dadandım kaban begendım alıcam hemde s beden ıns sende en kısa zamanda hedefıne ulasırsın valla acayıp guzel bırsey m s beden almak

Tatlım herkesin kendine göre bi sıkıntısı oluyor ama hiç bişey bizi hedefimizden alıkoyamaz
Bende dün alışverişte çok at gofretlerden almıştım
Sonra dedim cuma diye belki şeytana uyarım alışveriş arabasından geri çıkardım
Yoksa eve gelinceye kadar tüm paket bitebilirdi

kızlar slm herkese...bugün pikniğe gittik abim baya ısrar etti kıramadım aslında gidicek havada değildim ama şimdi iyiki gitmişim diyorum baya deşarj oldum...abimi görmemiştim 1 aya yakındır işleri yoğundu,bugün sohbet ederken sen ne kadar zayıfladın böyle asyam dedi evet abi 10 kg daha vericem dedim neee!!!daha da vericen mi dedi.10 kg daha vericem dedim kemik yığını mı olucan yeter bu kadar ha çok istiyosan 3 kg kadar daha veriyosan ver dedi...ay ne mutlu oldum anlatamam yaaa...şu an manken gibi vucudum yok 70 kg ağırlığım var ama şimdi etrafımdaki insanlar eski halimi bildiği için onlara benim bu halim varya çağla şikel gibi geliyor

Kızlar bizim grup
muska77 mimoza1974 X xDerinMavix BBD ulasimiz asya_01 hafi kızlar grubumuza isim onerilerinizi bekliyorum. Akşama kesinleştirelim. Menulere dikkat lütfen. Bol su içelim. Bol hareket edelim.
Benim isim onerilerim
Şampiyonlar
Ezici
90-60-90
Fit hanımlar
Bunlar guzel geldi kulağima. Bunlardan biri de olabilor sizin istediginiz bir isim de. Amaç hedefe hızla ulaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…