- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Eşimde boga oda hic uymuyo ne enteresan bi ciftiz biz yaw ne oldugumuz belli degil
9h
Özleminde komutan olasi varmis kiz cennetin kapisini actin abla bu iyilikle.
İçinden savaşci cikti
Ben onda o ışığı gördüm zaten
Özlemin adı çıkınca bende sevindim
Etrafim sarildi .Bogalar candır can hayat arkadasın boga takım arkadasın boga :)))
Etrafim sarildi .
Varsa baska boga ciksin karsima
Anaa takim kaptanı olmuşum. Kızlar hep beraber eleleee.. hücummmm spora.. vira bismillah
Annemler kaynanam borek corek yapcak birazdn misafir geliyo .
Yatarken iyi giderdi simdi
Bende memnun oldum şekerim.Sen nasıl istersen öyle olsun :) Bence hayalin bu yarışmada gerçekleşecek.Memnun oldum cnm 44 yaşındayım
Ama abla demene gerek yok
zaten çoğunluk diyor
Benim 6 lara düşmem biraz yılan hikayesine döndü tatlım
Düşersem davullu zurnalı bi eğlence yapıcam
Çünkü benim bizamanlar hayalimde bile olmayan bi rakam
Hg ayşe bende özlem 32 yasındayım bekarım 3 agustos ta basladım 77,700 le dün 62,800 dum agır verıyorum ama ıncelmem daha ıyı hedefım 58
Canım çok sağol memnun oldum.Senide takdir ettim yavaş yavaş sindire sindire vermişsin kiloları böylelikle kolay kolay geri gelmez. Maşallah sana.Inşallah senin şu kilo gelince mango ya gideceğim.Alışverişe... :))Hg ayşe bende özlem 32 yasındayım bekarım 3 agustos ta basladım 77,700 le dün 62,800 dum agır verıyorum ama ıncelmem daha ıyı hedefım 58
Canım çok sağol memnun oldum.Senide takdir ettim yavaş yavaş sindire sindire vermişsin kiloları böylelikle kolay kolay geri gelmez. Maşallah sana.Inşallah senin şu kilo gelince mango ya gideceğim.Alışverişe... :))
Tatlım herkesin kendine göre bi sıkıntısı oluyor ama hiç bişey bizi hedefimizden alıkoyamaz1 haftadır surunuyom enerjım -0 sacma sapan seyler dusunuyorum 2 gundur ıc sıkıntısı arastırıyorım kabızlıktanda oluyormus ustune can sıkıcı seyler yasadım ben cok kafama takan bırıyım pıre dev oluyor gozumde dusundukce buyuyor bu grup ıyı oldu bıraz daha dısıplın olucak bu ay randımansız gectı benım ıcın kendımı dusunemıyorum takım ark dusunup bugun borek yemedım grup olmasa yerdım yalan yok
Denicem falan yokDeniycem bakalim
Inşallah tatlımBende memnun oldum şekerim.Sen nasıl istersen öyle olsun :) Bence hayalin bu yarışmada gerçekleşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?