💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ne guzel insan bunları duydukça zaten iştahı kesiliyor. Maşallah demek ki baya güzel duruyorsun. Ama piknikte kaçmadı değil mi..

Ne guzel insan bunları duydukça zaten iştahı kesiliyor. Maşallah demek ki baya güzel duruyorsun. Ama piknikte kaçmadı değil mi..
yo yooookkk!!!kesinlikle kaçamak yok...kaçamak zamanı değil hareket zamanıya evet çok mutlu oldum ya ben 70 çıkıyom tartıda ama sanırım spordan dolayı daha ince duruyorum...şimdi beni ilk kez gören biri biraz daha zayıflasan iyii olur diye düşünebilir ama dediğim gibi beni ezelden tanıyanlar şoktademek ne haldeymişim diyorum kendi kendime...dün işte komşumda sohbet ederken bir tanıdık beni görmüş acaba bu asya mı değil mi diye düşünmüş slm vermemiş sonra kıza sormuş komşumda demişki evet asyaydı o diyeinsanın hoşuna gidiyor tabiama ben yazın alacağım elbiselerin hayalini kuruyorumm10 kg daha var hedefte zar zor veriyorum ama olsun mücadeleyi bırakmicamm

Çok guzel kilo vermişsin canım. Aslında bende gunde 2 saat yürüyebilecek durumdayım. Bugün yürüdüm bakalım inşallah devam ederim.

Kesinlikle sonuna kadar burdayız. Önce kiloyu veriyoruz sonra sıkılaşıyoruz. Demek sen sıkılaştın şimdi. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşıcaz.

Menun güzel canım. Öglen iki karbon bir arada olmuş ancak azar azar yemişsin. Suyu yatana kadar arttırırsan iyi olur tatlım.

Kesinlikle sonuna kadar burdayız. Önce kiloyu veriyoruz sonra sıkılaşıyoruz. Demek sen sıkılaştın şimdi. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşıcaz.
canım benim tek sorunlu bölge karın da onun içinde platese başladım haftanın 3 günü yapıcam inş...malum adet mevzusu var karnımın şişliği gitse daha da hoş olucak..inş bu ay adet olabilirsem

bence menün gayet iyi gülümm...afiyet olsun...spora da başlaman iyi olmuş bence

bende şunları buldum
Galibiz :)
S beden
Amazonlar
Eksi -
Az yemek Çok spor :)
İsimlerin hepsi güzel. Galibiz olabilir bence.

canım benim tek sorunlu bölge karın da onun içinde platese başladım haftanın 3 günü yapıcam inş...malum adet mevzusu var karnımın şişliği gitse daha da hoş olucak..inş bu ay adet olabilirsem
Bende de benzer problem var ama bende gobek bölgemde pek problem yok. Kalça basen daha büyuk problem.

İsimlerin hepsi güzel. Galibiz olabilir bence.

Bende de benzer problem var ama bende gobek bölgemde pek problem yok. Kalça basen daha büyuk problem.
canım plates yapmalısın bence benim kafama çok yattı çünkü bölgesel çalışıyorsun sorun neredeyse oraya yöneliyosun kardiyoylada yağ yakımını hızlandırmış oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…