- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Ne guzel insan bunları duydukça zaten iştahı kesiliyor. Maşallah demek ki baya güzel duruyorsun. Ama piknikte kaçmadı değil mi..kızlar slm herkese...bugün pikniğe gittik abim baya ısrar etti kıramadım aslında gidicek havada değildim ama şimdi iyiki gitmişim diyorum baya deşarj oldum...abimi görmemiştim 1 aya yakındır işleri yoğundu,bugün sohbet ederken sen ne kadar zayıfladın böyle asyam dedi evet abi 10 kg daha vericem dedimneee!!!daha da vericen mi dedi.10 kg daha vericem dedim kemik yığını mı olucan yeter bu kadar ha çok istiyosan 3 kg kadar daha veriyosan ver dedi...ay ne mutlu oldum anlatamam yaaa...şu an manken gibi vucudum yok 70 kg ağırlığım var ama şimdi etrafımdaki insanlar eski halimi bildiği için onlara benim bu halim varya çağla şikel gibi geliyor
yo yooookkk!!!kesinlikle kaçamak yok...kaçamak zamanı değil hareket zamanıNe guzel insan bunları duydukça zaten iştahı kesiliyor. Maşallah demek ki baya güzel duruyorsun. Ama piknikte kaçmadı değil mi..
Çok guzel kilo vermişsin canım. Aslında bende gunde 2 saat yürüyebilecek durumdayım. Bugün yürüdüm bakalım inşallah devam ederim.Merhaba yakalandım sonunda :) sizin sayfanızı okurken ayrı bir motive oluyorum.Çok istikrarlısınız maşallah.Evet benim de bir konum var yürüyerek başarıyorum... diye 18 aralıkta başladım bugün ikinci ayımı doldurdum şükür.Toplam 12 kg verdim.Sizleri de sayfama beklerim çok sıcak bir ekipsiniz,bayıldım size :)
bende bir kaç arkadaşla yürüyüş programı yaptım havalar güzel olunca yapıcazÇok guzel kilo vermişsin canım. Aslında bende gunde 2 saat yürüyebilecek durumdayım. Bugün yürüdüm bakalım inşallah devam ederim.
Kesinlikle sonuna kadar burdayız. Önce kiloyu veriyoruz sonra sıkılaşıyoruz. Demek sen sıkılaştın şimdi. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşıcaz.yo yooookkk!!!kesinlikle kaçamak yok...kaçamak zamanı değil hareket zamanıya evet çok mutlu oldum ya ben 70 çıkıyom tartıda ama sanırım spordan dolayı daha ince duruyorum...şimdi beni ilk kez gören biri biraz daha zayıflasan iyii olur diye düşünebilir ama dediğim gibi beni ezelden tanıyanlar şokta demek ne haldeymişim diyorum kendi kendime...dün işte komşumda sohbet ederken bir tanıdık beni görmüş acaba bu asya mı değil mi diye düşünmüş slm vermemiş sonra kıza sormuş komşumda demişki evet asyaydı o diye insanın hoşuna gidiyor tabi ama ben yazın alacağım elbiselerin hayalini kuruyorumm 10 kg daha var hedefte zar zor veriyorum ama olsun mücadeleyi bırakmicamm
Ben de artık gunde 2 saat yurümeyi düşunüyorum. 1 saat gundüz 1 saat akşam.bende bir kaç arkadaşla yürüyüş programı yaptım havalar güzel olunca yapıcaz
Menun güzel canım. Öglen iki karbon bir arada olmuş ancak azar azar yemişsin. Suyu yatana kadar arttırırsan iyi olur tatlım.Kızlar menüm
09:15
2 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
1 armut
13:30
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık tavuklu pilav
15:30
Yarım avuç kabak çekirdeği
18:00
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Su: 2 lt.
Spor: 45 dk yürüyüş.
canım benim tek sorunlu bölge karın da onun içinde platese başladım haftanın 3 günü yapıcam inş...malum adet mevzusu var karnımın şişliği gitse daha da hoş olucak..inş bu ay adet olabilirsemKesinlikle sonuna kadar burdayız. Önce kiloyu veriyoruz sonra sıkılaşıyoruz. Demek sen sıkılaştın şimdi. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşıcaz.
ben amazonları çok beğendimmmmbende şunları buldum
Galibiz :)
S beden
Amazonlar
Eksi -
Az yemek Çok spor :)
mahalleli beni kaptan seçmişşBen de artık gunde 2 saat yurümeyi düşunüyorum. 1 saat gundüz 1 saat akşam.
bence menün gayet iyi gülümm...afiyet olsun...spora da başlaman iyi olmuş benceKızlar menüm
09:15
2 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
1 armut
13:30
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık tavuklu pilav
15:30
Yarım avuç kabak çekirdeği
18:00
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Su: 2 lt.
Spor: 45 dk yürüyüş.
İsimlerin hepsi güzel. Galibiz olabilir bence.bende şunları buldum
Galibiz :)
S beden
Amazonlar
Eksi -
Az yemek Çok spor :)
Bende de benzer problem var ama bende gobek bölgemde pek problem yok. Kalça basen daha büyuk problem.canım benim tek sorunlu bölge karın da onun içinde platese başladım haftanın 3 günü yapıcam inş...malum adet mevzusu var karnımın şişliği gitse daha da hoş olucak..inş bu ay adet olabilirsem
canım plates yapmalısın bence benim kafama çok yattı çünkü bölgesel çalışıyorsun sorun neredeyse oraya yöneliyosun kardiyoylada yağ yakımını hızlandırmış oluruz...İsimlerin hepsi güzel. Galibiz olabilir bence.
Bende de benzer problem var ama bende gobek bölgemde pek problem yok. Kalça basen daha büyuk problem.
iyiyiz gülümm sen nasılsın nasıl gidiyorrSelam kizlar nabersiniz
Kaptanım sen seç beğen :)Senin seçtiğine bize uyarİsimlerin hepsi güzel. Galibiz olabilir bence.
Bende de benzer problem var ama bende gobek bölgemde pek problem yok. Kalça basen daha büyuk problem.
Menun güzel canım. Öglen iki karbon bir arada olmuş ancak azar azar yemişsin. Suyu yatana kadar arttırırsan iyi olur tatlım.
bence menün gayet iyi gülümm...afiyet olsun...spora da başlaman iyi olmuş bence
bencedeKaptanım sen seç beğen :)Senin seçtiğine bize uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?