- 5 Mayıs 2013
- 33.884
- 41.477
- 798
Debbie macomberin küçük mucizeler dükkanı güzeldir mutlu sonla biter...Psikolojik durumuma göre okuduğum kitap değişir. Tarihi romanları severim, suç 1- 2 kitapları varmış bir yerde okudum almak istedim. O da biraz polisiyeymiş. Okudun mu bilmiyorum. 5- 6 sene öncesine kadar çok kitap okurdum ama artık ders kitabı okumaktan bıktım son yıllarda. Tavsiye edeceğin sonu mutlu biten kitap okumam gerkiyor. Şu anda psikolojim onu gerektiriyor. Var mı arşivinde insana mutluluj verecek bir kitap.
Teşekkürler tatlım.oğlunun doğum günü kutlu olsun canım
Hadi be -800le derece mi yaptım inanılmaz...."--11 şubat -- 19.şubat ----
Mefkurem _____72./71.6/0.4/%56
Storeperde ____ 69.6/70/+0.4
Dunyadamisafir _69.5/69.3/0.2/%0.29
EMELinEMELi __ 78.8/ kilosu sabit
BBD ___________ 78.7/77.7/1/%1.27
Ekim85 _______ 97.2/97.5/+0.5
Asya_01 ________ 70 kilosu sabit
Muska77 _______70.8/70/0.8/%1.13
Benita_ask _____63/62.8/0.2/%0.32
xDerinmavix______105.2 /105/0.2/%0.19
Mimoza1974 _____55.7/kilosu sabit
Sihirli elma _______86.6/86/0.6/%0.46
Ayse_MM _________69.769.2/0.5/%0.72
Canan456 _________65.5/65/0.5/%0.76
BU HAFTA DERECEYE GİREN
________GÜZELLERRRRR _________
1.___BBD ___________________%1.27
2.___muska77 _______________%1.13

3.____canan456 ______________%0.76
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
Hoşgeldin takımdaşım..Canımm ya yarışmayı sayfanızda okuduğumda katılmayı ne çok istemiştim.Kalp kalbe karşıymış :)
Katılmak isterimm hem bana da farklılık olur,enerji olur :) sağol canım teklifin için :)
Tesekkürler tatlim.kızlar bende sizinle aynı sorunları yaşıyorum ve doktora başladım. doktora gittiğimi de kimseye söylemedim. Asya eşin bi anda patlamış aynı sorunu bi ara bizde yaşamıştık çok kötü oldum Rabbim inşallah sana,Sihirli elma , bana daha da isteyen herkese nasip etsin. cumadan beri bu forma giremedim rahatsızlık falan geçirdim çünkü
Hadi şef!Anaa takim kaptanı olmuşum. Kızlar hep beraber eleleee.. hücummmm spora.. vira bismillah
Aaa güzel..
Bu daha güzel...Amazonlar
Amazonlar savaşçıları ezsin....Amazonlar olsun siz de hemfikirkesniz. Asya da bunu begenmişti.
Birgül bizim takımdasın bak kaçamak yapma seni çi çiğ yerim valla.Daha dun esimdin bgn rakip olduk kaderin cilvesini goruon mu bacim:))
Hoşgeldin canım bende defne 38 yaşındayım iki çocuğum var..Memnun oldum. Ben de Gülşah. Başka pek çok konuya da yazıyorum. Şimdi kilomu yazsam onlar anlamaz ne olduğunu :) :) Ben bebiş sahibi olmak için pek çok yoldan geçtim. Artık sona geldim inşallah diye ümit ediyorum. İnşallah güzel haberleri paylaşırız :)
Olsun cananım aceke etme yavaş yavaş gider..Günaydın kızlar
malesef tartıda eksi çıkacağıma artı çıktım
cuma 65.00
bugün 65.1
Defneee adetten dolayıdır o cumaya hider merak etme tatlışOlsun cananım aceke etme yavaş yavaş gider..
Defneee adetten dolayıdır o cumaya hider merak etme tatlış
Yuruyus yapamadım ondan galiba canım.Vayyy defneye bakkk yaris moduna girmis
Defnen h.sonuda az yemissin sabit niye ciktin canisi benim vucutta odemlerdeeeee
Allah razı olsun gülümmbenim 6.yılımda doğdu oğlu.çok zor özellikle şu büyüklerin baskısı.kaş yapayım derken göz çıkaryıyorlar her zaman.seni çok iyş anlıyorum nur .
Rabbim sana da asyaya da tez zamanda nasip etsin inşallah.dualarimdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?