Kaptandannnn -100 mugeden -200 yok mu arttitannn
eşim sadece yıpratıyor ablaSoğan kürünü hiç denemedim cnm yapanlar işe yaradığını söylüyolar
Kuru meyvenin fazlasıda iyi değil
Çok acıktığında badem ceviz daha tok tutar yanında yoğurt yada ayranla
Bide hep açım dersen tabiki acıkırsın
Beynini tok olduğuna ikna et
Doğru şeyler yersen çabuk acıkmazsın
Leblebide çok iyi bi seçim değil
Tatlım senin kocişde takıntı haline gelmiş.
Çocuk demek herşey demek değilki. Insan sahip olduğu nimetlere şükretmesini bilmesi lazım
Bize nimetleri veren Allaha yok şunu niye vermiyon demeye hakkımız yokki
Heralde az şeyle doymaya alışmışın cnm
Haftalık ortalama ne kadar veriyosun
Bu milleti gerçekten anlamaz zor kafayı çocukla bozmuşlar
Bu kimi ilgilendirir ki yaa
Hepsi mükemmel olmuş Tatlıcım
Seninde hepsi çok güzel cnm
Akşama ayran da ekliyebilirdin
Her öğünümüzde yoğurt olması lazım
Sen yemediğin için ayran diyorum
Asya artık bunlar isyana giriyor cnm dikkat et
Tatlım öğlen acıktıysan normal yemeğini yesene
Mesela portakalın yanında biraz yoğurt yemiş olsaydın daha tok tutardı
Yumurtalı ekmek kızartmamıydı
Akşam güzel olmuş
kaşarı yağlı olduğu için pek tercih etmiyoruz cnm
Bide çekirdek yerine badem ceviz falan yesen daha iyi olur
Diğerleri güzel
ya öyle zor zamanlarki rabbimden sadece sabır istiyorum dün eşim öyle söyleyince sanki biri köz bastı kalbime...inş bir gün bizlerinde bebeği olucak Allahım bizi darda koymasınn..neyin vardı canım ne rahatsızlığıkızlar bende sizinle aynı sorunları yaşıyorum ve doktora başladım. doktora gittiğimi de kimseye söylemedim. Asya eşin bi anda patlamış aynı sorunu bi ara bizde yaşamıştık çok kötü oldum Rabbim inşallah sana, @Sihirli elma, bana daha da isteyen herkese nasip etsin. cumadan beri bu forma giremedim rahatsızlık falan geçirdim çünkü
ayyy sen de mi ödem.hay allah yaaa yoksa vücudumuzun kaçamak mı istiyorGunaydiiiiinnn.
Mugem.gunaydin.nasilsin :) neredeydin goremedim dun seni?
@nisandeniz gulsah merhaba bende emel 30 yasindayim 14 aylik bir oglum var. Meslektasiz :) hosgeldin.tekrardan
Csnlarrrrrr +500 79.3 ciktim
maşallah ne güzel .seninki kaç yaşındaydı müge.Olur verirsin skma canini
Emelcim dün eşim evdeydi biz pazarları ckioduk normalde ama dün ckmadk ev keyfi yaptik aksamadan arkadaşları çaya çağırdı sohbet muhabbet tel i elima pek alması iyiyim şekerim sen nasılsın?
Bugünde gorumcemin oğlumun cemiyeti var 5 yasında kur ana geçti kreste kutlama yapicaz birşeyler hazırladık goturucez bakalım benim oglan napcak.çok merak ediyor um
Kesinlikle katılıyorum.bize olmuyorsa hayırlısı böyledir demek düşer kul olarak.ve dua etmek.Ctesi halama aradım da kuzen hamileymis daha 1.5 yasında oğlu var kaza olmuş kuzen 33 yasında eside halam bana dio biz senden beklioduk Gülşah hamile kalmış falan eşim e dio daha çok beklerler o çok umutsuz bi 2. Çocuk almicakmis gibi dusunu hipertiroidi varya neyse yanı demek iki çocuk işte elimizde diil istemez sin geliverir istersin zamanını bekler biz bilemeyiz
Hiç bir insan iradesi allah in takdirinden daha ustun olamaz
Ayyy cok guzel olmus canan menun dogrumu okuyorum diye gozlerimi sildim
Asya sen biliyon sana okumadan yorum yazmak geliyo hep icimden ama genede bakayim dedim
Bugun belki ciss yiyecegi tutar rezil olurm dedim ama cis yok gene
Cok iyisin cnm afiyet olsun
Kalabalik ama hafig menun
Abla menun guzel olmus bence hafifledikce spor yapmak seni daha mutlu ediyo daha kolay yapiyosun herqlde.
Bende dans etmeyi ozledim .
Bi ayaklanayim dokcem kurtlarimi
Ayy seninkide guzel
Ayy seninkide guzel emelimmm
Muhtesem gidiyon kiz
Ben yatistayim bnm acigimi sen kapatmaya caliscan he yuzdeyle sana guveniyorum bak
Afiyet olsun cnm hafif olmus menun
Abla sana yorum yapasim gelmiyo
Gururla ye arada bosver.
Ama 1 dk sen bizim takimdamiydin bi bakayim
Olur tabi bu artı az bile bu durumda.Gunaydin kizlar
Bendende kotu bi bildirim gelsin
Cuma 69.3
Bugun 69.8
+500
Kizlar reglim 2 gun gecikti tik yok hala ya acaba acaba ?
Walla defnecm kacamagn alasini yaptim bu hafta sonu ama sbh da tarti gununu unutup su ictim. Cumaya kdr dkkt edermAmazonlar savaşçıları ezsin....
Yarışma bşladı..
Birgül bizim takımdasın bak kaçamak yapma seni çi çiğ yerim valla.
Hiii! Bittin sen!Walla defnecm kacamagn alasini yaptim bu hafta sonu ama sbh da tarti gununu unutup su ictim. Cumaya kdr dkkt ederm
Insallah cuma yuzunuzu kara cikarmam:)
Kizlar ya bugun esim tahlil sonuclarimi alcak doktora gostercek.hormon testinde hamilelik olsa cikarmi acabaOlur tabi bu artı az bile bu durumda.
Bence çıkar.Kizlar ya bugun esim tahlil sonuclarimi alcak doktora gostercek.hormon testinde hamilelik olsa cikarmi acaba
amin canım işyerinde fenalaştım canım acile gittim iki gündür de evde değildim buralarda paylaşım yapamadım çok şükür şuan iyiyim regl dışında ağrım var çok buna şükür. insanın evladı olmayınca bir yanı eksik hissediyorya öyle zor zamanlarki rabbimden sadece sabır istiyorum dün eşim öyle söyleyince sanki biri köz bastı kalbime...inş bir gün bizlerinde bebeği olucak Allahım bizi darda koymasınn..neyin vardı canım ne rahatsızlığı
Paso disarda gezmelerdeydik cnm saglikli bsey bulamaynca sagliksizlardan az yemeye calstmHiii! Bittin sen!
Kuzum yapma bak bu sayede gaza gel yapma kaçamak falan.
Lütfen tatlım.
bazı değerlerin yüksek çıkar ve doktor anlar canımKizlar ya bugun esim tahlil sonuclarimi alcak doktora gostercek.hormon testinde hamilelik olsa cikarmi acaba
Ama artık dikkat edilen demi?Paso disarda gezmelerdeydik cnm saglikli bsey bulamaynca sagliksizlardan az yemeye calstm
Uf!Günaydınlarrrrr
Defne demekki biz sizin takım kadar olamamışız
Eksileri tebrik ederim, artılar Hadi bakalım durmak yok
Bana gelirsek tahmin ettiğim gibi artıdayım
Ama canım sıkılmadı böyle olacağını biliyordum
Çünkü son 3 haftada menülerim hep az olduğu için metobolizma yavaşlamıştı iyice
Hele geçen hafta çok zorlandım çünkü ne yapsam gitmedi
Cuma cumartesi hem ara öğün hemde miktarlar fazla olunca normal aldığım kaloriden daha fazla almış oldum buda normal olarak artıya sebep oldu. Yoksa cuma Sabah yediğim az waffalden başka kaçamak yok
Dünden beri normal düzene geçince bence daha etkili olacak
Sonuç olarak
Cuma 71.6
Bugün 73
Fark +1.4
Dün +2 yi görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?