💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

eşim sadece yıpratıyor abla

ya öyle zor zamanlarki rabbimden sadece sabır istiyorum dün eşim öyle söyleyince sanki biri köz bastı kalbime...inş bir gün bizlerinde bebeği olucak Allahım bizi darda koymasınn..neyin vardı canım ne rahatsızlığı

Gunaydiiiiinnn.

Mugem.gunaydin.nasilsin :) neredeydin goremedim dun seni?

@nisandeniz gulsah merhaba bende emel 30 yasindayim 14 aylik bir oglum var. Meslektasiz :) hosgeldin.tekrardan

Csnlarrrrrr +500 79.3 ciktim
ayyy sen de mi ödem.hay allah yaaa yoksa vücudumuzun kaçamak mı istiyor DD
yok yok aman şaka.bu hafta d2rin dondurucu taktiğini kullancaz.hep nefsimiz mi nizi kandırcak azcık da biz onu kandıralım.cuma yiriz dwyip deyip yemeyelim D
maşallah ne güzel .seninki kaç yaşındaydı müge.
Kesinlikle katılıyorum.bize olmuyorsa hayırlısı böyledir demek düşer kul olarak.ve dua etmek.

onlar eskidendi beybi
bundan sonra böyle olacak inşallah.
en kötü menumuz böyle olsun
yatmadan 2 milik leaimi de yapmışım.[/QUOTE]
Heyt be kim tutar seni

Amazonlar savaşçıları ezsin....
Yarışma bşladı..

Birgül bizim takımdasın bak kaçamak yapma seni çi çiğ yerim valla.
Walla defnecm kacamagn alasini yaptim bu hafta sonu ama sbh da tarti gununu unutup su ictim. Cumaya kdr dkkt ederm
Insallah cuma yuzunuzu kara cikarmam:)

amin canım işyerinde fenalaştım canım acile gittim iki gündür de evde değildim buralarda paylaşım yapamadım çok şükür şuan iyiyim regl dışında ağrım var çok buna şükür. insanın evladı olmayınca bir yanı eksik hissediyor

Günaydınlarrrrr

Defne demekki biz sizin takım kadar olamamışız

Eksileri tebrik ederim, artılar Hadi bakalım durmak yok

Bana gelirsek tahmin ettiğim gibi artıdayım
Ama canım sıkılmadı böyle olacağını biliyordum
Çünkü son 3 haftada menülerim hep az olduğu için metobolizma yavaşlamıştı iyice
Hele geçen hafta çok zorlandım çünkü ne yapsam gitmedi
Cuma cumartesi hem ara öğün hemde miktarlar fazla olunca normal aldığım kaloriden daha fazla almış oldum buda normal olarak artıya sebep oldu. Yoksa cuma Sabah yediğim az waffalden başka kaçamak yok
Dünden beri normal düzene geçince bence daha etkili olacak

Sonuç olarak
Cuma 71.6
Bugün 73
Fark +1.4

Dün +2 yi görmüştüm

Uf!
Ben dedim ama normal menulerine don deyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…