💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben de akşamları okurum artık. İşte çok yoğunum. TEOG belası da bir yandan Yarın başlayacağım diyete. Tabii diyet insülin direncine göre. Akşam yazarım. İyi geceler

Dıyet demıyoz bız saglıklı beslenıyoruz mesela ben eskıden sebzelerı kızartr yerdım sımdı haşlıyıp yıyorum :))))

Abla bizde kahvaltida yerler kiz tursu kavurmasini .
Bide ekmek bende kahvaltida olur olursa.
Yaninda ekmek olmasi gereken herseyi sabah yerim valla hic affetmem

Bızde derken kız sen nerelıydın :)

Sen ıyılestr yaparız yarıs :)

Abla evde odadan odaya gidiyorum falan hep tek ayak ustunde ziplayarak belkide ondan verdim 200 gr mimi gecen hafta :-( gitti tuh
Öyle daha zorlandığın için belki daha fazla kalori yakıyosundur
Sen evi dolanmaya devam et

Sadece 4 5 tane kuru uzum aldim cok diil dimi

Kurı uzum bende yıyorum ama en fazla 3,5 tane leblebı yıyosunya sarımı beyazmı ? Kuru meyveler yararlı evet ama bır avuc bence cok sayıyla ye bence kayısı ıncır ben 2 kayısı 1 ıncır 3,5 kuru erık bunu gecmez benım cok tatlı geluyor bu kadarı bıle

Diyetisyen kuru kayısı, incir gibi şeylerden beş tane yiyin diyor. Normal meyvede daha az şeker var diyor

Her cuma tartılmamız gerekiyor di mi? Her gün yediklerimizi yazıp fikir alışverişi yapacağız. İlk sayfayı okudum ama başka bir şey var mı?

Evet canım pazartesı ara kontrol ıcın tartılıyız cuma tartı gunu bırbırımızın menusunu yorumluyoruz yanlıs varsa soyluyoruz su spor hepsını yazıyoruz

Diyetisyen kuru kayısı, incir gibi şeylerden beş tane yiyin diyor. Normal meyvede daha az şeker var diyor

Bes tane ıncır yesem tadından bayılrıımo kadar tatlı yıyemıyorum ben kabızlık ıcın tuketıyorum arada bende gıttım devlett hastanesının dıyetısyenıne herkeze agnı lıste 7 dılım ekmek 7 dılım yenırmı ya :) ınsan kendı dıyetısyenı kendı oluyor kısmadan olmuyor benım ıcın mesela kacamakta yapınca affetmıyor benım bunye

İnşallah canım.

Ben bu acidan bakmadim hic belkide ondan hemen patliyolar.belki biz hep konusup paylasabildigimiz icin sansliyiz.
Amada bu onlari asla hakli cikarmaz
Tabi ki hakli değiller. Sadece onlar da sıkıntıda. Eşim bana söylüyor. Sen ablanla arkadaşinla paylaşırsın, ben kimseyle paylaşamiyorum sıkıntımı diyor.

Geçmiş olsun kuşum.

Uzumu seviyorum. Ondan cok tuketiyorum. Leblebi beyaz ile sari karisik ama beyazi seviyorum.

Uzumu seviyorum. Ondan cok tuketiyorum. Leblebi beyaz ile sari karisik ama beyazi seviyorum.
Ben de beyaz leblebiyi çok severim. Ama üzümle ceviz favorimdir, eşime bu ara sakla üzümü elimin altında gezmesin dedim sagolsun o da saklamış

Onların yerine 3 ceviz -10 -12 badem yada fındık yersen hem faydalı yağ almış olursun

Tatlı ihtiyacı içinde sabah kalkınca 1 meyve ----2-3 kuru kaysı -erik -1-2 incir, hurma olabilir
Hepsi birden değil sadece 1 çeşit

cıslara dokunmadığın için tebrikler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…