- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Ben de akşamları okurum artık. İşte çok yoğunum. TEOG belası da bir yandanYarın başlayacağım diyete. Tabii diyet insülin direncine göre. Akşam yazarım. İyi geceler
Abla bizde kahvaltida yerler kiz tursu kavurmasini .
Bide ekmek bende kahvaltida olur olursa.
Yaninda ekmek olmasi gereken herseyi sabah yerim valla hic affetmem
Öyle daha zorlandığın için belki daha fazla kalori yakıyosundurAbla evde odadan odaya gidiyorum falan hep tek ayak ustunde ziplayarak belkide ondan verdim 200 gr mimi gecen hafta :-( gitti tuh
Dıyet demıyoz bız saglıklı beslenıyoruz mesela ben eskıden sebzelerı kızartr yerdım sımdı haşlıyıp yıyorum :))))
Bızde derken kız sen nerelıydın :)
Sen ıyılestr yaparız yarıs :)
Ayak mosmor oluyo abla nedense dizden assagi korkup oturuyom geriÖyle daha zorlandığın için belki daha fazla kalori yakıyosundur
Sen evi dolanmaya devam et
Sadece 4 5 tane kuru uzum aldim cok diil dimiTutarsın canım cuma guzel bır eksı ıstıyosan yaz gelıyor secım senın
Sadece 4 5 tane kuru uzum aldim cok diil dimi
Diyetisyen kuru kayısı, incir gibi şeylerden beş tane yiyin diyor. Normal meyvede daha az şeker var diyorKurı uzum bende yıyorum ama en fazla 3,5 tane leblebı yıyosunya sarımı beyazmı ? Kuru meyveler yararlı evet ama bır avuc bence cok sayıyla ye bence kayısı ıncır ben 2 kayısı 1 ıncır 3,5 kuru erık bunu gecmez benım cok tatlı geluyor bu kadarı bıle
Her cuma tartılmamız gerekiyor di mi? Her gün yediklerimizi yazıp fikir alışverişi yapacağız. İlk sayfayı okudum ama başka bir şey var mı?
Diyetisyen kuru kayısı, incir gibi şeylerden beş tane yiyin diyor. Normal meyvede daha az şeker var diyor
Hoşgeldin canim ben emine 29 yasinda 3 cocuk annesiyim hedefim 65 olmak.Hoş bulduk. Allah bağışlasın ne güzel :) Şu an benim hedefim olan kilodasınız :)
İnşallah canım.Memnun oldum. Ben de Gülşah. Başka pek çok konuya da yazıyorum. Şimdi kilomu yazsam onlar anlamaz ne olduğunu :) :) Ben bebiş sahibi olmak için pek çok yoldan geçtim. Artık sona geldim inşallah diye ümit ediyorum. İnşallah güzel haberleri paylaşırız :)
Tabi ki hakli değiller. Sadece onlar da sıkıntıda. Eşim bana söylüyor. Sen ablanla arkadaşinla paylaşırsın, ben kimseyle paylaşamiyorum sıkıntımı diyor.Ben bu acidan bakmadim hic belkide ondan hemen patliyolar.belki biz hep konusup paylasabildigimiz icin sansliyiz.
Amada bu onlari asla hakli cikarmaz
Geçmiş olsun kuşum.Ben gecenlerde (24 ocak) kıst amelıyatı gecırdım yumurtalıklarımda 10 cmlık kıst varmıs acıl gırdım amelıyata patlama rıskıne karsı..
Bogazımda cıkan bezeyı bıle nasıl buyutuyolar bı bılsen aılem..
Sankı ona baglıymıs gıbı.. Haftaya pazartesı tahlıl ıcın gıdıcem hastaneye o zaman bogazım ıcın de muayene olurm gecmezse.
Atesım yok gercı ama kontrol amaclı ıyı olur..
Sımdı cıkmam lazımmm
Iyı geceler
Uzumu seviyorum. Ondan cok tuketiyorum. Leblebi beyaz ile sari karisik ama beyazi seviyorum.Kurı uzum bende yıyorum ama en fazla 3,5 tane leblebı yıyosunya sarımı beyazmı ? Kuru meyveler yararlı evet ama bır avuc bence cok sayıyla ye bence kayısı ıncır ben 2 kayısı 1 ıncır 3,5 kuru erık bunu gecmez benım cok tatlı geluyor bu kadarı bıle
Ben de beyaz leblebiyi çok severim. Ama üzümle ceviz favorimdir, eşime bu ara sakla üzümü elimin altında gezmesin dedimUzumu seviyorum. Ondan cok tuketiyorum. Leblebi beyaz ile sari karisik ama beyazi seviyorum.
Onların yerine 3 ceviz -10 -12 badem yada fındık yersen hem faydalı yağ almış olursunUzumu seviyorum. Ondan cok tuketiyorum. Leblebi beyaz ile sari karisik ama beyazi seviyorum.
cıslara dokunmadığın için tebrikler kuzumKızlar mesajlarınızı okudum hepp..
Inanılmaz yorgunum sabah 12 gıbı fılan dayımlara gıttım ıkı tane yaramaz bebıs var ınanılmaz yordular benı..
Kucagıma fılan almıyorum ama peslerınden kosusturdum terapı gıbı geldı
Menu yazmasamda olur bugun cıkıcam zaten sımdı
Cıss fılan da yemedım zaten ama bugun bıraz az yedım cıs yememek ıcın
Pek saglıklı bısey yoktu
Borek pogaca fılan vardı ben domates salatalık peynır tercıh ettım
Kahvaltı gıbı oldu o yuzden ogunlerım
Aksam bıraz tavuk cok az pılav yedım salatayla
6da yeme ıslemı bıttı
Suyumu pek ıcemedım 2 bıle olmadı bugun
Bıde yesılcay hıc ıcemedım
Boyle ıstee..
@nisandeniz canım sende hosgeldın bu arada
Feyza bende cok memnun oldum 20 yasındaym
90 kıloları gormuslugm var buraya 78.8le basladım sımdı de 70 kıloyum
Unıversıte okuyorum bende seneye ınsaat muhendısı olucam ınsallah
Benımde ortaokul askım var bızde evlenmeyı dusunuyoruzz..
Okuyunca ımrendm bı an
Sımdı cıkmam lazım..
Opuyorum herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?