💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

geçmiş olsun kuzum

menün dengeli olmuş kuzum

Ayyy cok guzel olmus canan menun dogrumu okuyorum diye gozlerimi sildim

Asya sen biliyon sana okumadan yorum yazmak geliyo hep icimden ama genede bakayim dedim
Bugun belki ciss yiyecegi tutar rezil olurm dedim ama cis yok gene
Cok iyisin cnm afiyet olsun
Kalabalik ama hafig menun

Abla menun guzel olmus bence hafifledikce spor yapmak seni daha mutlu ediyo daha kolay yapiyosun herqlde.
Bende dans etmeyi ozledim .
Bi ayaklanayim dokcem kurtlarimi

Ayy seninkide guzel
Ayy seninkide guzel emelimmm
Muhtesem gidiyon kiz
Ben yatistayim bnm acigimi sen kapatmaya caliscan he yuzdeyle sana guveniyorum bak

Afiyet olsun cnm hafif olmus menun

Abla sana yorum yapasim gelmiyo
Gururla ye arada bosver.
Ama 1 dk sen bizim takimdamiydin bi bakayim [/QUOTE]

onlar eskidendi beybi
bundan sonra böyle olacak inşallah.
en kötü menumuz böyle olsun
yatmadan 2 milik leaimi de yapmışım.

ok ablam
sağol emelim.ilk günğ atlattık evelallah.senin menü de güzel:)))
Canannnnn gelirim.kizzzzz :) aydini seviyorum.
geeeeel.çok sevinirim görüşelim.
Ne mutlu sana.
Bende bazen kizmalarima ragmen cok seviyorum esimi o evde olmayinca hep huzursuz oluyorum disari gitmeyi cok sever hasbam
Gecen kuzenim 9 yil oldu ne askmis seninkide hala bitmedi dedi sasirdim bende
evet yaa ben de çok kızarım o varken tv kanalı kavgası ederim hep.o yokken tv izlemem doğru düzgün

Merhaba ben müge ünv mezunu bir ev hanimiyim 30 yaşındayım 3 yasında bir oğlum var oğluma 93 le hamile kaldm 85 le eblenmistim 100 le doğuma gittim işte şimdi 2. Yı dusunuyoruz istiyoruz bbakalim ne zaman Rabbim nasib ederse İstanbul da yasiyorum ailem İzmirde[/QUOTE]

Olur verirsin skma canini
Emelcim dün eşim evdeydi biz pazarları ckioduk normalde ama dün ckmadk ev keyfi yaptik aksamadan arkadaşları çaya çağırdı sohbet muhabbet tel i elima pek alması iyiyim şekerim sen nasılsın?
Bugünde gorumcemin oğlumun cemiyeti var 5 yasında kur ana geçti kreste kutlama yapicaz birşeyler hazırladık goturucez bakalım benim oglan napcak.çok merak ediyor um
Gunaydiiiiinnn.

Mugem.gunaydin.nasilsin :) neredeydin goremedim dun seni?

@nisandeniz gulsah merhaba bende emel 30 yasindayim 14 aylik bir oglum var. Meslektasiz :) hosgeldin.tekrardan

Csnlarrrrrr +500 79.3 ciktim

Ctesi halama aradım da kuzen hamileymis daha 1.5 yasında oğlu var kaza olmuş kuzen 33 yasında eside halam bana dio biz senden beklioduk Gülşah hamile kalmış falan eşim e dio daha çok beklerler o çok umutsuz bi 2. Çocuk almicakmis gibi dusunu hipertiroidi varya neyse yanı demek iki çocuk işte elimizde diil istemez sin geliverir istersin zamanını bekler biz bilemeyiz

Hiç bir insan iradesi allah in takdirinden daha ustun olamaz

kızlar bende sizinle aynı sorunları yaşıyorum ve doktora başladım. doktora gittiğimi de kimseye söylemedim. Asya eşin bi anda patlamış aynı sorunu bi ara bizde yaşamıştık çok kötü oldum Rabbim inşallah sana, Sihirli elma , bana daha da isteyen herkese nasip etsin. cumadan beri bu forma giremedim rahatsızlık falan geçirdim çünkü

Rabbim inşallah size de nasip etsin bebek bize de isteyen herkese de

Günaydın kızlar.

3 lt için zorlayacam ablacım.
Ah ablam ya bu metformin içerikli ilaçlar mahvediyor beni
Öncekinde neredeyse kutu bitti ama benim mide her gün alt üsttü ve alışmadı.
Mecburen bıraktım.
Bakalım bu ne olacak.
Kan şekerim düşük olduğu halde neden antidiyavetik ilaç kullanmam gerektiğine anlam veremiyorum.
Şekeri daha da düşürüyor ve ben tatlılara saldırmaya başlıyorum bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…