- 5 Mayıs 2013
- 33.884
- 41.477
- 798
Cnm acabam yok ama nebilim iste .
Gecen soylemistkm acayip sutum akiyo ilk defa basima geldi diye.
Kizlar bu hormona baktiran varmi daha once esim aradi tahlillerimi gostermis 8.5 falan olmasi gereken bu hormon 193 cikmis .
Cok yuksek demis.
Beyin cerrahina gorunun demis enteresan
Aman defnecim. Tam gaz spor, kaçamaksız menü sonuçta zafer bizimdirBu arada cuma 70
Bugün 70
O kadar artı kadi kızinda da olur takma kafana.Günaydın kızlar
malesef tartıda eksi çıkacağıma artı çıktım
cuma 65.00
bugün 65.1
Rakip kaptan, yine iyisinGünaydın)))
Cuma 62,800
Bugun 62,700
-100
Kuşm sana güveniyorum. Sen azmedersen yaparsın.Walla defnecm kacamagn alasini yaptim bu hafta sonu ama sbh da tarti gununu unutup su ictim. Cumaya kdr dkkt ederm
Insallah cuma yuzunuzu kara cikarmam:)
Amaaannn amann yarıs bir tarafa kimsenin kilo almasini istemiyorum.Günaydınlarrrrr
Defne demekki biz sizin takım kadar olamamışız
Eksileri tebrik ederim, artılar Hadi bakalım durmak yok
Bana gelirsek tahmin ettiğim gibi artıdayım
Ama canım sıkılmadı böyle olacağını biliyordum
Çünkü son 3 haftada menülerim hep az olduğu için metobolizma yavaşlamıştı iyice
Hele geçen hafta çok zorlandım çünkü ne yapsam gitmedi
Cuma cumartesi hem ara öğün hemde miktarlar fazla olunca normal aldığım kaloriden daha fazla almış oldum buda normal olarak artıya sebep oldu. Yoksa cuma Sabah yediğim az waffalden başka kaçamak yok
Dünden beri normal düzene geçince bence daha etkili olacak
Sonuç olarak
Cuma 71.6
Bugün 73
Fark +1.4
Dün +2 yi görmüştüm
Amazonlar bizi ezcekmisyaben size guveniyorum arti olmayalimda arti olmamak elimizde eksi olmak sans isi yolun sonuna yaklastikya yavasliyor annem bile bana yeme bak alirsin demeye basladi artik herkez alisti yeni halime
Onlar rüyalarında belki görürler cnmAmazonlar bizi ezcekmisyaben size guveniyorum arti olmayalimda arti olmamak elimizde eksi olmak sans isi yolun sonuna yaklastikya yavasliyor annem bile bana yeme bak alirsin demeye basladi artik herkez alisti yeni halime
Çok üzüldüm cokkkk.çok ağladım
Asya senin eşin çok dengesiz, ağzının ayarı yok.
Çocukla pikniğin ne ilgisi var Allah için.
Ana, niye bu kadar yuksekki?Cnm acabam yok ama nebilim iste .
Gecen soylemistkm acayip sutum akiyo ilk defa basima geldi diye.
Kizlar bu hormona baktiran varmi daha once esim aradi tahlillerimi gostermis 8.5 falan olmasi gereken bu hormon 193 cikmis .
Cok yuksek demis.
Beyin cerrahina gorunun demis enteresan
Neden sen hep detoks yapiyormussun gibi hatırlıyorum.Tatlım 2 haftadır normal menü yaptım ama az yedim
Hiii ne ayıp!Amazonlar bizi ezcekmisyaben size guveniyorum arti olmayalimda arti olmamak elimizde eksi olmak sans isi yolun sonuna yaklastikya yavasliyor annem bile bana yeme bak alirsin demeye basladi artik herkez alisti yeni halime
Hiç heveslenme cnm boş hayaller kurmayınAmaaannn amann yarıs bir tarafa kimsenin kilo almasini istemiyorum.
Ama sonuçta biz kazanıcaz
Yok ablacım biz okuyup üfleyerek bile kazanirız. Sen merak etme. Olmazsa perşembe günü gece dua için namaza kalkarız. Ama ne yapıp edip kazanıcazzzOnlar rüyalarında belki görürler cnm
O da zor ama
Bak bak bak!Onlar rüyalarında belki görürler cnm
O da zor ama
Hah konuş kaptan ya!Yok ablacım biz okuyup üfleyerek bile kazanirız. Sen merak etme. Olmazsa perşembe günü gece dua için namaza kalkarız. Ama ne yapıp edip kazanıcazzz
3 hafta önce 1 hafta 5 de 5 yaptımya herkesin beynine işledi heraldeAna, niye bu kadar yuksekki?
Neden sen hep detoks yapiyormussun gibi hatırlıyorum.
Bunadimmi ne
Hiii ne ayıp!
Hiç ablayla dalga gecilirmi?
Gorursun sen!
İdare et bacım unuttum çaktırma.3 hafta önce 1 hafta 5 de 5 yaptımya herkesin beynine işledi heralde
Tek perşembe leri yapıyom
Onada mecbur oldum çünkü ne yapsam artıdaydım
Aman defnecim. Tam gaz spor, kaçamaksız menü sonuçta zafer bizimdir
O kadar artı kadi kızinda da olur takma kafana.
Rakip kaptan, yine iyisin
Kuşm sana güveniyorum. Sen azmedersen yaparsın.
Amaaannn amann yarıs bir tarafa kimsenin kilo almasini istemiyorum.
Ama sonuçta biz kazanıcaz inşallah
üzülme kız. Bir hafta biz kazanırsak diğer hafta size kazandirırız.
Ana, niye bu kadar yuksekki?
Neden sen hep detoks yapiyormussun gibi hatırlıyorum.
Bunadimmi ne
Hiii ne ayıp!
Hiç ablayla dalga gecilirmi?
Gorursun sen!
Yok ablacım biz okuyup üfleyerek bile kazanirız. Sen merak etme. Olmazsa perşembe günü gece dua için namaza kalkarız. Ama ne yapıp edip kazanıcazzz
Balacım sen herhalinle güzelsin. Boşver kiloyu felan gel ben sana waflle ısmarlayayim. Yeter kilo verdin.3 hafta önce 1 hafta 5 de 5 yaptımya herkesin beynine işledi heralde
Tek perşembe leri yapıyom
Onada mecbur oldum çünkü ne yapsam artıdaydım
Okumak yetmez, teheccüt namazina kalkacaz biz.Ben uzulmuyorum cuma nasilsa biz kazanicaz))
Sen dedin ezicez diye :)))
Hergun okuyorum ben ozaman bizin garanti
Sen hiç uzulme bizde birincilik..Okumak yetmez, teheccüt namazina kalkacaz biz.
Tatlım isterseniz hatim indirinYok ablacım biz okuyup üfleyerek bile kazanirız. Sen merak etme. Olmazsa perşembe günü gece dua için namaza kalkarız. Ama ne yapıp edip kazanıcazzz
Bende safım yaBalacım sen herhalinle güzelsin. Boşver kiloyu felan gel ben sana waflle ısmarlayayim. Yeter kilo verdin.
Okumak yetmez, teheccüt namazina kalkacaz biz.
Sen hiç uzulme bizde birincilik..
kıyamam sana yaa kafasının duvarlara vursun o eşinÇok üzüldüm cokkkk.çok ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?