- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Bende safım ya
Hemen kanacaktım sana
Evet güzelim ama daha güzel olacam
Buna yok demeyiz cnmIsmarlasın abla cuma kutlama yapıcanya waffılla yaparsın
Tabiki tatlım can sıkıntısını geçirmenin tek yolu bol bol tatlı yiyip mutluluk hormonu salgılamakAmazonlar ekibi.
Boyle sıkıntiya düserseniz moralinjz bozulursa tek çare buzdolabi tamammi canlarim hemen mutfaga kosun atistirin gecer
Aynen. Gulmekten yağlar ericek.Anaaam bu gazla insan bir haftada 5 kilo verir be
Amazonlar ekibi.
Boyle sıkıntiya düserseniz moralinjz bozulursa tek çare buzdolabi tamammi canlarim hemen mutfaga kosun atistirin gecer
Hıı ruyanizda görseniz hayra yormayin ama siz isterseniz yiyin tabii.Tabiki tatlım can sıkıntısını geçirmenin tek yolu bol bol tatlı yiyip mutluluk hormonu salgılamak
Bizim canımız sıkkın olmadığı için buna gerek yok
BencedeAynen. Gulmekten yağlar ericek.
Aaaa ben sabah 1 saat sporumu yaptım. Ablacim sen geç kalmişsin.Şimdi T.kahvemi içip sporun ilk etabını yapıcam
Ohhh yansın kaloriler gelsin eksiler
Canım buzdolabini dahi bosalttim. Rahat rahat aciyorum dolabin kapağinı. Sen de biraz ac bak dolabina ne var ne yok. Aaaaa olmaz ki bu kadar dolabi boşlamak.. moral tavan bizdeAmazonlar ekibi.
Bende greyfut sıktım suyunu ıxıyım egzersız yapıyım :)Şimdi T.kahvemi içip sporun ilk etabını yapıcam
Amazonlar ekibi.
Buna yok demeyiz cnm
Cuma hep birlikte bi parti yaparız
Şekerim önemli olan yapmakAaaa ben sabah 1 saat sporumu yaptım. Ablacim sen geç kalmişsin.
:)) süpersin ya.. bu yorgunlukla beni güldürdü ya Allahta seni güldürsün.Amazonlar ekibi.
afiyet olsun gitsin yağlar inşallah :)Şimdi T.kahvemi içip sporun ilk etabını yapıcam
Aminnnn cnm sen yemeyi unutma genede:)) süpersin ya.. bu yorgunlukla beni güldürdü ya Allahta seni güldürsün.
akşamı mı bekliceksin yemek için gülümSelam canlar.Okuldan yeni geldim.Yemeğim pişiyor çok açım çok :)
Şimdi banttayım şeker böyle zor oluyorafiyet olsun gitsin yağlar inşallah :)
benim bi grubum yok şimdi ortaya paylaşıp durayım mı
yoksa cuma tekrar grup yaparsanız ona mı dahil olayım ?
bi de ben evde bilgisayarı çok açamıyorum da telefondan kullanmak için play storedan program falan mı indirmek gerekiyor ? çok bunalttım bissürü soru ile kusura bakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?