💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Amazonlar ekibi.
Boyle sıkıntiya düserseniz moralinjz bozulursa tek çare buzdolabi tamammi canlarim hemen mutfaga kosun atistirin gecer
Tabiki tatlım can sıkıntısını geçirmenin tek yolu bol bol tatlı yiyip mutluluk hormonu salgılamak

Bizim canımız sıkkın olmadığı için buna gerek yok

Amazonlar ekibi.
Boyle sıkıntiya düserseniz moralinjz bozulursa tek çare buzdolabi tamammi canlarim hemen mutfaga kosun atistirin gecer

Tabiki tatlım can sıkıntısını geçirmenin tek yolu bol bol tatlı yiyip mutluluk hormonu salgılamak

Bizim canımız sıkkın olmadığı için buna gerek yok
Hıı ruyanizda görseniz hayra yormayin ama siz isterseniz yiyin tabii.

Amazonlar ekibi.
Canım buzdolabini dahi bosalttim. Rahat rahat aciyorum dolabin kapağinı. Sen de biraz ac bak dolabina ne var ne yok. Aaaaa olmaz ki bu kadar dolabi boşlamak.. moral tavan bizde

Şimdi T.kahvemi içip sporun ilk etabını yapıcam

Ohhh yansın kaloriler gelsin eksiler
Bende greyfut sıktım suyunu ıxıyım egzersız yapıyım :)

Amazonlar ekibi.

Tatlı sıparıs verın yanı yesıl cay ıcın bıse olmaz

Buna yok demeyiz cnm
Cuma hep birlikte bi parti yaparız

Valla guzel fıkır

Şimdi T.kahvemi içip sporun ilk etabını yapıcam

Ohhh yansın kaloriler gelsin eksiler
afiyet olsun gitsin yağlar inşallah :)
benim bi grubum yok şimdi ortaya paylaşıp durayım mı
yoksa cuma tekrar grup yaparsanız ona mı dahil olayım ?
bi de ben evde bilgisayarı çok açamıyorum da telefondan kullanmak için play storedan program falan mı indirmek gerekiyor ? çok bunalttım bissürü soru ile kusura bakmayın :)

Şimdi banttayım şeker böyle zor oluyor
Yoksa düşecem
Sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…