💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok canım, Kahvaltım sabah 7 de yapıyorum.Dayanamam akşama kadar.Şimdi yiyorum.Bu 2.yani son öğünüm oluyor.Sonrada bol su içiyorum ortalama 2.5 lt.,yeşil çay vs.günü kapıyorum. :)
nasıl uyicaksın peki ya çok acıkırsın sonra

Ğ

Ben dırek googledan gırıyorum bıraz reklamlardan fenalık gelıyor ama ıdare edıyorum :)))

Gunaydin kizlar
Bendende kotu bi bildirim gelsin
Cuma 69.3
Bugun 69.8
+500
Kizlar reglim 2 gun gecikti tik yok hala ya acaba acaba ?
özlem zaten prolaktin yüksek.hamiş olabi
ir misin
Geçmiş olsun canım yaa .nedir bayılmanın sebebi

Var var savaşcılar kazanacak al benden - 300 kazanacagiz :)))))
süper.
Amazonlar ekibi.
Boyle sıkıntiya düserseniz moralinjz bozulursa tek çare buzdolabi tamammi canlarim hemen mutfaga kosun atistirin gecer

Tabiki tatlım can sıkıntısını geçirmenin tek yolu bol bol tatlı yiyip mutluluk hormonu salgılamak

Bizim canımız sıkkın olmadığı için buna gerek yok

Aynen. Gulmekten yağlar ericek.

Yok canım, Kahvaltım sabah 7 de yapıyorum.Dayanamam akşama kadar.Şimdi yiyorum.Bu 2.yani son öğünüm oluyor.Sonrada bol su içiyorum ortalama 2.5 lt.,yeşil çay vs.günü kapıyorum. :)
Bravo takımdaşım tahriklere uyma
çok sağolun tansiyon düşüklüğü ya bi de vertigo olabilir dedi
Çok geçmiş olsun canım.
An itibariyle regl oldum dahada hamis olma sansim varmidir yahu
Sanmam bence kullandığın ilaçların yan etkisi o yüksek hormon.

Tatlım geçen cuma tarıldıysan bi gruba girebilirsin yoksa bu cuma girersin çünkü 1 haftalık farkı hesap edecez

Bana hep mesaj geliyor bende ordan açıyorum sayfayı

Çok erken yiyosun be güzelim
Ben uzun süre az yiyince hiç veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…