akşamı mı bekliceksin yemek için gülüm
nasıl uyicaksın peki ya çok acıkırsın sonraYok canım, Kahvaltım sabah 7 de yapıyorum.Dayanamam akşama kadar.Şimdi yiyorum.Bu 2.yani son öğünüm oluyor.Sonrada bol su içiyorum ortalama 2.5 lt.,yeşil çay vs.günü kapıyorum. :)
afiyet olsun gitsin yağlar inşallah :)
benim bi grubum yok şimdi ortaya paylaşıp durayım mı
yoksa cuma tekrar grup yaparsanız ona mı dahil olayım ?
bi de ben evde bilgisayarı çok açamıyorum da telefondan kullanmak için play storedan program falan mı indirmek gerekiyor ? çok bunalttım bissürü soru ile kusura bakmayın :)
Kolay gelsin şeker :)Şimdi banttayım şeker böyle zor oluyor
Yoksa düşecem
Sonra yazarım
özlem zaten prolaktin yüksek.hamiş olabiGunaydin kizlar
Bendende kotu bi bildirim gelsin
Cuma 69.3
Bugun 69.8
+500
Kizlar reglim 2 gun gecikti tik yok hala ya acaba acaba ?
Geçmiş olsun canım yaa .nedir bayılmanın sebebiamin canım işyerinde fenalaştım canım acile gittim iki gündür de evde değildim buralarda paylaşım yapamadım çok şükür şuan iyiyim regl dışında ağrım var çok buna şükür. insanın evladı olmayınca bir yanı eksik hissediyor
çok sağolun tansiyon düşüklüğü ya bi de vertigo olabilir dediözlem zaten prolaktin yüksek.hamiş olabi
ir misin
Geçmiş olsun canım yaa .nedir bayılmanın sebebi
süper.Var var savaşcılar kazanacak al benden - 300 kazanacagiz :)))))
Amazonlar ekibi.
Boyle sıkıntiya düserseniz moralinjz bozulursa tek çare buzdolabi tamammi canlarim hemen mutfaga kosun atistirin gecer
Tabiki tatlım can sıkıntısını geçirmenin tek yolu bol bol tatlı yiyip mutluluk hormonu salgılamak
Bizim canımız sıkkın olmadığı için buna gerek yok
Aynen. Gulmekten yağlar ericek.
Canım göbüşümü az yemeye alıştırdım.Uzun süredir böyle :)nasıl uyicaksın peki ya çok acıkırsın sonra
Canım göbüşümü az yemeye alıştırdım.Uzun süredir böyle :)
Çok üzüldüm cokkkk.çok ağladım
Bravo takımdaşım tahriklere uymaYok canım, Kahvaltım sabah 7 de yapıyorum.Dayanamam akşama kadar.Şimdi yiyorum.Bu 2.yani son öğünüm oluyor.Sonrada bol su içiyorum ortalama 2.5 lt.,yeşil çay vs.günü kapıyorum. :)
Çok geçmiş olsun canım.çok sağolun tansiyon düşüklüğü ya bi de vertigo olabilir dedi
Sanmam bence kullandığın ilaçların yan etkisi o yüksek hormon.An itibariyle regl oldumdahada hamis olma sansim varmidir yahu
Sordum kiz 2 dogum doktoeuda o ilaclar yapmaz dediBravo takımdaşım tahriklere uyma
Çok geçmiş olsun canım.
Sanmam bence kullandığın ilaçların yan etkisi o yüksek hormon.
teşekkkür ederimBravo takımdaşım tahriklere uyma
Çok geçmiş olsun canım.
Sanmam bence kullandığın ilaçların yan etkisi o yüksek hormon.
Allah allah kız bi baktır pek normal değil.Sordum kiz 2 dogum doktoeuda o ilaclar yapmaz dedi
Yarin fizige gitcem ya orda bos olursa gitcem beyin cerrahinaAllah allah kız bi baktır pek normal değil.
En iyisi canım en azından bilirsin ne olduğunu..Yarin fizige gitcem ya orda bos olursa gitcem beyin cerrahina
Tatlım geçen cuma tarıldıysan bi gruba girebilirsin yoksa bu cuma girersin çünkü 1 haftalık farkı hesap edecezafiyet olsun gitsin yağlar inşallah :)
benim bi grubum yok şimdi ortaya paylaşıp durayım mı
yoksa cuma tekrar grup yaparsanız ona mı dahil olayım ?
bi de ben evde bilgisayarı çok açamıyorum da telefondan kullanmak için play storedan program falan mı indirmek gerekiyor ? çok bunalttım bissürü soru ile kusura bakmayın :)
Çok erken yiyosun be güzelimYok canım, Kahvaltım sabah 7 de yapıyorum.Dayanamam akşama kadar.Şimdi yiyorum.Bu 2.yani son öğünüm oluyor.Sonrada bol su içiyorum ortalama 2.5 lt.,yeşil çay vs.günü kapıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?