Sağol tatlım.Naber cananim?
Oooooo defne -600 haaaa himmmm seni seni :) valla sevindim aarkadasim kendim.vermis gibi :)
Zuhal.abla nasilsin?
Yok hasta degilim. Kafami yastiktan kaldiramıyorum.Ay niye?
Hasta falan olma sakın.
Bazen uyurken suratima pat diye bi El geliyorAblam valla dün ben de aynısını dedim eşime.
Sen hamile insana çocuğunu düşürtürsün dedim.
Nasıl bir uyuma şeklidir yahu?
Ay bu dert sende de mi var
Kundaklayalım en kesin çözüm
Rayhan su guzel gozleri bide biz gorsekk
Allah allah ilginç.Yok hasta degilim. Kafami yastiktan kaldiramıyorum.
Bazen uyurken suratima pat diye bi El geliyor
Nevrim dönüyor
Kız bunlar gündüz yapamadıklarını çaktırmadan gecemi yapıyolar yoksa
Sağol bitanem Çok iyiyimNaber cananim?
Oooooo defne -600 haaaa himmmm seni seni :) valla sevindim aarkadasim kendim.vermis gibi :)
Zuhal.abla nasilsin?
Kalkip biraz süt içeyim.Havadandir kesin.gecis donemi ya ondan canimm nurcum.kalkki daha kotulesme
Güzelce kahvaltını yap cnm Çık biraz temiz hava al iyi gelirYok hasta degilim. Kafami yastiktan kaldiramıyorum.
Çok güzel cnmAblacim pazartesi 79.3 du bugun 78.6 -700 ama cumaya gore-200
Biliyisun hafta sonu +1.5 kg dim
Ye ablacim. Karnini doyur. Hamur ye, reçel ye, pasta ye, borek ye.. afiyet olsun kuşum.Valla ben acıktım ama birazdan sohbete gidecem kahvaltı yı orda yapıyoruz
Öğlen görüşürüz fıstıklar
Anaaa ne oldu kız hani yatıyodun sen niye canlandın birdenAMAZONLAR ım aman dikkat edin, her güzel şeyi yemesekte olur. Bol su, iyi spor zafer bizimdir.canlanalim biraz..
Abla seni okuyunca canlandım. Spor yapasım var.Anaaa ne oldu kız hani yatıyodun sen niye canlandın birden
Tabi tatlım yerim bol bolYe ablacim. Karnini doyur. Hamur ye, reçel ye, pasta ye, borek ye.. afiyet olsun kuşum.
Yok yok tatlım Ben sana demedimAbla seni okuyunca canlandım. Spor yapasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?