Yeşil büyük maydonoz gibi oluyor cnmKereviz sapı
Kereviz sapının yaklaşık olarak %75 su, kalan %25'i ise lif ve posa içerir. Su deposu bu lezzetli yiyeceği tükettiğinizde, çok az kalori almış olursunuz, üstelik oldukça sağlıklı bir atıştırmalıktır.
Bir porsiyon kereviz sapı tükettiğinizde, bu sebzenin içeriğindeki kaloriden daha fazlasını yakmış olursunuz. İçerdiği lif oranı ile tok kalmayı sağlayan kereviz sapı, açlık krizlerini bastırmada birebirdir.
C, A ve K vitamini yönünden de zengin bir sebze çeşidi olan kereviz sapı, antioksidan yüklüdür ve yaşlanmayı da geciktirir. Kereviz sapını salatalarınıza ekleyerek tüketebilirsiniz. Dilerseniz baharatlarla tatlandırarak sağlıklı bir atıştırmalık yapabilirsiniz.
Alıntıdır...
Kızlar bu kereviz sapı ne ola nerde buluna ki?
Kerevizi alıp sapını mı yicez yoksa bu sap ayrı mı satılıyor
Aman kuzum yaklaşma kardeşineSelam kızlar nasılsınız kardesım grıp olmus kotu benım zaten hafıf burnum akıyor gıbıydı sımdı kesın bulastırcak bızesankı kışın yeteri kadar hastalanmamısız gıbı
Yeşil büyük maydonoz gibi oluyor cnm
Faydası iyiymişte kokusuyla tadı olmasa
Çok keskin
Sapının kokusu kökünden daha keskinAaa öyle görmedim sanki hiç.
Gördüysem de hatırlamıyorum yani.
Tadını bilmiyorum ama kerevizin kokusu bana rahatsız edici gelmiyor.
Aman kuzum yaklaşma kardeşine
Evide sık sık havalandır
Şimdi hiç hastalık sırası değil kilo verecez
Aaa öyle görmedim sanki hiç.
Gördüysem de hatırlamıyorum yani.
Tadını bilmiyorum ama kerevizin kokusu bana rahatsız edici gelmiyor.
Sapının kokusu kökünden daha keskin
En azından benim için öyle
Ama çok faydalı o başka bişey
Bende sebze çorbası yaptım aklıma gelseydi ondanda alırdım
Sapını koyunca corbaya portakal koyunca ıcılıyor ben bır dıyetısyenın corbalarını yapıyordum bır ara ıcılebılınır duzgun saplı kerevıs bulmakta bıraz zor
Ay evet ya sebze çorbalarına çok yakışıyor kereviz.
Ben de bir baharat çeşnisi kullanıyordum bol kerevizli.
Çok yakıştırıyordum çorbalara.
Kız ben kerevizi salataya bile rendeliyordum çorbada yiyebilirim sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sapladı varya uzun yesıl ınları corbaya koyunca cok yararlıymıs bıraz tadı baskın demekkı portakal koyuluyordu tarıfte
Bazen uyurken suratima pat diye bi El geliyor
Nevrim dönüyor
Kız bunlar gündüz yapamadıklarını çaktırmadan gecemi yapıyolar yoksa
ben de merak eettiettim reyhan bemi de izler misin.yoksa b6 profildeki sen misinKizzzz reyhannn o nasil bir renktir masallahhhhhhhmasallahhhhhhh nazar olmasin :)
ayy çok güldüm kız burada yer gök kereviz.uzun uzun sapları oluyorama saplar kafası kadar dayanıklı değil tabi uzun yolda pek dayanmaz o yuzeen olacak uzuk ywrlere gidetken tek kafası kalıyor elde.benim bildiğim böyle sebzelerin asıl kök kısmı faydalıdır ama yazıda sapı üzerinde durmuşlar hayretKereviz sapı
Kereviz sapının yaklaşık olarak %75 su, kalan %25'i ise lif ve posa içerir. Su deposu bu lezzetli yiyeceği tükettiğinizde, çok az kalori almış olursunuz, üstelik oldukça sağlıklı bir atıştırmalıktır.
Bir porsiyon kereviz sapı tükettiğinizde, bu sebzenin içeriğindeki kaloriden daha fazlasını yakmış olursunuz. İçerdiği lif oranı ile tok kalmayı sağlayan kereviz sapı, açlık krizlerini bastırmada birebirdir.
C, A ve K vitamini yönünden de zengin bir sebze çeşidi olan kereviz sapı, antioksidan yüklüdür ve yaşlanmayı da geciktirir. Kereviz sapını salatalarınıza ekleyerek tüketebilirsiniz. Dilerseniz baharatlarla tatlandırarak sağlıklı bir atıştırmalık yapabilirsiniz.
Alıntıdır...
Kızlar bu kereviz sapı ne ola nerde buluna ki?
Kerevizi alıp sapını mı yicez yoksa bu sap ayrı mı satılıyor
aah o yaprakların kpkusu pazardan alıo eve götürürken öyle nir güze6l geliyor k bana.eve gidiyim hemen şunu pişireyim diyorum.nasıl sevilmez abla.o yemeğe kpnmayan yapraklarını ayrıca kavururlar bizde.çok güzel olurYeşil büyük maydonoz gibi oluyor cnm
Faydası iyiymişte kokusuyla tadı olmasa
Çok keskin
ayy çok güldüm kız burada yer gök kereviz.uzun uzun sapları oluyorama saplar kafası kadar dayanıklı değil tabi uzun yolda pek dayanmaz o yuzeen olacak uzuk ywrlere gidetken tek kafası kalıyor elde.benim bildiğim böyle sebzelerin asıl kök kısmı faydalıdır ama yazıda sapı üzerinde durmuşlar hayret
Yatak odana yazi as kasksiz girilmez diye.Ahahah ablam sesli güldüm ya aynı beni tarif ettin
Ben eğer uyanıksam eşim her kıpırdadığında elimle yüzümü koruyorum
Valla doğru dedin olabilir bak
Devam emelim devamAblacim pazartesi 79.3 du bugun 78.6 -700 ama cumaya gore-200
Biliyisun hafta sonu +1.5 kg dim
Bende kökünü koydum o vardı evdeOlabilir kuzum.
Cuma günü pazara gidicem.
Bulursam alayım ben de.
aaa onu hiç görmedim canımKız kereviz her yerde oluyor tabi ki biliyorum.
Sapı ayrı olarak demet gibi satılıyormuş.
O şekilde hiç görmedim.
Ben öyle keskin tadları hiç sevmem cnmaah o yaprakların kpkusu pazardan alıo eve götürürken öyle nir güze6l geliyor k bana.eve gidiyim hemen şunu pişireyim diyorum.nasıl sevilmez abla.o yemeğe kpnmayan yapraklarını ayrıca kavururlar bizde.çok güz
Yatak odana yazi as kasksiz girilmez diye.
yatagada sari cizgi cek sari alani gecmek tehlikelidor diyeAy ne guldum ya
Bende kökünü koydum o vardı evde
O okadar kokmuyor
aaa onu hiç görmedim canım
Oooo artıran yokmuDevam emelim devam
Bende bugun -1 le uyandim
Psikolojik baski yapalim sunlara moralleri bozulsun .
Bol bol yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?