💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hepsi çok güzel kaptancım

Bugün fazla spor yapamadım bacaklarım o kadar yorgunduki gitmedi

8.30 __3 hurma

10.30 __1 yumurta, brokoli havuç salatası, salata, peynir, 1 tb sandwıch ekmeğinin dışı

13.30__3-4 kş fırında pırasa yoğurt

17.30 __2 tb sebze çorbası (pırasa brokoli kereviz maydanoz biber kabak yağsız unsuz)

Su 2.5 lt olur

Spor 30 dk bantta yürüyüş
200 ipsiz ip atlama

Fırında pırasa _pırasalar doğranıp kendi suyuyla kavrulur
3 yumurta 1 bar süt 2kş yulaf kepeği 2 kş yulaf ezmesi beyaz peynir tuz baharatlar istenşrse yeşillik az 1/2kabartma tozu karıştırılır
Pırasalar karışıma ilave edilip fırın kabına konur pişirilir
Tavsiye ederim börek gibi oluyor

Bence spor guzel ben baya araştırdım en az 30 dken fazla 60 dk kardıo onerılıyor
Menude guzel yedım cıkıyım bır 15,20 dk daha yuruyum amazonlar sevmıs bızım spor yapmamuzı

Sen ekmeği bıraktınmı cnm
Menüde güzel
Kısır olmasa daha güzel olacakmış[/QUOTE]

Abla 1 lokmayi mincik mincik atiyom agzima arada yumurtanin yaninda ama genelde yemiyorum zaten sadece kahvaltida yerdim simdi hep biraktim cok nadir yiyorum disari girmeyince kendim3 ekmek almadim hic

Sen ekmeği bıraktınmı cnm
Menüde güzel
Kısır olmasa daha güzel olacakmış

Abla 1 lokmayi mincik mincik atiyom agzima arada yumurtanin yaninda ama genelde yemiyorum zaten sadece kahvaltida yerdim simdi hep biraktim cok nadir yiyorum disari girmeyince kendim3 ekmek almadim hic[/QUOTE]
Mefkurem

Yaziyim bende menumu
8:30 2 haşlanmıs yumurta
Peynir
4 zeytin
1 dlm ekmek

12:00 yoğurt
Biraz kuru barbunya

15:00 1 avuç leplebi

18:00 mantar yemeği
Yoğurt

Su 2 yapmaya calisicam

Sabah
1 h.yumurta
1 kasik pekmez
Peynir
Yesil sogan

Ögle
Tavuk corbasi

Aksam 4 kasik turlu
2 kasik kisirla 1 yaprak kivircik
Su 1
Spor kostum da kostum rüyamda

wawwwmenü süperrrrr

Tskler asyam. Sen.ne yedin canisi?
yağsız tuzsuz mısır patlattım gülüm yarın spor yaparım.canım çok sıkkın kendimden bezmiş haldeyim.eskiden olsa poşetle çikolata yerdim şimdi en azından en az hasarla atlatmaya çalışıyorum

Sabah
1 h.yumurta
1 kasik pekmez
Peynir
Yesil sogan

Ögle
Tavuk corbasi

Aksam 4 kasik turlu
2 kasik kisirla 1 yaprak kivircik
Su 1
Spor kostum da kostum rüyamda
Su çok az kuşum.

Menun, spor, su güzel canım.

Menün güzel ablacım ama tarifi de begendim..

Bence spor guzel ben baya araştırdım en az 30 dken fazla 60 dk kardıo onerılıyor
Menude guzel yedım cıkıyım bır 15,20 dk daha yuruyum amazonlar sevmıs bızım spor yapmamuzı
Hahahaaa ben de az önce eşimle 1 saat daha yürüdüm geldim.. bugün 2 saat yürümüs oldum

eşim geç geliyor bugün açlık var bende neden bilmemaklıma kötü şeyler geliyorr
Aman dikkat canim. Patlamış mısırla kalsın devami olmasın inşallah..

Canım menü güzel de süt hakkı yememişsin. Onu da ye. Süt hakkı ye kız kalk sütün azalır, birşeyler ye hiç yoksa 2 dilim ekmek ye süt hakkı.

Sen yag donusmesıne ızjın vermezsın
istediğim kadar diyet yapayım ya özlem bugün öyle bir moddaydım ki adet mezusundan kendimi patlicak gibi hissettim ya karnım bildiğin şiş ya sanki hamile kadının karnı gibi.o kadar diyet spor amma yok ya gitmez mi o göbek hiç hatta daha beter şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…