- 5 Mayıs 2013
- 33.888
- 41.496
- 798
Gecmis olsun canim bel agrisi cok kotu bisiy, dikkat et canim. Ben cok cekiyorumYok kız akşam bir şey yoktu.
Uyurken mi ters yattım, üşüttüm mü bilmiyorum.
Belki de eşim uykuda bu sefer de belime tekme geçirmiştir de hatırlamıyorumdur
Kızlar heralde herkese mesaj gelmiştir ama kaçıranlar için hatırlatayım Bu akşam saat 11 den Sabah 6 ya kadar site kapalı haberiniz olsun
Gecmis olsun canim bel agrisi cok kotu bisiy, dikkat et canim. Ben cok cekiyorum
cuma günü randevum var gidicemasya_01 kuzum doktora gittin mi adet için ? Gideceğim diyordun o konuşmaları kaçırdım herhalde.
Yatana her saniye gunaydin bebegimohhhhh ogle oldu ozlemmmmm ne gunaydini kizzz
nabersiniz kızlar
ohhsüpermişİyi gibi tv bakıyom cay ıcıyom sen neler yapıyosun
Üzülme benimkiyle hemen hemen aynı ama sen emziriyorsun yakarsın ben napiiimKizlar merhaba ogle yemegi.gecikince ben.kacirdim.ama.aksam.telafi ederim.
MENUM
KAHVALTİ 07.20 2 ç.ekmegi 1 kkb.peynir 1 h.yumurta 1 tk acuka
09.40 1 sb sut
OGLE 14.30 1 kkb peynir tavuklu omlet 4 ç.ekmegi az kasar peynir az labne az tulum peynir
SAAT 16.30 2 sb sutlu kahve
AKSAM yemem acikirsam ayran.icerim.
Su 2 olur
abla ne utancı ya Allah için bu kadar zayıf insan simit yemiyor mu?simitte bişey yok 2 güne bir yesen ekmek yesen abartsan tamam ama kırk yılda bir yenen şeyden hiçbişey olmaz bana kalsa pirinç simitten daha zararlı yani.Kızlar güya pirinç lapasıydı bugün niyetim ama yapamadım
İşte utanç menüm.
7,45
pirinç lapası
13,30
Pirinç lapası
15,30 1 simit
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş.
kız 2 su bardağı sütlü kahveyi nasıl içtinKizlar merhaba ogle yemegi.gecikince ben.kacirdim.ama.aksam.telafi ederim.
MENUM
KAHVALTİ 07.20 2 ç.ekmegi 1 kkb.peynir 1 h.yumurta 1 tk acuka
09.40 1 sb sut
OGLE 14.30 1 kkb peynir tavuklu omlet 4 ç.ekmegi az kasar peynir az labne az tulum peynir
SAAT 16.30 2 sb sutlu kahve
AKSAM yemem acikirsam ayran.icerim.
Su 2 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?