doğru gülüm bu leptin hormonu nu çalıştırmak lazım ben alıştıktan sonra sürdürebilirim bu şekilde yeter ki gitsin kilolar midem zaten küçülmüş istesemde yiyemiyorum bari diyet dediğim işe yarasın yani yerimde sayıp duruyorum.2 haftaya belli olur zaten olumlu olursa devam ederim[/QUOTE]Cnm ben evvelden karatayi denemistm. Ilk denedigm hafta iki kilo gtmsti ki zatn duzenli besleniyordum yani cok uiyip de brden az yemeye baslamamistm. Bn devam ettiremeyecegmi dsndgm icn zmn sonra braktm. Birakmayan bi arkds hamilelik oncesi arti dogum snrasi kilolarini cabucak verip citir oldu su an
Cnm cok takip edemedim. Gecms olsun ne oldu?Annemle konuştum smdi bu Dr daha iyi şeyler söylemiş hadi inşallah Bir suru tahlil vermiş eğer umduğu gibi çıkarsa ameliyatla alcakmis ole bir durumda biz İzmir e tabi iş bir ona kalsn allah in izni ile
İnşallah tahlilleride güzel çıkar canım...Annemle konuştum smdi bu Dr daha iyi şeyler söylemiş hadi inşallah Bir suru tahlil vermiş eğer umduğu gibi çıkarsa ameliyatla alcakmis ole bir durumda biz İzmir e tabi iş bir ona kalsn allah in izni ile
günaydın gülüm ne oldu peki böyle?ışıksız gürültüsüz ortamda sağlam uyku gerek sana özlem.şimdi nasılsın peki canım
Annemle konuştum smdi bu Dr daha iyi şeyler söylemiş hadi inşallah Bir suru tahlil vermiş eğer umduğu gibi çıkarsa ameliyatla alcakmis ole bir durumda biz İzmir e tabi iş bir ona kalsn allah in izni ile
annenin göğsünde kitle vardır da bir Dr çok korkuttu bizi maalesef biopsi dedi büyük ihtimalle kötü dedi falan bugün başka Dr a gitti o başka tetkikler istemiş daha olumlu konuşmuş inşallah temiz çıkacakCnm cok takip edemedim. Gecms olsun ne oldu?
İnşallah ya ama bu Dr un direkt biopsi istememesi bile umut oldu demekki hala umut var yanı dedim kendimceİnşallah tahlilleride güzel çıkar canım...
Tabi canım içini ferah tut..İnşallah ya ama bu Dr un direkt biopsi istememesi bile umut oldu demekki hala umut var yanı dedim kendimce
Bacım neler oluyor ne cezası bu ??Selamlar herkese
Eksi olanları tebrik ederim
Artı olanlarda eminim cumaya eksiye düşer
Ben gece pek uyumadım. Sabaha kadarda bişeyler yedim durdum.
Bu sorunlardan, yemeğe sığınmak değilde daha çok kendimi cezalandırmakdı heralde
Bugün tartılmadım ama dün +2 dim
X xDerinMavix
Reyhan mesajını gece gördüm de bugün yazarım diye yazmadım
Ben ilk yaptığımda tek yumurta yemiştim ama beni hiç doyurmadı son yaptığımda kıymalı yumurta yedim heralde ayranda vardı
Eğer sende zorlanırsan yumurtanın yanında pro aldıktan sonra sorun olmaz heralde
Ordaki sınırsız tabirine takılma tabiki abartmamak gerekiyor
Meyve gününde ben tek ananas yediğimde daha çok verim aldım. Bikaç meyveyi karıştırmak bana yaramadı
Bide sebze gününde sebze çorbası daha iyi oluyor
Selamlar herkese
Bu sorunlardan, yemeğe sığınmak değilde daha çok kendimi cezalandırmakdı heralde
X xDerinMavix
Ben ilk yaptığımda tek yumurta yemiştim ama beni hiç doyurmadı son yaptığımda kıymalı yumurta yedim heralde ayranda vardı
Eğer sende zorlanırsan yumurtanın yanında pro aldıktan sonra sorun olmaz heralde
Meyve gününde ben tek ananas yediğimde daha çok verim aldım. Bikaç meyveyi karıştırmak bana yaramadı
Bacım neler oluyor ne cezası bu ??
Ben biraz piskopatım yaİyimisin abla ben prk gecmıse bakamadım gozlerım hala hafıf agrıyoryazdıysan goremedım
Selamlar herkese
X xDerinMavix
Ben biraz piskopatım ya
Kendi salaklıklarıma kızdığım zaman bazen hiç yemeyerek bazende çok yiyerek kendimi cezalandırıyom
Bi kere 5 gün bir lokma bile bişey yememiştim
Yapma bunu kendine yaaa.Ben biraz piskopatım ya
Kendi salaklıklarıma kızdığım zaman bazen hiç yemeyerek bazende çok yiyerek kendimi cezalandırıyom
Bi kere 5 gün bir lokma bile bişey yememiştim
1 öğünde tek yumurta zaten az olur bence sabah öğlen 3 er tane yiyebilirsinCevabın için teşekkürler ablacım.
3 öğün tek yumurtayla ben sanırım günü bitiremem o yüzden 2 yumurta ve yarım veya 1 bardak süt içeyim diyorum.
Meyve gününü de sadece portakal ve mandalina ile geçireyim diyorum.
Portakal diyeti diye bir şey var güzel verdiriyormuş ona istinaden öyle yapayım dedim.
Sebze günü için bunu dediğin iyi oldu ablacım. O gün ne yesem diye düşünüyordum ben de.
Sen sebze çorbasını hangi sebzelerle ve nasıl yapmıştın?
Bu arada eminim ki sen cumaya kadar 2 kiloyu verir hatta eksi bile olursun.
1 öğünde tek yumurta zaten az olur bence sabah öğlen 3 er tane yiyebilirsin
Sebze çorbasına kabak brokoli ıspanak maydanoz dereotu kereviz koymuştum ben
Diğer lahana türleri bana yaramadığı için koymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?