💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

doğru gülüm bu leptin hormonu nu çalıştırmak lazım ben alıştıktan sonra sürdürebilirim bu şekilde yeter ki gitsin kilolar midem zaten küçülmüş istesemde yiyemiyorum bari diyet dediğim işe yarasın yani yerimde sayıp duruyorum.2 haftaya belli olur zaten olumlu olursa devam ederim[/QUOTE]
Bn karbonhidtrat yiyerek bozuodum diyeti yoksa iki ogun gayet tok tutuyo diyetin kuralna bagli kalark yapnca findik fistk yiodum sbhlari :) hala ekmek yerine ceviz yeme aliskanligm bar karatay saolsun:)

günaydın gülüm ne oldu peki böyle?ışıksız gürültüsüz ortamda sağlam uyku gerek sana özlem.şimdi nasılsın peki canım

Dun spreyımı sıktım mecbur bıraz rahatlattı burnum aksa cok ıyı olurumbugun bıraz daha ıyıyım

Cuma 62,500

Bugun 62,500

Sabıt

Annemle konuştum smdi bu Dr daha iyi şeyler söylemiş hadi inşallah Bir suru tahlil vermiş eğer umduğu gibi çıkarsa ameliyatla alcakmis ole bir durumda biz İzmir e tabi iş bir ona kalsn allah in izni ile

Çok geçmış olsın inş hersey yolında gıder Allah yardımcınız olsun

Selamlar herkese

Eksi olanları tebrik ederim
Artı olanlarda eminim cumaya eksiye düşer

Ben gece pek uyumadım. Sabaha kadarda bişeyler yedim durdum.
Bu sorunlardan, yemeğe sığınmak değilde daha çok kendimi cezalandırmakdı heralde
Bugün tartılmadım ama dün +2 dim

X xDerinMavix
Reyhan mesajını gece gördüm de bugün yazarım diye yazmadım
Ben ilk yaptığımda tek yumurta yemiştim ama beni hiç doyurmadı son yaptığımda kıymalı yumurta yedim heralde ayranda vardı
Eğer sende zorlanırsan yumurtanın yanında pro aldıktan sonra sorun olmaz heralde

Ordaki sınırsız tabirine takılma tabiki abartmamak gerekiyor

Meyve gününde ben tek ananas yediğimde daha çok verim aldım. Bikaç meyveyi karıştırmak bana yaramadı
Bide sebze gününde sebze çorbası daha iyi oluyor

Bacım neler oluyor ne cezası bu ??

İyimisin abla ben prk gecmıse bakamadım gozlerım hala hafıf agrıyor yazdıysan goremedım

Cevabın için teşekkürler ablacım.
3 öğün tek yumurtayla ben sanırım günü bitiremem o yüzden 2 yumurta ve yarım veya 1 bardak süt içeyim diyorum.
Meyve gününü de sadece portakal ve mandalina ile geçireyim diyorum.
Portakal diyeti diye bir şey var güzel verdiriyormuş ona istinaden öyle yapayım dedim.
Sebze günü için bunu dediğin iyi oldu ablacım. O gün ne yesem diye düşünüyordum ben de.
Sen sebze çorbasını hangi sebzelerle ve nasıl yapmıştın?

Bu arada eminim ki sen cumaya kadar 2 kiloyu verir hatta eksi bile olursun.

Ben biraz piskopatım ya
Kendi salaklıklarıma kızdığım zaman bazen hiç yemeyerek bazende çok yiyerek kendimi cezalandırıyom
Bi kere 5 gün bir lokma bile bişey yememiştim

Hımmmm her durumda kendıne zarar verıyosun ben de yemeyerrk ceza versem keske benım 20 saat aklımda yemek bu ara ıcımden yemek yemek gelmıyor ama yınede aklımda hep yemek

1 öğünde tek yumurta zaten az olur bence sabah öğlen 3 er tane yiyebilirsin

Sebze çorbasına kabak brokoli ıspanak maydanoz dereotu kereviz koymuştum ben
Diğer lahana türleri bana yaramadığı için koymadım

Sabah 3 öğlen 3 mü? Fazla olmaz mı ablacım?
Bana uyar gerçi de

Bana brokoli, karnabahar ve lahana türü şeyler hipotiroitten dolayı yasak.
Ben de kabak, kereviz, biraz havuç vs koyayım diyorum.
Hatta yarın pazara gidebilirsem pırasa ve ıspanak da alayım.
Sebze gününde tekrar patates kullanamıyoruz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…