💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

2.gün sebze
Bence havuç koyma ama pırasa iyi olur
Patatesde yok

Eğer yanında başka bişey olmazsa akşam hariç 3 yumurta olabilir yanında ayran falan içersen 2 yeter

2.gün sebze
Bence havuç koyma ama pırasa iyi olur
Patatesde yok

Eğer yanında başka bişey olmazsa akşam hariç 3 yumurta olabilir yanında ayran falan içersen 2 yeter

Birazdan markete gidicem ama bulabilir miyim pırasa bilmiyorum.
Havuç ve patates koymayayım o zaman.

Ayran içemiyorum ama süt içeyim ben :)

Selam kızlar. Cumartesi gunü dogum gunumdü hafta sonu tatile gittik ondan hiç giremedim. Kahvaltödan sonra geldik bugün sabah aç tartilamadım. Oma tok az önce 86 çiktım. Sadece dogum günü pastamdan 1 ince dilim yedim. Tatil yaptim stres attım geldim. Hadi inşallah daha çok kilo veririz..

Nice mutlu yıllara

Doğum günün kutlu olsun canım...

Afiyet olsun güzel başlangıç..
Ben carsidaydim yeni geldim yemegimi pisirdim oturcam insallah abla kimsecikler yok bugun sansima
Evet ya kimse yok..

Slmmmmm dostlar naberrrr?

Kiz emel negzel 7ere donmusken nie aliosun bi daha. Siskinliktr belki ya bi iki gnde o kdr kilo alinmaz bnce mantiga ters:)
Yok gulum.yaaa hep.hamur isi yedim kilo dur
Annemle konuştum smdi bu Dr daha iyi şeyler söylemiş hadi inşallah Bir suru tahlil vermiş eğer umduğu gibi çıkarsa ameliyatla alcakmis ole bir durumda biz İzmir e tabi iş bir ona kalsn allah in izni ile
Bak.mugem bosey olmicak.canim.meraklanma tamam mi :)

Sihirli elma nurcum yeni yasinda ALLAH sana hep.mutluluklar saglik ve istesiklerini versin insallah. MUTLU YASLAR.

Mefkurem zuhal abla neden kizdin.uzdun.kendini biri mi uzdu seniii hep.oyle oluyo yiyoruz her uzuntu durumunda giden.gittti gelen.kiloda hosgelmedi biz veririz ablam hadi bakalim AMAZONLAR YENECEK YOKSA TOPARLANALİMMMMMM
A Artemis580 husnemmm sabahki puaca cok.mu desem.erken ya degil sanirim boyutunuda bilemedim ama mebu su ve spor iyi canisiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…