- 5 Mayıs 2013
- 33.892
- 41.508
- 798
2.gün sebzeSabah 3 öğlen 3 mü? Fazla olmaz mı ablacım?
Bana uyar gerçi de
Bana brokoli, karnabahar ve lahana türü şeyler hipotiroitten dolayı yasak.
Ben de kabak, kereviz, biraz havuç vs koyayım diyorum.
Hatta yarın pazara gidebilirsem pırasa ve ıspanak da alayım.
Sebze gününde tekrar patates kullanamıyoruz değil mi?
2.gün sebze
Bence havuç koyma ama pırasa iyi olur
Patatesde yok
Eğer yanında başka bişey olmazsa akşam hariç 3 yumurta olabilir yanında ayran falan içersen 2 yeter
Selam kızlar. Cumartesi gunü dogum gunumdü hafta sonu tatile gittik ondan hiç giremedim. Kahvaltödan sonra geldik bugün sabah aç tartilamadım. Oma tok az önce 86 çiktım. Sadece dogum günü pastamdan 1 ince dilim yedim. Tatil yaptim stres attım geldim. Hadi inşallah daha çok kilo veririz..
Doğum günün kutlu olsun canım...Selam kızlar. Cumartesi gunü dogum gunumdü hafta sonu tatile gittik ondan hiç giremedim. Kahvaltödan sonra geldik bugün sabah aç tartilamadım. Oma tok az önce 86 çiktım. Sadece dogum günü pastamdan 1 ince dilim yedim. Tatil yaptim stres attım geldim. Hadi inşallah daha çok kilo veririz..
Teşekkür ederim canim.Doğum günün kutlu olsun canım...
Ben carsidaydim yeni geldim yemegimi pisirdim oturcam insallah abla kimsecikler yok bugun sansimaHayırdır kızlar in cin top oynuyor topikte...
Afiyet olsun güzel başlangıç..Izin donusu ilk menumu veriyim
Sabah 08;00
1 bardak limonlu su
Kahvalti 08:30
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
1 puaca
1 bardak yesil cay
Ogle 12:00
1 tabak etlikuru fasulye
1 tabak salata
Aksam 17:00
1 kase yogurt
3-4 kasik pirasa
Su
3 litre oldu
Spor
30+30 tempolu yuruyus
Evet ya kimse yok..Ben carsidaydim yeni geldim yemegimi pisirdim oturcam insallah abla kimsecikler yok bugun sansima
Tebrikler çk güzel vermişsin canım.Bende 24 temmuzda başlamıştım 97 kilo ile
27 ağustosta 87 kiloydum
Sonra biraz boşladım kendimi ama yine de yavaş yavaş verdim
Şu anda 69.5 kiloyum :)
:)
Yok gulum.yaaa hep.hamur isi yedim kilo durKiz emel negzel 7ere donmusken nie aliosun bi daha. Siskinliktr belki ya bi iki gnde o kdr kilo alinmaz bnce mantiga ters:)
Bak.mugem bosey olmicak.canim.meraklanma tamam mi :)Annemle konuştum smdi bu Dr daha iyi şeyler söylemiş hadi inşallah Bir suru tahlil vermiş eğer umduğu gibi çıkarsa ameliyatla alcakmis ole bir durumda biz İzmir e tabi iş bir ona kalsn allah in izni ile
Doğum günün kutlu olsun şekerim.Sağol tatlim. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?