💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Defnemmmmm begendimmm bennn hani.mercimek yanina ekmek cok mu olmus totalde 4 dlm yapiyor

Ama olsun bugun pzrtesi bise olmazzz ye canim.afiyet olsun
Kız ne bilim doymadım yedim..
Hee anlaşıldıııı poğacaya laf etmeyim diye bişey demedin dimiiii

Defnemmm kiz tamda aynen.dedim simdi defneye 4 dilim yedin yazdim ama oda puacayi gorur o yuzden ye dedi der dedim.ki dedinnnn oyyyy tatliseyyy seni seviyommm kiz

Asyammm ogrendigi iyi olmusss bosver bisey derlerse cildir haci yanlarinda benim.problemim bi sizmisiniz de kiz yaniii

ben burdayım abla olmaz olaydım...kv bugün çocuğumuzun olmadığını öğrendi bilmeyen kalmicak yaniisinir hastası oldum bugün resmenn
Canımm lütfen üzülme.Bu senin elinde birşey değil kayinvaliden de eğer yaşıyla pişmişse bunu anlamalı ve size her anlamda destek olmalı.Bak canım zor bir süreçtesiniz ama kısmetten ötesi yok.. Doğum ve ölümün zamanı kader.. Allahtan başka hiçbir varlık buna karat veremez.Sen ve eşin takmamaya çalışacaksınız stres üzüntü bu süreci uzatır.Lütfen fırsatınız olursa Adanada ki o doktoru bir arayın ve yanına gidin.Doğru doktor sonuca ulaştırabilir.

Bide asyacigim bu problem Allahin takdir kimin.haddine sorgulamak kv den de insallah anlayisli.olur sen.yinede sabirli ol guzelim rabbim deniyodur sabrini tamam mi asyam

öyle damarıma bastı öyle bastı ki krize soktu beni resmen her gelişinde bilmem kim asyanın çocuğu olmuyor mu kendimi yapmıyor diye soruyor diye laf gezip durdu bugün öyle bir şekil sordu ki patladım ya dayanamadım.ama altındada kalmadım kocamında benimde kimse umurumuzda değil biz kendi evimize bakıyoruz dışardaki insanlar ne derse desin umrumuzda bile değil dedim ya daha çok şey söyledim ama o gittikten sonrada çokkkkk ağladımmgörümcemde bilet kesmiş haftaya geliyormuş o da az dalga geçmedi kilomla pislik

şimdilik bu dr dayım gülüm kafama yatmadığı an değişecem.yok yookkkk kv kesinlikle yaşının adamı değildir ağzından üzülme kızım olur diye bir kelime bile çıkmadı ağzında bir lapan sakızı çiğneyip çiğneyip patlattıdeli oldum sinirden ya delikim hakkımda ne düşünüyorsa on mislini versin rabbim dedim.tedavi görmek ayıp değil ayıpsa senin kızında tedavi gördü 7 sene dedim

Poğaça dışında Menün güzel şekerim.
Sende Amazon musun tatlım :)

Bide asyacigim bu problem Allahin takdir kimin.haddine sorgulamak kv den de insallah anlayisli.olur sen.yinede sabirli ol guzelim rabbim deniyodur sabrini tamam mi asyam
sindirmeye çalıştım bütün gün Allah için ağzından destek olmakla ilgili en ufak bişey çıkmadı ya.ben mahsus diyom ki sen şimdi ordaki herkese söylersin dedim yok söylemem demedi kız pişkin pişkin hareketler etti

İyi akşamlar

11.00 3 yk az kaşarlı omlet

14:00 4,5 çatal borek

Yarım yaglı sutle su karısık mıstık çay

16:00 ananaslı actıvya

19:00 2 bardak ayran

Oglen borek yedım o yuzden aksam ayran ıcıcem

Su 2 lt

Spor yok hala hafıf bas agrım var bıse yıyesımde yok aklımdan cok yemek gelıp gecıyor ama canım yemek yemek ıstemıyor

Yatmadan once karısık bıtkı çayı içerim

Gulsahhh ben bir savasciyimmm

Asya o gorumcen gorsun.de hasetinden catlasin :)

Allah gorur kuzum.takma sen demissin.dusynceni eger o vicdansizsa Allah verir haddini.
herşey daha güzel olacak ben inanıyorum...rabbim herşeyi herkesi,herkesin niyetini biliyor...herkesin layığını verir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…