- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Kız ne bilim doymadım yedim..Defnemmmmm begendimmm bennn hani.mercimek yanina ekmek cok mu olmus totalde 4 dlm yapiyor
Ama olsun bugun pzrtesi bise olmazzz ye canim.afiyet olsun
Hee anlaşıldıııı poğacaya laf etmeyim diye bişey demedin dimiiiiMENUM
KAHVALTİ 06.20 1ç.ekmegi 1 kkb.peynir az tereyagli yumurta
09.30 200 ml sut
10.20 yesil cay
OGLE 11.30 2 ç.ekmegi peynir yogurtlu k.biberli salata hashasli avuc ici.kadar puaca
SAAT 17.20 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM 19.00 pirasa yemegi ayran
Su 2 olur insallah
ben burdayım abla olmaz olaydım...kv bugün çocuğumuzun olmadığını öğrendi bilmeyen kalmicak yaniiAfiyet olsun güzel başlangıç..
Evet ya kimse yok..
Menün,spor,su mükemmel canım takımdaşım :)Menüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş
Canımm lütfen üzülme.Bu senin elinde birşey değil kayinvaliden de eğer yaşıyla pişmişse bunu anlamalı ve size her anlamda destek olmalı.Bak canım zor bir süreçtesiniz ama kısmetten ötesi yok.. Doğum ve ölümün zamanı kader.. Allahtan başka hiçbir varlık buna karat veremez.Sen ve eşin takmamaya çalışacaksınız stres üzüntü bu süreci uzatır.Lütfen fırsatınız olursa Adanada ki o doktoru bir arayın ve yanına gidin.Doğru doktor sonuca ulaştırabilir.ben burdayım abla olmaz olaydım...kv bugün çocuğumuzun olmadığını öğrendi bilmeyen kalmicak yaniisinir hastası oldum bugün resmenn
öyle damarıma bastı öyle bastı ki krize soktu beni resmen her gelişinde bilmem kim asyanın çocuğu olmuyor mu kendimi yapmıyor diye soruyor diye laf gezip durdu bugün öyle bir şekil sordu ki patladım ya dayanamadım.ama altındada kalmadım kocamında benimde kimse umurumuzda değil biz kendi evimize bakıyoruz dışardaki insanlar ne derse desin umrumuzda bile değil dedim ya daha çok şey söyledim ama o gittikten sonrada çokkkkk ağladımmDefnemmm kiz tamda aynen.dedim simdi defneye 4 dilim yedin yazdim ama oda puacayi gorur o yuzden ye dedi der dedim.ki dedinnnn oyyyy tatliseyyy seni seviyommm kiz
Asyammm ogrendigi iyi olmusss bosver bisey derlerse cildir haci yanlarinda benim.problemim bi sizmisiniz de kiz yaniii
şimdilik bu dr dayım gülüm kafama yatmadığı an değişecem.yok yookkkk kv kesinlikle yaşının adamı değildir ağzından üzülme kızım olur diye bir kelime bile çıkmadı ağzında bir lapan sakızı çiğneyip çiğneyip patlattıCanımm lütfen üzülme.Bu senin elinde birşey değil kayinvaliden de eğer yaşıyla pişmişse bunu anlamalı ve size her anlamda destek olmalı.Bak canım zor bir süreçtesiniz ama kısmetten ötesi yok.. Doğum ve ölümün zamanı kader.. Allahtan başka hiçbir varlık buna karat veremez.Sen ve eşin takmamaya çalışacaksınız stres üzüntü bu süreci uzatır.Lütfen fırsatınız olursa Adanada ki o doktoru bir arayın ve yanına gidin.Doğru doktor sonuca ulaştırabilir.
Poğaça dışında Menün güzel şekerim.MENUM
KAHVALTİ 06.20 1ç.ekmegi 1 kkb.peynir az tereyagli yumurta
09.30 200 ml sut
10.20 yesil cay
OGLE 11.30 2 ç.ekmegi peynir yogurtlu k.biberli salata hashasli avuc ici.kadar puaca
SAAT 17.20 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM 19.00 pirasa yemegi ayran
Su 2 olur insallah
sindirmeye çalıştım bütün gün Allah için ağzından destek olmakla ilgili en ufak bişey çıkmadı ya.ben mahsus diyom ki sen şimdi ordaki herkese söylersin dedim yok söylemem demedi kız pişkin pişkin hareketler ettiBide asyacigim bu problem Allahin takdir kimin.haddine sorgulamak kv den de insallah anlayisli.olur sen.yinede sabirli ol guzelim rabbim deniyodur sabrini tamam mi asyam
Teşekkürler Can'ım :)Tebrikler çk güzel vermişsin canım.
kız bizi adamdan saymıyon mu abliş biz burdayız yaaHerkese iyi akşamlar kızlar.
Kimse yok ya neyse
herşey daha güzel olacak ben inanıyorum...rabbim herşeyi herkesi,herkesin niyetini biliyor...herkesin layığını verir elbetGulsahhh ben bir savasciyimmm
Asya o gorumcen gorsun.de hasetinden catlasin :)
Allah gorur kuzum.takma sen demissin.dusynceni eger o vicdansizsa Allah verir haddini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?