- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Herkese iyi akşamlar kızlar.
Kimse yok ya neyse
Ozlemimm allah sifa vversin.canimmm
Az olmus ama hastasin yat dinlen
Haklisin asyam
Afıyet olsun bol bol - olsun ben brokolı karnabahar kızmızı bıberle omlet yapıyorum oda cok gzurel oluyor yumurtayada 1 yk yarım yaglı sut çarsamba olsunda bende alıyım oazardan markettekıler cok guzel olmuyorCanlar bugünkü menüm :)
Sabah bir bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bir kase yoğurda birer kaşık ruşeym ve yulaf ezmesi ekledim
5-6 dal kıvırcık
1 küçük portakal
2. Öğünüm
3 yumurta kırılmış karnıbaharlı omlet (nefis olmuştu) 2 tabak yedim.doydum mu doydum çok şükür.
Menümmm
3 öğün 2'şer adet küçük boy haşlanmış patates
Patateslere sadece zerdeçal ekledim.
2 fincan şekersiz nescafe.
Su: 2.5 lt.
Spor: 20 dk eliptik, 100 twister.
Nice senelere canimSelam kızlar. Cumartesi gunü dogum gunumdü hafta sonu tatile gittik ondan hiç giremedim. Kahvaltödan sonra geldik bugün sabah aç tartilamadım. Oma tok az önce 86 çiktım. Sadece dogum günü pastamdan 1 ince dilim yedim. Tatil yaptim stres attım geldim. Hadi inşallah daha çok kilo veririz..
Slmmmmm dostlar naberrrr?
Yok gulum.yaaa hep.hamur isi yedim kilo dur
Bak.mugem bosey olmicak.canim.meraklanma tamam mi :)
Sihirli elma nurcum yeni yasinda ALLAH sana hep.mutluluklar saglik ve istesiklerini versin insallah. MUTLU YASLAR
Teşekkür ederim canım..
Mefkurem zuhal abla neden kizdin.uzdun.kendini biri mi uzdu seniii hep.oyle oluyo yiyoruz her uzuntu durumunda giden.gittti gelen.kiloda hosgelmedi biz veririz ablam hadi bakalim AMAZONLAR YENECEK YOKSA TOPARLANALİMMMMMM
@umutfakiri husnemmm sabahki puaca cok.mu desem.erken ya degil sanirim boyutunuda bilemedim ama mebu su ve spor iyi canisiiii
Tesekkür ederim tatlım.Doğum günün kutlu olsun şekerim.
Herşey guzel afiyet olsun..Menüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş
Sen canını sıkma. Nice insan var tedaviyle dahi bebeği olmayacak olan. Sen tedavini olursun bebeğini de kucağına alırsın hayırlısıyla..şimdilik bu dr dayım gülüm kafama yatmadığı an değişecem.yok yookkkk kv kesinlikle yaşının adamı değildir ağzından üzülme kızım olur diye bir kelime bile çıkmadı ağzında bir lapan sakızı çiğneyip çiğneyip patlattıdeli oldum sinirden ya deli kim hakkımda ne düşünüyorsa on mislini versin rabbim dedim.tedavi görmek ayıp değil ayıpsa senin kızında tedavi gördü 7 sene dedim
Canim çok az olmuş ama afiyet olsun..İyi akşamlar
11.00 3 yk az kaşarlı omlet
14:00 4,5 çatal borek
Yarım yaglı sutle su karısık mıstık çay
16:00 ananaslı actıvya
19:00 2 bardak ayran
Oglen borek yedım o yuzden aksam ayran ıcıcem
Su 2 lt
Spor yok hala hafıf bas agrım var bıse yıyesımde yokaklımdan cok yemek gelıp gecıyor ama canım yemek yemek ıstemıyor
Yatmadan once karısık bıtkı çayı içerim
Afiyet olsun canım. Güzel menü..Canlar bugünkü menüm :)
Sabah bir bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bir kase yoğurda birer kaşık ruşeym ve yulaf ezmesi ekledim
5-6 dal kıvırcık
1 küçük portakal
2. Öğünüm
3 yumurta kırılmış karnıbaharlı omlet (nefis olmuştu) 2 tabak yedim.doydum mu doydum çok şükür.
Afiyet olsun..Menümmm
3 öğün 2'şer adet küçük boy haşlanmış patates
Patateslere sadece zerdeçal ekledim.
2 fincan şekersiz nescafe.
Su: 2.5 lt.
Spor: 20 dk eliptik, 100 twister.
Teşekkür ederim canım..Nice senelere canim
geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayın gelemedim benimde pek keyfim yok
Bugün patates yapayım dedim ama akşam midem bulandı biraz ekmek Peynir yoğurt yedim. Bugünüm boşa gitmiş oldu
Su da 2 lt yi geçmiştir
sağolasın kuzumevet dün kimsecikler yoktunasılsın
tebrik ederim canımBu arada
Cuma 69
Bugün 68,6
ne güzel kuzum eksi görmüşsün artı olmamışsınCuma kilom: 104.6
Bugün: 104.5
Fark: -100
Hafta sonu canım çok sıkkındı çok dengesiz menüler yaptım.
Kaçamaklı değil ama dengesiz.
Ben +1 kilo falan bekliyordum şaşırdım.
tekrar geçmiş olsun canım hoş geldin bu aradaGünaydın kızlar ve ben geldim oğlumun dıkisleri aldırdık doktor bi dikiş atmış eline saglik kusursuza yakin iz çok az kalır dedi. Artık tekrar diyet başlasın bana kilo bildirimi mi yapıp araniza katiliyorum buradan ayrılırken tam kaçtım hatırlamıyorum ama profile yazmisim izine çıkarken 65.700 musum
Bugün 66.700
görürsün tabiki canım ben de artı 1.3 ümİyi olmus husnemm
Hadi baslayalim bakalim.
Ben su +1.5 dan.kurtulup bu hafta 76.9 u gormeliyim insallah. Olur mu olur bence ben.yaparim(inanmak.icin gaz veriyirum caktirma )
Kizlar menu bldrmi yapamiyorum vaktm kalmiyor
Ctesi cok guzel ve hafif beslenmistm ama dun gezmedeydik ve cok ama vok nefis seyler vardi tatmadan duramadm. Aksam yemegini yemedim ama salatalik filan yedim:)
Cuma 77,6
Bgn 77,4
Fark -200
Gözün aydın canım,çok sevindimAnnemle konuştum smdi bu Dr daha iyi şeyler söylemiş hadi inşallah Bir suru tahlil vermiş eğer umduğu gibi çıkarsa ameliyatla alcakmis ole bir durumda biz İzmir e tabi iş bir ona kalsn allah in izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?