tatlı mı tuzlu mu şekiyor canın ablişHadi asya sabah neler yisekki
Fikir ver bakem?
Hepsiiiiiiitatlı mı tuzlu mu şekiyor canın abliş
ayy çok özür dilerim dwfnem canın çekti.keşke hiç menu yazmasaydımCanııım kız ben gider yerdim biliyonmu valla benim adam şimdi tatlı getirsin yicemmm
Bıktım ya ama yarın eksi göremezsem varya kusana kadar yemek yiyecem
Bir aylık kaçamağı toptan yapacam.
Yaaaa asya şuna bak ya
Döner diyo aşure diyo ya
Hepsiiiiiii
Derdim avatardaki kiloya inmek takımda listeye girmem gerek yoksa bırakıcam valla bırakıcamayy çok özür dilerim dwfnem canın çekti.keşke hiç menu yazmasaydım
aöa senin isyanlarda oşman cok normal canım mutluluk hormonu yemelşe çok ilgili.benim gibi asla yapma tabi ama tek elmayla olmaz ki.kendine zulm etme.bu lilolar 7 8 ayda gelmedi ki hemen gitsin.
İveet asya tamam arkadaşlaray ablişş sen çok yaşa kızz pizza yiyebilirsin bak sabah abla hem doyurucu hemde öyle sırf karbon değil çikolatalı ıslak kek olabilirr ayy ben yoldan çıkıyomm
yaa sakın ablaa yaDerdim avatardaki kiloya inmek takımda listeye girmem gerek yoksa bırakıcam valla bırakıcam
Ben gidiyom hadi..
Sizde az kafa dinleyin..
İyi akşamlar kovalasın bizi tavşanlar
kızlar gözünüzü seveyim toplayınİveet asya tamam arkadaşlar
gülüm uzun zamandır diyetteyiz ya hepimiz cozutuyoz bazenkızlar gözünüzü seveyim toplayınkendinizi çözülmeyin.
siz bu toğiğin en iradelilerisiniz maşallahnazar mı ettiler size
Ya ben burdayım benimde pek iç açıcı dııl bu hafta bende artırım maalesef ama bırakmak yok emelcimm toplayalım kendimiziBen.iyi dwgilim.mugeeee bu hafta sozumu tutamadim ve feci + dayim
Sen.nerdesinnn kacak
Ben geldim nasilsiniz
Arkadaslar yeni tarti aldim eski ile yeni arasinda 3 kilo oynuyo
Eski tartimda ilk 68.5
Ikinci 69.2
Ucuncu 69.0 tarti
Yeni side 71.4 gelde kafayi yeme
3 sefer tartildim ayni tartti
Valla kizim cikti eskiyle yeni arasinda cok 400 gr oynadiO nasıl oluyor ben tartılmadan once 5 lt damacana tartıyorum yerınden oynadıysa belllı oluyor sende cocuklarının kılosundan emın oldugunu tart hangısının dogru oldugunu anlarsın
bence güzel menü sabah ve akşam çok çok güzel.börekleri çoktan yakmışsındır tatlımSabah ıncırlı cevızlı actıvya
Öglen 2 yk kaşarlı omlet,3,4 çatal borek
18:001 kase lıght yogurttan cacık ,1 kepce mercımek çorbası
19:00 sütlü mistik çay
Su 2 lt
Yatmadan once karışık bitki çayı
Ögle olmado gıbı ama kardesım evdeyken üşenmiyor börek alıyor :) su böregı alsaydı daha ıyı olurdı :))))
gelinlikçide mi çalışıyorsunGunaydin kizlar hava cok kasvetli sivasta hic yuruyuse musait degil en iyisi bos durmak yerine gelinlikleri utuleyim bende bana kolay gelsin artik
Güzel menğ ama taryı öncesi bulgur biraz beni düşündürdü mügeMenum9:30
2 dlm çavdar ekmegi
Peynir
Zeytın
12:30 1 muz
15:001 kase bulgur pilavı
Yoğurt
18:00 tavuk az Yağlı tavada
Yoğurt
Su 2 olmuştur geçer hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?