En kötü 65 i geçmemeye çalış tatlımAbla bıraz da soyle bı durum..
Malum 90.5ı gordum ben tartıda hanı kendımı bıldım bılelı de 70ın ustundeyım
Tabıkı bu cok kotu bı durum bu yasta o yuzden sımarmıslık oluyo ıllakı
Yoksa 65ten sonra bende 60ı ısteyecegıme emınım zaten ınsan kendını daha bı begenıyo kuculdukce
Gecen gun bluz aldım 40 beden ıstedım kadın 36 getırdı bu sıze olur dıye sonra 38ını aldım cıktım fılan.
Bunları uzun zamandır yasamayınca sankı bu kadarı bıle yetermıs gıbı gelıyo ama yetmez
Daha evlenıcem coluk cocuk derken zaten +5-10 kılo tolerans payı olucak bundan sonra 7lı rakam gormek hıc ıstemıyorum
Anacım sen ne yerinde oturuyon nede bi kaçamak yapıyon:)) Ooo şimdiden rekabet ha..Bu haftasonu dinlenecektim ama vazgeçtim :)
He oyle diyoAy guldum sabah sabah 24 saati tamamla mi diyo
Kız boşver biz ne artılar gördükSelamlar ben oylr bır artı uyandımkı reglı oldum ondan galıba bır gozleme dolma + 2 yapmaz heralde @mefkurem senı cok ıyı anladım valla reglıden degılde yedıklerımdense bıle pısman degılım
Hadi hayırlısı cnm inşallah cuma mutlu olursunKizlar az da olsa eksi gordum 1 gunde valla:)
Cnm kendi Dr ne diyosa onu yapBen tartilmiyorum daha cumaya kadar.moralim bozuluyo.fizik bitene kadar zamn tanidim zaten cnm sıkılıyo bide diyetle kasınca kendini hep moralim düstu kas yapamiyorum hala fizikte hareket ogrendim simdi.
Gecen 1 doktor tekrar ameliyat olman lazim dedi.
Kimseye guvenemiyorum arada kaldim.
Ve ameliyat eden doktorumu dinlemeye karar verdim kizlar yuzmeye baslayana kadar yuruyene kadar moralimi bozmiycam egzersizlere yuklenmeye basladim 2 gundur
Abla resim koyacam senin icin kabul etmiyo yaCnm kendi Dr ne diyosa onu yap
Kas a falan takma şimdi kas kaybı öyle çabucak olmaz
Zamanla güçlenir bacakların hele bi iyi olda
Yukledim abla bakabilirsinAbla resim koyacam senin icin kabul etmiyo ya
Yukledim abla bakabilirsin
EvetBen goremıyoruummm
Gorebılır mıyımmm?
Bende bakmak istiyorum amaYukledim abla bakabilirsin
Boydan foto degil kiz bacagimi cektim inceldi diye zuhal ablaya gostermek icinBende bakmak istiyorum ama
Tatlım Bi süredir bacak hareket etmediği için çok normalYukledim abla bakabilirsin
Baktinmi ablaTatlım Bi süredir bacak hareket etmediği için çok normal
Sen kafana takma şimdi bunları
İyileşince zaten herşey normale döner
Benimde bi ara kolum alçıda kalmıştı sonrasında elimi oynatamıyodum bile
Fizikci dediki egzersizleri yap ben bacaginin guclendigini goreuim oyle biraktircam degnekleri dediTatlım Bi süredir bacak hareket etmediği için çok normal
Sen kafana takma şimdi bunları
İyileşince zaten herşey normale döner
Benimde bi ara kolum alçıda kalmıştı sonrasında elimi oynatamıyodum bile
Kız boşver biz ne artılar gördük
Onlar arkadaşlarınıda alıp geldikleri gibi gidecekler
Ben bugün tartılmak gibi bi hata yapmadım
Kız baktımki ona göre yazdımBaktinmi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?