O zaman üzülmeyi bırak iyileşmeye odaklanFizikci dediki egzersizleri yap ben bacaginin guclendigini goreuim oyle biraktircam degnekleri dedi
Kafamıza tokadan başka bişey takmıyoz fıstığımMeraktan tartıldım adet etkısı varmı eklerım bıle şiş ondan yedıgımın + sı bıle olsa takmıycam kafama
Kafamıza tokadan başka bişey takmıyoz fıstığım
Ins hayirli sonuclar alirsin cnmAllah sağlık versin yaaa her şeyin başı sağlık annem smdi mr tomografi kemik tarasi testlerinden geçti bakalım ptesi veya salı Dr değerlendirecek dua edin kızlar yaaa Bisi ckmasin stresin hat safhada walla :-(
Insallah bisey cikmaz Allah kimseyi korktuguna ugratmasinAllah sağlık versin yaaa her şeyin başı sağlık annem smdi mr tomografi kemik tarasi testlerinden geçti bakalım ptesi veya salı Dr değerlendirecek dua edin kızlar yaaa Bisi ckmasin stresin hat safhada walla :-(
havalar yine soğudusağolasın kuzum burada bugün hava yağmurluydu hep uyku halindeydim sen nasılsın biraz daha iyi misin
Canımm benimm Allahım sana sağlıklı,dünyalar tatlısıı bir evlat nasip etsin inşallahh..Amin
napıyosunuz canlar ne var ne yok
napıyosunuz canlar ne var ne yok
havalar soğudu yine açık havada yürünmüyor avm de insan gittiği zaman iradesiyle savaş veriyor yememek içinIyılık canım ben projeyle fılan ugrasıyorum malesef gezmek varken
Sende ne var ne yokkı acaba
özlem sende bende kasvetli havaları sevmiyoz hava kapalı oldumu direk ruh halimize yansıyorSıkılıyorum bende :)
Allah yardımcınız olsun cnmAllah sağlık versin yaaa her şeyin başı sağlık annem smdi mr tomografi kemik tarasi testlerinden geçti bakalım ptesi veya salı Dr değerlendirecek dua edin kızlar yaaa Bisi ckmasin stresin hat safhada walla :-(
Kız Asya yine kızacam sanahavalar soğudu yine açık havada yürünmüyor avm de insan gittiği zaman iradesiyle savaş veriyor yememek içinbende sabahtan koşuşturma pazar ,çamaşır,bulaşık,ütü,spor yaptım biraz bu saat oldu keşke erkek olaymışım diyorum eşim tiril tiril giyindi çıktı kadın ancak evde çalışsın
İnsallahhh aminnnIns hayirli sonuclar alirsin cnm
İnşallah ablacimAllah yardımcınız olsun cnm
Iyi düşünün iyi olsun inşallah
özlem sende bende kasvetli havaları sevmiyoz hava kapalı oldumu direk ruh halimize yansıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?