- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Hadi bakalım eşit şartlarda yarisacagiz desene..
Hee cumada kilo bildirimini gıdaklayarak yaparız kimse bisey anlamazKenıdmızı yumurtalara adayalım bızr ıyı gelıyor :))))
Tatlım ayarlardan bildirim gelmesi için ayarlarsan buraya mesaj yazıldığında sana bildirim gelirİyi haftalaaar :) bn kendimi katılmış sayıyorum konuyu takip et diye bi yer vardı ona bastım o sayede daha çabuk ulaşıyorum. Başka nereye bakıcam bilemedim
Valla öyle cnm yaaHah hayt aynı ben bi bırakıcam diyorum bi 60 olayım diyorum.
Kafamizda gitti
Hee cumada kilo bildirimini gıdaklayarak yaparız kimse bisey anlamaz
Pirinçsiz zeytinyağlı pırasada çok iyi olur cnmBılmıyorum pırasa var ondan yaparım valla ne pısırcem derdı benı gerıyor artk cıdden
Valla öyle cnm yaa
Dedimya benimki sadece rakam takıntısı
Sıkılaşma hareketlerine başlarsam eminim daha iyi görünürüm
Bide artık normal menülerle eksiye düşmem imkansız oldu buda beni çok yoruyor
Cuma karar verecem artık
Ama bu hafta olmasada haftaya kesin mezunum inşallah
Pirinçsiz zeytinyağlı pırasada çok iyi olur cnm
Hem wc ye iyi gelir
Başka bişey karıştırma 1 tabak ondan ye
Cuma olunca karar vereyim cnmBence bır sure korumaya al 2 ay donra yıne ıstersen hedef koyarsın yazın daha kolay yurumek yemek su ıcmek hersey daha kolay olucak bence
Az değil ne yediğin önemli cnmAnnem bana ıkı dal pırasa ayırmıs gerısını bulgurla pısırdı yedıler :)))bence benım baya kısmam lazım bu hafta Az yemem lazım
Bende bi listeye girebileydim..Valla öyle cnm yaa
Dedimya benimki sadece rakam takıntısı
Sıkılaşma hareketlerine başlarsam eminim daha iyi görünürüm
Bide artık normal menülerle eksiye düşmem imkansız oldu buda beni çok yoruyor
Cuma karar verecem artık
Ama bu hafta olmasada haftaya kesin mezunum inşallah
Bende millet alerji yapar diyo hadi ordan diyorum ..Zaten bız 3 kısıyız annem kardesım calısıyor kardesım 2 gun evde ben devamlı yumurta yıyırum alay edıyor buna yumırta yetıstıremıyoruz yınemı bıttı tak basıma ayda 1,5 kolo yumurta yıyorum
Bna da oyle gelio cnm deneyeblrm evdeki sebze stoklari tukensin deEmzirirken protein sorun olmaz bence ya.
Az değil ne yediğin önemli cnm
Cuma olunca karar vereyim cnm
Hafta içi çok sıkılıyorum zorlanmıyorum bırakıcam diyorum ama cuma eksi görünce tekrar aşka geliyorum
Kız bizde diplomasız diyetisyen olduk fena mıBu araa oyle olmuyor ama su bıle fazla ıcsem sısıyorum normlfr bulgur bende fazla bısr yapmazdı yada karnabahar ayy su kıloya yordugumuz kafamızı baska seye yorsak pro olurduk
Bunları biz yazınca kızıyodun amaMefkurem zuhal abla valla sebep yok.bi anormallik var bi durgunluk esasinda mutsuzluk var. Sebebi bilsem cozucem de yok.iste
Regl oldum.dun yine erken oldu
Ben diyetle kafayi yedim bunu dusundukcede cikilmaza giriyorum. Amannn poffff iste oyle. Bu arad gb mi 4 e yukselletim rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?