💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi haftalaaar :) bn kendimi katılmış sayıyorum konuyu takip et diye bi yer vardı ona bastım o sayede daha çabuk ulaşıyorum. Başka nereye bakıcam bilemedim
Tatlım ayarlardan bildirim gelmesi için ayarlarsan buraya mesaj yazıldığında sana bildirim gelir

Hah hayt aynı ben bi bırakıcam diyorum bi 60 olayım diyorum.
Kafamizda gitti
Valla öyle cnm yaa
Dedimya benimki sadece rakam takıntısı
Sıkılaşma hareketlerine başlarsam eminim daha iyi görünürüm
Bide artık normal menülerle eksiye düşmem imkansız oldu buda beni çok yoruyor
Cuma karar verecem artık
Ama bu hafta olmasada haftaya kesin mezunum inşallah

Bence bır sure korumaya al 2 ay donra yıne ıstersen hedef koyarsın yazın daha kolay yurumek yemek su ıcmek hersey daha kolay olucak bence

Bence bır sure korumaya al 2 ay donra yıne ıstersen hedef koyarsın yazın daha kolay yurumek yemek su ıcmek hersey daha kolay olucak bence
Cuma olunca karar vereyim cnm
Hafta içi çok sıkılıyorum zorlanmıyorum bırakıcam diyorum ama cuma eksi görünce tekrar aşka geliyorum

Bende bi listeye girebileydim..
Gerçi o zamanda 60 olacağım diye başlarım yanar döner oldum iyice

Bende millet alerji yapar diyo hadi ordan diyorum ..

Bu araa oyle olmuyor ama su bıle fazla ıcsem sısıyorum normlfr bulgur bende fazla bısr yapmazdı yada karnabahar ayy su kıloya yordugumuz kafamızı baska seye yorsak pro olurduk
Kız bizde diplomasız diyetisyen olduk fena mı

Bunları biz yazınca kızıyodun ama

Canim ben artik etrafada kafayi sardim bebegime bile cok bagiriyorum

Bu farkli.bi durum kendimle barisik.halim gitti sevmiyorum kendimi 102 kiloyken daha mutluydum.sanki sonra hayir diyorum sana oyle geliyor bilmiyorum bunaldim kilo konusunda dinlenememekte cok yorgunum zihinsel ve fiziksel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…