O zaman ara ver biraz ama 80lere dayanma koru kilonu hiç olmazsa sabitlemeyi öğrenmiş olrsun.Canim ben artik etrafada kafayi sardim bebegime bile cok bagiriyorum
Bu farkli.bi durum kendimle barisik.halim gitti sevmiyorum kendimi 102 kiloyken daha mutluydum.sanki sonra hayir diyorum sana oyle geliyor bilmiyorum bunaldim kilo konusunda dinlenememekte cok yorgunum zihinsel ve fiziksel olarak
Sen bilirsin emelim..MENUM
KAHVALTİ 07.20 2 ç.ekmegi 1tk kaymak (hazir degil) 1 yumurta (kizarmis)
10.00 200 ml sut 1 ince dilim yas pasta 3 kurabiy
OGLE 13.40 8 yk pirasa 2 sb ev yogurdu ile ayran
AKSAM 19.00 2 tavuk baget ( haslanmis derisiz) 2 sb ev yapimi ayran salata (olacak)
Su 2
Bu haftada deneyim de defnem yoksa biseyler yapmam lazim.
Dün misafirim vardi gec saat te cigkofte istediler onu yaptimMenünü bilmiyorum ki cnm
Ya cıss yedin yada şişlik yapan bişey
Noldu cnm??Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bugün doktordaydım yine bütün gün koşturdum.
Belki birkaç gün girmeyebilirim.
Epey stresteyim
Noldu cnm??
Emelim aen topigin neselisisin yahuu neler oldu boule nazar mi degdi. Azcik diyet psikolojisinden uzaklasip saglikli beslenmeye dvm etsen? Ruh sagligmz cok knemli gercktenn mutlu oldgn sekilde kafani dnle brz kuzum sikma kndni bu kdr.Canim ben artik etrafada kafayi sardim bebegime bile cok bagiriyorum
Bu farkli.bi durum kendimle barisik.halim gitti sevmiyorum kendimi 102 kiloyken daha mutluydum.sanki sonra hayir diyorum sana oyle geliyor bilmiyorum bunaldim kilo konusunda dinlenememekte cok yorgunum zihinsel ve fiziksel olarak
Zor die duymstm ama artik uyutup fln yapiolar sanrm. Bi arkdsm da olmstu, hc de zor deil demisti. Allah kolayliklar versn cnm bnm, her sy yolnda gider insallah.Kadın doğuma gittim canım.
Hormon testleri falan yapıldı.
Hsg çekilmesi lazımmış çok korkuyorum.
Zor die duymstm ama artik uyutup fln yapiolar sanrm. Bi arkdsm da olmstu, hc de zor deil demisti. Allah kolayliklar versn cnm bnm, her sy yolnda gider insallah.
CanımHsg dediğin ne bilmiyorum ama umarım ağrı yapmaz..Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bugün doktordaydım yine bütün gün koşturdum.
Belki birkaç gün girmeyebilirim.
Epey stresteyim
CanımHsg dediğin ne bilmiyorum ama umarım ağrı yapmaz..
Tatlım sürekli ne yesek diye düşünürsek işin içinden çıkamayızMefkurem zuhal abla valla sebep yok.bi anormallik var bi durgunluk esasinda mutsuzluk var. Sebebi bilsem cozucem de yok.iste
Regl oldum.dun yine erken oldu
Ben diyetle kafayi yedim bunu dusundukcede cikilmaza giriyorum. Amannn poffff iste oyle. Bu arad gb mi 4 e yukselletim rahatim
Tatlım bikere kilo vermenin tadını aldınMENUM
KAHVALTİ 07.20 2 ç.ekmegi 1tk kaymak (hazir degil) 1 yumurta (kizarmis)
10.00 200 ml sut 1 ince dilim yas pasta 3 kurabiy
OGLE 13.40 8 yk pirasa 2 sb ev yogurdu ile ayran
AKSAM 19.00 2 tavuk baget ( haslanmis derisiz) 2 sb ev yapimi ayran salata (olacak)
Su 2
Bu haftada deneyim de defnem yoksa biseyler yapmam lazim.
Geç saatte yenen herşey depo edilir cnmDün misafirim vardi gec saat te cigkofte istediler onu yaptim
3 tane onu yedim Birazda meyve
cerezler e ve hamur isleri ne elimi vurmadim. Offf isallah geldigi gibi gider persembeye kadar
Inşallah herşey yolunda gider cnmİlaçlı rahim filmi ablacım
Hımm umarım hemen atlatırsın Ve sonuçların iyi çıkar canım.İlaçlı rahim filmi ablacım
Anaaaa maşallah sporaMenüm
7,45
1 kase lahana çorbası/1 dl çavdar
13,30
1 kase lahana çorbası/salata
17,00
1 kase lahana çorbası/1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor
45+60+30+60 dk yürüyüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?