Hepsi çok güzel cnmIyi aksamlar herkese bugun ki menum
SABAH 11:00(Bugun gece oglusum hic uyumadi sabaha dogru uyuyunca bu saati buldu kalkmamiz)
1 bardak ilkk limonlu su
Kahvalti 11:30
1 yumurta 1 kasik lor peyniriyle
maydonoz -roka
3 tane ceviz
Aksam 16:30
1 tabak bulgur pilavi(4-5 kasik)
Sogan salatasi
1 bardak ayran
Su
3 litre
Spor
45+45 yuruyus
1 saat bisiklet
Çok güzel canım afiyet olsun.Iyi aksamlar herkese bugun ki menum
SABAH 11:00(Bugun gece oglusum hic uyumadi sabaha dogru uyuyunca bu saati buldu kalkmamiz)
1 bardak ilkk limonlu su
maydonoz -roka
3 tane ceviz
Sogan salatasi
1 bardak ayran
Su
3 litre
Spor
45+45 yuruyus
1 saat bisiklet
İnşallah canım çok sağol..Anaaaa maşallah spora
Çorba günün eksiler getirsin bitanem
kv kim var kim yok peşine takıp bana geldi bugün abla çocuk 8 den sonrasını saymadımSelamlarrrrrr
niyeki cnm Ne oldu
Emel ne olduki cnm neye canını sıktın
halâ menülerini yazmıyon güzellik
Niye böyle oldu Defnem
Bence çok güzel cnm
Tabiki süper tatlım
Bi ben beceremiyom pazartesi eksi çıkmayı
Gittilermi barikv kim var kim yok peşine takıp bana geldi bugün abla çocuk 8 den sonrasını saymadımbu kadın öldürecek beni beynim patlicak halde
Canim cok az olmus sanki umarim acikmazsin10:30 1 haşlama yumurta,az göbek roka,yarım kk peynır
14:40 ananaslı actıvya
Sütlü mistık çay
Sade türk kahvesi
1 bıskuvı
19:00 2 haşlama yumurta,1 kase salata
( turp,havuç,roka,gobek)
Su 2 lt
Çok güzel tatlım yürüyüş yapmadınmı10:30 1 haşlama yumurta,az göbek roka,yarım kk peynır
Sütlü mistık çay
Sade türk kahvesi
1 bıskuvı
( turp,havuç,roka,gobek)
Su 2 lt
Çok güzel tatlım yürüyüş yapmadınmı
Mefkurem zuhal abla valla sebep yok.bi anormallik var bi durgunluk esasinda mutsuzluk var. Sebebi bilsem cozucem de yok.iste
Regl oldum.dun yine erken oldu
Ben diyetle kafayi yedim bunu dusundukcede cikilmaza giriyorum. Amannn poffff iste oyle. Bu arad gb mi 4 e yukselletim rahatim
Canim ben artik etrafada kafayi sardim bebegime bile cok bagiriyorum
Bu farkli.bi durum kendimle barisik.halim gitti sevmiyorum kendimi 102 kiloyken daha mutluydum.sanki sonra hayir diyorum sana oyle geliyor bilmiyorum bunaldim kilo konusunda dinlenememekte cok yorgunum zihinsel ve fiziksel olarak
Canim cok az olmus sanki umarim acikmazsin
Bu farkli.bi durum kendimle barisik.halim gitti sevmiyorum kendimi 102 kiloyken daha mutluydum.sanki sonra hayir diyorum sana oyle geliyor bilmiyorum bunaldim kilo konusunda dinlenememekte cok yorgunum zihinsel ve fiziksel olarak
Hepicigini açtımTatlım ayarlardan bildirim gelmesi için ayarlarsan buraya mesaj yazıldığında sana bildirim gelir
Kız bizde diplomasız diyetisyen olduk fena mı
Emelcim bana kızabılırsın ama kımsenın kılolu olup ben mutluyum demesıne ben ınanmıyorum kılo sadece gorsel olarak bır sıkıntı degıl saglık açısından bıle buyuk bır sıkıntı buyuk beden kıyafetler bız buyuk beden satmıyoruz yada ıstedıgını degılde ıhtıyacıma yonelık alısverıs kımseyı mutlu etmez yorulmus olabılırsın ıs ev cocuk senın ıcın çok zor zaman zaman hepımız bunalıyoruz ama yemek kımsenın bunalımını almıyor sen adanaya gıttın duzenım bozuldu toparlayamadın o yuzden sınırlerım bozuk ben kılo vermek ıstemıyorım ıstedıgımı yemek benı mutlu edıcel dıyosan tabıkı tercıh senın bızımm bıse demeye hakkımız yok ben şahsen senın tanımamama ragmen sevıykrum nesenı pozıtıf olmanı kendıne guvenmenı ısteyınce srn kılo verıcek bır ınsansın bende gecen hafta acayıp bunalımdaydım hergun agla agla ıcım cıktı yuzum gozum sıs ustune bıde sınuzıt ıkı kat kotu oldum baska sıkıntılarımda var derken bır sure sonra sebepsız ıcıne kapanıyor ınsan sakın yenılgıyı kabul etme bu kadar emek vermıssın yarılamıssın yolu yazık etme saglıklı beslen sık sık beslen bıde oyle dene
Doydum hem artıyım doymadamda doydum :))))
Çok sevindim cnmHepicigini açtımbu arada az önce sofrada mantı vardı bn kendime yumurta haşladim senin şu mevlid geldi aklıma marul yıkadım sanırım bir demeti yedim o mantıya dokunmucam diye burda okuduğum değişik menüler ilham oluyor. Şu var bunu yapabilirim -bnde şöyle yapayım diyorum
İnşallah olur canım. On üç yıl bebeği olmayıp da tedavisiz olan gördüm bu sitede. Allah o kadar aratmasın inşallah. Benim de iki yılı geçti olmuyor. Doktor bu ay çok umutluyum dedi. İnşallah sana da sürpriz olur bir an önce :)dr ilaçlar verdi baya ilaç kullanıyorum gülüm bendede sıfır karbonhidrat diyebilirim gülüm ekmek yaklaşık 5 aydır yok zaten hayatımda,makarna,pirinç yemem çok çok nadir ayda 1 falandır yani ama büyümüyor yumurtalar baya baya kiloda verdim ama kısmetimde yok heralde
Emelim aen topigin neselisisin yahuu neler oldu boule nazar mi degdi. Azcik diyet psikolojisinden uzaklasip saglikli beslenmeye dvm etsen? Ruh sagligmz cok knemli gercktenn mutlu oldgn sekilde kafani dnle brz kuzum sikma kndni bu kdr.
Menüm
7,45
1 kase lahana çorbası/1 dl çavdar
13,30
1 kase lahana çorbası/salata
17,00
1 kase lahana çorbası/1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor
45+60+30+60 dk yürüyüş..
Haklisin.aablammm cok hakliiiTatlım sürekli ne yesek diye düşünürsek işin içinden çıkamayız
Bşraz kendini rahat bırak sadece sağlıklı şeyler yemeye çalış yeterli
Bide hayatında sahip olduğun güzellikleri düşünüp şükret
Tatlım bikere kilo vermenin tadını aldın
Insanın zayıfladıkca kendini daha iyi hissedip mutlu olduğunu gördün
Önceden daha mutluydum demen sadece kendini kandırmak oluyor
Son zamanlardada bi ileri bi geri yaptığın için bu seni mutsuz ediyor
Ama bunu değiştşrmekde sadece senin elinde
Bunların hepsini bende yaşadığım için çok iyi biliyorum
Iyi aksamlar herkese bugun ki menum
1 bardak ilkk limonlu su
maydonoz -roka
3 tane ceviz
Sogan salatasi
1 bardak ayran
Su
3 litre
Spor
45+45 yuruyus
1 saat bisiklet
Anaaaa maşallah spora
Çorba günün eksiler getirsin bitanem
10:30 1 haşlama yumurta,az göbek roka,yarım kk peynır
Sütlü mistık çay
Sade türk kahvesi
1 bıskuvı
( turp,havuç,roka,gobek)
Su 2 lt
Emelcim bana kızabılırsın ama kımsenın kılolu olup ben mutluyum demesıne ben ınanmıyorum kılo sadece gorsel olarak bır sıkıntı degıl saglık açısından bıle buyuk bır sıkıntı buyuk beden kıyafetler bız buyuk beden satmıyoruz yada ıstedıgını degılde ıhtıyacıma yonelık alısverıs kımseyı mutlu etmez yorulmus olabılırsın ıs ev cocuk senın ıcın çok zor zaman zaman hepımız bunalıyoruz ama yemek kımsenın bunalımını almıyor sen adanaya gıttın duzenım bozuldu toparlayamadın o yuzden sınırlerım bozuk ben kılo vermek ıstemıyorım ıstedıgımı yemek benı mutlu edıcel dıyosan tabıkı tercıh senın bızımm bıse demeye hakkımız yok ben şahsen senın tanımamama ragmen sevıykrum nesenı pozıtıf olmanı kendıne guvenmenı ısteyınce srn kılo verıcek bır ınsansın bende gecen hafta acayıp bunalımdaydım hergun agla agla ıcım cıktı yuzum gozum sıs ustune bıde sınuzıt ıkı kat kotu oldum baska sıkıntılarımda var derken bır sure sonra sebepsız ıcıne kapanıyor ınsan sakın yenılgıyı kabul etme bu kadar emek vermıssın yarılamıssın yolu yazık etme saglıklı beslen sık sık beslen bıde oyle dene
Doydum hem artıyım doymadamda doydum :))))
Vaaoovv bn 105 le başladım şu anda iki haftada 100.6 ya düştüm senin şu andaki kilon benim ancak hedefim olur. Bnm de kızım 1.5 yaşında onlar zaten hep yorucu bide 13 yaşında ergen var ağzını bantlayasim geliyor. Bırakma. Pes etme .
İyi akşamlar hanımlar menüm
7:30 2 yumurta dan omlet
4 zeytin
Az peynir
1 dlm ekmek
12:00 1 muz
1 kivi
15:00 1 kase yoğurt çorba
18:30 1 kase mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Su 2.5
Emel kiyamam ya ole deme allah sağlık versin valla gerisi boş yanı aslında çok şanslı bir insansin eminim bununda farkindasin skma canını i hayatındaki güzellikleri unutma bak canım benim dinlen biraz
saat 4 gibiydi gittilerrGittilermi bari
İnşallah olur canım. On üç yıl bebeği olmayıp da tedavisiz olan gördüm bu sitede. Allah o kadar aratmasın inşallah. Benim de iki yılı geçti olmuyor. Doktor bu ay çok umutluyum dedi. İnşallah sana da sürpriz olur bir an önce :)
Sagol birgulum cansinnnn eksik olma guzelimmmm :)
İlahi defnemmmmm kiz bravooo gelsin eksilerrrrr.
Haklisin.aablammm cok hakliii
Gecicek abla daha iyiyim sukurrr.
Menu cok guzel husne bisiklet surmek cok guzellll bende alsam mi acaba :)
Begendimmmmm haciiiiii
Seviyommmmm kizzzzz seniiiiiii guzellik.
Tskler canim rabbim gonlune gore versinnn
Menun.guzel.mugemmmm.
Ayyy canim.mugem.cok.haklisin bazen duygu gecislerim anormallesiyor neden se belkide regl duygu durumumu fazla etkiledi.
Kizlar valla beni bu.kadar sevdiginizi biliyodumda daha cok ogrendim
Kizzzzzzz iyi ki varsinizzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?