💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hepsi çok güzel cnm

Çok güzel canım afiyet olsun.
Anaaaa maşallah spora
Çorba günün eksiler getirsin bitanem
İnşallah canım çok sağol..
Artı çıkınca çok bozuluyorum ya sabit çıkınca iyide artı olunca manyağa bağlıyorum
şimdide gitmesinde göreyim..

kv kim var kim yok peşine takıp bana geldi bugün abla çocuk 8 den sonrasını saymadımbu kadın öldürecek benibeynim patlicak halde

10:30 1 haşlama yumurta,az göbek roka,yarım kk peynır

14:40 ananaslı actıvya

Sütlü mistık çay

Sade türk kahvesi

1 bıskuvı

19:00 2 haşlama yumurta,1 kase salata
( turp,havuç,roka,gobek)

Su 2 lt
Çok güzel tatlım yürüyüş yapmadınmı

Emelcim bana kızabılırsın ama kımsenın kılolu olup ben mutluyum demesıne ben ınanmıyorum kılo sadece gorsel olarak bır sıkıntı degıl saglık açısından bıle buyuk bır sıkıntı buyuk beden kıyafetler bız buyuk beden satmıyoruz yada ıstedıgını degılde ıhtıyacıma yonelık alısverıs kımseyı mutlu etmez yorulmus olabılırsın ıs ev cocuk senın ıcın çok zor zaman zaman hepımız bunalıyoruz ama yemek kımsenın bunalımını almıyor sen adanaya gıttın duzenım bozuldu toparlayamadın o yuzden sınırlerım bozuk ben kılo vermek ıstemıyorım ıstedıgımı yemek benı mutlu edıcel dıyosan tabıkı tercıh senın bızımm bıse demeye hakkımız yok ben şahsen senın tanımamama ragmen sevıykrum nesenı pozıtıf olmanı kendıne guvenmenı ısteyınce srn kılo verıcek bır ınsansın bende gecen hafta acayıp bunalımdaydım hergun agla agla ıcım cıktı yuzum gozum sıs ustune bıde sınuzıt ıkı kat kotu oldum baska sıkıntılarımda var derken bır sure sonra sebepsız ıcıne kapanıyor ınsan sakın yenılgıyı kabul etme bu kadar emek vermıssın yarılamıssın yolu yazık etme saglıklı beslen sık sık beslen bıde oyle dene
Canim cok az olmus sanki umarim acikmazsin

Doydum hem artıyım doymadamda doydum :))))

Vaaoovv bn 105 le başladım şu anda iki haftada 100.6 ya düştüm senin şu andaki kilon benim ancak hedefim olur. Bnm de kızım 1.5 yaşında onlar zaten hep yorucu bide 13 yaşında ergen var ağzını bantlayasim geliyor. Bırakma. Pes etme .

Tatlım ayarlardan bildirim gelmesi için ayarlarsan buraya mesaj yazıldığında sana bildirim gelir
Hepicigini açtım bu arada az önce sofrada mantı vardı bn kendime yumurta haşladim senin şu mevlid geldi aklıma marul yıkadım sanırım bir demeti yedim o mantıya dokunmucam diye burda okuduğum değişik menüler ilham oluyor. Şu var bunu yapabilirim -bnde şöyle yapayım diyorum

Zaman zaman aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz cnm
Baksana benim toparlanmam ne kadar sürdü
Ama şimdi sonuna getirebildiğim en azından 6 ları görebildiğim için çok mutluyum

Çok sevindim cnm
Ben hep diyorumki doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyelimki aç kalıp başka şeylere saldırmayalım

Tatlım biraz kendinden bahsetsene
Adın ne yaşın boyun neler yapıyosun vs.
Kusura bakma yazdıysanda ben unuttum

Emel kiyamam ya ole deme allah sağlık versin valla gerisi boş yanı aslında çok şanslı bir insansin eminim bununda farkindasin skma canını i hayatındaki güzellikleri unutma bak canım benim dinlen biraz

İnşallah olur canım. On üç yıl bebeği olmayıp da tedavisiz olan gördüm bu sitede. Allah o kadar aratmasın inşallah. Benim de iki yılı geçti olmuyor. Doktor bu ay çok umutluyum dedi. İnşallah sana da sürpriz olur bir an önce :)

Emelim aen topigin neselisisin yahuu neler oldu boule nazar mi degdi. Azcik diyet psikolojisinden uzaklasip saglikli beslenmeye dvm etsen? Ruh sagligmz cok knemli gercktenn mutlu oldgn sekilde kafani dnle brz kuzum sikma kndni bu kdr.

Sagol birgulum cansinnnn eksik olma guzelimmmm :)

Menüm
7,45
1 kase lahana çorbası/1 dl çavdar
13,30
1 kase lahana çorbası/salata
17,00
1 kase lahana çorbası/1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor
45+60+30+60 dk yürüyüş..

İlahi defnemmmmm kiz bravooo gelsin eksilerrrrr.

Haklisin.aablammm cok hakliii

Gecicek abla daha iyiyim sukurrr.

Menu cok guzel husne bisiklet surmek cok guzellll bende alsam mi acaba :)

Anaaaa maşallah spora
Çorba günün eksiler getirsin bitanem

10:30 1 haşlama yumurta,az göbek roka,yarım kk peynır

14:40 ananaslı actıvya

Sütlü mistık çay

Sade türk kahvesi

1 bıskuvı

19:00 2 haşlama yumurta,1 kase salata
( turp,havuç,roka,gobek)

Su 2 lt

Begendimmmmm haciiiiii

Seviyommmmm kizzzzz seniiiiiii guzellik.

Tskler canim rabbim gonlune gore versinnn

İyi akşamlar hanımlar menüm
7:30 2 yumurta dan omlet
4 zeytin
Az peynir
1 dlm ekmek

12:00 1 muz
1 kivi

15:00 1 kase yoğurt çorba

18:30 1 kase mercimek yemeği
1 kase yoğurt

Su 2.5

Menun.guzel.mugemmmm.

Emel kiyamam ya ole deme allah sağlık versin valla gerisi boş yanı aslında çok şanslı bir insansin eminim bununda farkindasin skma canını i hayatındaki güzellikleri unutma bak canım benim dinlen biraz

Ayyy canim.mugem.cok.haklisin bazen duygu gecislerim anormallesiyor neden se belkide regl duygu durumumu fazla etkiledi.

Kizlar valla beni bu.kadar sevdiginizi biliyodumda daha cok ogrendim

Kizzzzzzz iyi ki varsinizzzzzz :)

inşallahh gülüm ya insanın eli kolu bağlı ilaç etki ederse ediyor etmezse etmiyorher ay yeni bir koşuşturmaca,rabbim bekletmesin inşallah bizleri yavrumuza kavuştursun

sende iyiki varsııınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…